|
Notka |
|
Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień. |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Wątek o sklepie BeachBunny
Witam,
zamawiała któraś z Was stamtąd strój ? Opłaca się jeżeli chodzi o jakość ? No i czy prezentują się w realu tak samo jak na zdjęciach na stronce ? ![]() A może zrobimy zbiorowe zamówienie ? ![]() stronka www.beachbunnyswimwear.com |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Organizatorka
|
Dot.: BEACHBUNNY swimwear
stroje kąpielowe na przecenie za 500zł? nie wydaje mi się, żeby było stado chętnych
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
jakbym widziała tańsze i ładniejsze to wiadomo, że bym sobie głowy nie zawracała strojami BB i zakładaniem tego wątku
![]() podoba mi się jeden strój VS z kolekcji VIX ![]() to teraz załącze stroje, które mi tak chodzą po głowie ;p hehe Edytowane przez extasy89 Czas edycji: 2009-03-30 o 11:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
stylistykę mają boską ale chyba bym wolała kupić normalny strój i trochę koronki i sama przyszyć niż tyle kasy wydac na jeden nawet najlepszy jakosciowo
co do modeli z łąńcuszkami na majtaskach - nie wyszłabym w tym bo niech ktoś coś zawadzi i majtasy z tyłka siup na ziemie :d
![]() |
#5 |
Rozeznanie
|
ja mam 1 strój od nich zaraz poszukam może jeszcze jest na stronie.
co do jakości, wykonania itp nie mam im nic do zarzucenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ile szło ? ![]() różni się od zdjęć na stronie ? mogłabyś wrzucić zdjęcia real ? zamawiałaś z ich oficjalnej strony? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
zamawiałam ponad rok temu.. z oficjalnej strony tyle że przez sprzedawce z allegro więc pobrał prowizję.. strój kosztował coś ok 140$. Zapłaciłam ponad 500zł ale mniej niż 600 nie pamiętam już dokładnie. Cła chyba nie płaciłam.
Zamawiałam ten strój, po tym zdjęciu myślałam że jest wyszyty koralikami, a to tylko koronka ![]() używałam go przez całe zeszłoroczne lato i nic mu się nie stało ![]() zaraz wrzucę zdjęcia na zywo kurde nie moge wrzucić zdjęcia katalogowego, miałam je na kompie bo na stronie już nie ma. Nie chce się załadować, nie wiem jak z "mapy bitowej" zmienić żeby było np jpg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#8 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no ale jeżeli wygląda tak samo i jest wszystko ok to sama bym się pokusiła za taką cenę bo jak na razie w przeliczeniu z obecnym kursem dolara wychodzi mnie to ponad 1000 zł. Może masz meila albo jakiś inny kontakt do tego sprzedawcy? Ten allegrowicz normalnie wystawił aukcję z tym strojem ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
hmm..nie wiem czy może źle cię zrozumiałam, ale zamawiałam całkiem inny strój niż te których wkleiłaś zdjęcia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() a do sprzedawcy masz jakiś kontakt? wystawił bezpośrednio aukcję z tym strojem? ile czekałaś na strój ? ![]() fajnie jakbyś wrzuciła fotki ![]() otwórz zdjęcie w paincie i daj "zapisz jako" i ustaw aby zapisało na jpg ![]() Edytowane przez extasy89 Czas edycji: 2009-03-30 o 14:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
dzięki za podpowiedź
![]() czekałam ok miesiąca, już nie mam jego danych, o ile pamiętam to zobaczyłam że ktoś na all sprzedaje strój beach bunny i zapytałam czy mógłby mi ze strony zamówić. narazie nie mam aparatu ale wklejam katalogowe ![]() a i chyba wystawił aukcję ze strojem ale już nie pamiętam dokładnie bo dawno to było btw strasznie podoba mi się drugi strój z tych które wkleiłaś ![]() Edytowane przez tissai Czas edycji: 2009-03-30 o 15:20 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() no drugi też mi się strasznie podoba ![]() ![]() może poczekam jeszcze aż dolar spadnie hehe ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
jakby kosztowały 3-4x mniej to bym chyba z 10 kupiła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
stroje swietne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
w sumie tak sobie myślę, że ta cena ma swój plus :P
przynajmniej na plaży strój nie będzie się dublował hehehe |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
tanio to tutaj nie jest
![]()
#17 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wątek o sklepie BeachBunny
eCH , ja juz zachorowalam na 2 stroje...
Ciekawe czy wysylaja do Polski, Na stronie napisali ze do Rosji itp... nie wysylają... Ale stroje rewelka .... Tak samo jak Luli Fama.... |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek o sklepie BeachBunny
Odświeżam wątek, bo chciałabym zrobić zamówienie
![]() Teraz już do nas wysyłają. Koszt wysyłki zwykłej to 45$. Znajdzie się ktoś chętny? ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:25.