![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GOUTAL, JPG,róże LANCOME, NOUBA, cienie DIOR, EL. Lucidity, NUXE i inne...
PIELĘGANCJA http://www.distra-cosmetics.eu/kosmg...7e0523398d6a461. GALENIC ARGANE krem liftingujący z olejkiem arganowym 15ml, zużyte ok.5ml 2. GALENIC ARGANE maska liftingująca z olejkiem arganowym 15ml, nowa, nie używana 5. SANS SOUCIS - REPAIR ENERGY, ANTI-AGE WRINKLE FILER przeciwstarzeniowy wypełniacz zmarszczek, 2,2g, uzyty kilka razy 6. dr BETA żel pielęgnującydo skóry skłonnej, narażonej na żylaki data ważn. 07.2010 oddam za drobiazg, albo gratis do większej wymiany http://www.drbeta.pl/kosmetyki-do-hi...n-110-ml-p185/ 7. OLAY Age Defying żel pod oczy , z 15ml zost. ok 5ml 8. SALLY HANSEN CUTICLE REMOVER preparat do usuwania skórek 10. kwas hialuronowy w żelu 5ml 11.NIVALZIONE Ampułki Wyszczuplające na dzień i na noc LRP HYDRAPHASE żel pod oczy, z 15ml zost.ok1/2 APTEKA BELISSA HYDRO pomaga utrzymać prawidłowe nawilżenie skóry, 30 tabl. zost. 28 HIRUDOID masć preparat o działaniu przeciwzakrzepowym, użyty 2 razy krople homeopatyczne ze świetlikiem1 użyte Maśc Bursztynowa - użyta 2 razy Edytowane przez vilandra Czas edycji: 2010-06-11 o 15:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: GOUTAL, JPG,róże LANCOME, NOUBA, cienie DIOR, EL. Lucidity, NUXE i inne...
RÓŻNOŚCI baleriny CARRANO , piękna czerwień. Kupione na wyprzedaży ( cena przed 250zł )w domu okazało się sie,że w kartonie z nr.37, jest nr. 36 Z lekka przymałe.Raz założone GEOXy rozm.37, troche noszone. Stan oceniam na bdb- nowy Monitor Dell™ E178WFP (LCD Conditioning )17"
http://www.mojzakup.pl/goods/56609/ OCHNIK męski skórzany portfel, nowy srebrny łańcuszek FILMY NA DVD SUROGACI INTRYGANT 2012 188 MINUT ZŁODZIEJSKI KODEKS ZAPOWIEDŹ KOŃ TROJAŃSKI DO CZECH RAZY SZTUKA DYSTRYKT 9 EPOKA LODOWCOWA 3 wszystkie z polskim lektorem Edytowane przez vilandra Czas edycji: 2010-06-12 o 14:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Moja Wish Lista kremy pod oczy bardzo chetnie miniaturki marek selektywnych, bo ciągle szukam odpowiedniego dla siebie H.RUBINSTEIN- PRODIGY RE-PALSTY SHISEIDO - BENEFIANCE, PERFORMANCE LA PRAIRIE seria caviorowa poidełko dla kotka KOLORÓWKA CHANEL CRISTALLINEUltra -Fine Translucent Powder With Deluxe Puff DIOR podkład, puder sypki Capture , Nude, nr. 010 GIVENCHY puder Prisme Again 1, 2 libre Sparkling Dentelle szminka Rouge Interdit Shine kolor Candy Shine YSL tusz Very Long, brąz volume foux cils ( efekt sztucznych rzęs) brąz E.LAUDER róż z serii Michael Kors, kolor malina błyszczyki, szminki bez drobinek, dające efekt "lustrzany" w kolorze malina, koral, zimny róż PIELĘGNACJA H.RUBINSTEIN PRODIGY RE-PALSTY serum, E.LAUDER serum Perfectionist CP+ Lift VICHY 1. Liposyne 2. Płyn Micelarny 3. żel do mycia twarzy TOŁPA maska borowinowa IWOSTIN krem do rąk masło kakaowe olejek TAMANU krem/balsam na cellulit bez kofeiny, guarany WŁOSY KERASTASE szampon Nutritive 2,3 2. serum na koncówki 3. odżywki, maski z cementem BILBA szampon i odżywkavitaoil pianka do włosów MATRIX 1. Trix, BigTrix(Pianka superobjętość) 2. Amplify, Volumizing Hair Spray (Lakier zwiększający objętość kosmetyki do włosów HIPP i PAT&RUB KOSMETYKI NATURALNE bez parabenów,SLS, silikonów ZAPACHY GUERLAIN - L`INSTANT, Champs Elysess edp ARMANI - MANIA CHANEL - CHANCE DIOR - J'adore L`Absolu, Dolce Vita DOLCE&GABANA - The One KENZO - Tygrys T.MUGLER - Alien miniaturki perfum różnych INNE torebka w kolorze czekolady czerwona torebka czarna torebka gruba lokówko-suszarka szlafroczek z satyny XS/S sweter rozpinany telefon komórkowy rozsuwany z polskim menu Ikonki załączonych zdjęć Edytowane przez vilandra Czas edycji: 2010-05-30 o 12:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za
8. SALLY HANSEN CUTICLE REMOVER preparat do usuwania skórek 2. KERASTASE OLEO-RELAX szampon , odlewka ok. 200 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
hej, coś za 7. CLINIQUE Soft Finish podkład nr.03, tester 10ml, ubytek ok.0,5cm?
![]()
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1274279447 dobrałabyś coś do podkładu? ---------- Dopisano o 20:08 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- nie znalazłam nic dla siebie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
interesuje mnie JPG MaDame 50ml, bez 2-3 psików
![]() moge zaproponowac preparaty antycelulitowe...pelnowym iarowy Chanel z serii Body Excellence - uzywany - brak od gory ok 2 -2,5 cm (nie bylo pod sam korek napelnione) oraz nowa miniaturke (30 ml) termoaktywnego serum wyszczuplajacego z Eveline...i jeszcze ok 2 ml z Clarinsa tego dodatku do balsamu - Addition Concentre Minceur...
![]() |
#9 |
Rozeznanie
|
Hej, interesuje mnie Dystrykt 9, znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
8. GARNIER Color Resist Szampon i odżywka włosy farbowane i z pasemkami - nowe
4.L`OREAL szampon COLOR VIVE nowy i ew meski portfel cos u mnie?
![]() |
#11 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() samej płytki nie opłaca sięwysyłac ![]() ---------- Dopisano o 21:11 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Będę w Wawie od niedzieli do wtorku, więc jakbyś coś za płytkę znalazła to mogłybyśmy się spotkać
![]()
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
raczej nie, lepiej nich moje dupsko nie przyzwyczaja się do takich delikatesów
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Rozeznanie
|
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;19441005]vil, nie doszła puderniczka?[/QUOTE]
dusiu, dusiu, ![]() ![]() ![]() Jakweś awizo dzisiaj dostałam, i jutro a właściwie już dzisiaj ![]() ![]() ---------- Dopisano o 01:45 ---------- Poprzedni post napisano o 01:42 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
Bardzo przepraszam za głupie myśli
![]() ![]() ![]() jeszcze raz proszę o wybaczenie, więcej takiej gafy nie popełnię ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
[1=4949fcef6921595c66993c2 1efd811deeb45d8d7_6696fb7 b313cf;19443622]Bardzo przepraszam za głupie myśli
![]() ![]() ![]() jeszcze raz proszę o wybaczenie, więcej takiej gafy nie popełnię ![]() ![]() ![]() ![]() No ![]() Dzisiaj idę na pocztę, to będe wiedziec ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zadomowienie
|
Mnie interesuje u ciebie portfel ,na wymaine z twojej listy mam roz loreala true match nr C5-6 WC 146 kod 07124910685 0 i Balsam TBS 200g zafoliowany z brazylijskich orzechow.
Edytowane przez ewapawliszyn Czas edycji: 2010-05-20 o 10:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A róż, to nie mój kolor ![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- no jasne, że wszystkie 4-ry ![]() tylko wiem, że 4 mi nie dasz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
1. E.LAUDER LUCIDITY puder nr.06, użyty 2-3 razy razy,
ubytek właściwie żaden a jaki to kolr? może ty u mnie dobierz coś ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
hej, coś u mnie za:
3. NOUBA róż Fard Bombato nr49 - ubytek widać na foto 4. DIOR cienie "5" MOONRAY nr. 640 1. SANOTINT maska z jedwabiem 200ml, ubytek zaznaczony na foto http://www.cosvalitaly.com/cosval/sc...ng=ita_&id=227 2. KERASTASE OLEO-RELAX szampon , odlewka ok. 200 ?
![]() |
#29 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kerastasa bym chciała spróbowac, ale nie jest mi niezbędny, i na dodatek nie wiem czy mi podpasuje ![]() ![]() li wg kolejności Bvlgari Gucio Boucheron Dali Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Wtajemniczenie
|
wiem, obserwowałam Twój wątek
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:39.