|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
Grain de folie
NIEAKTUALNE
Oryginalne z korkiem i kartonikiem. Perfumy nabyłam drogą wspólnozakupową w tym wątku: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...ht=grain+folie I jest ich tyle, ile na zdjęciu [- ok 10 psików]. Brałam w ciemno i jak zwykle zupełnie nie trafiłam ![]() Wymienię na coś pachnącego. Edytowane przez Mimi87 Czas edycji: 2010-06-15 o 11:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Grain de folie
Witaj Mimi
![]() I ja sie zglosze z zapytaniem ![]() Czy w gre wchodza tez odlewki? Bo mam calkiem pokazna liste ciekawych zapachow, (nie tylko to co w watku)... W razie zainteresowania, podesle Ci na PW Wlasnie doczytalam, ze Cocona szukasz. Mam pelna, nowa zafoliowana flache. Dasz sie skusic? ![]() Edytowane przez magdulenka Czas edycji: 2010-06-15 o 09:26 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
Najchętniej wymieniłabym na podobną ilość we flakonie, ale odlewkami niektórych zapachów np. klasycznej prady, też nie pogardzę.
Na Twojego Cocona łypałam już pożądliwym okiem, ale to jest nówka sztuka, więc sam Gres to trochę za niego mało, a wiem jaką masz kolekcję i na pewno nie mam nic więcej, czym bym Cię mogła zainteresować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (zdjecie moge wkleic za chwile, jak mi sie syn obudzi) Bo mnie strasznie ten Gres kusi.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
W Twoim wątku zainteresował mnie Paul Smith 5ml i Habanita, której już nie ma
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A liste zaraz wysle Ci na PW ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
zapraszam do siebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:06.