|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 63 pkt / 100% pozyt.
|
Szukam! Szukam , szukam.. :)nieaktualne
Dziewczyny , może któraś z Was zajmuje się robieniem kolczyków ?? Szukam osoby która mogłaby mi zrobic kolczyki takie , jakie zamieściłam na zdjęciach (interesują mnie tylko koła, nie prostokąty! ) ponadto szukam - mp3 - matrioszki - krótkie spodenki (wyjściowe, nie na wf , ale i nie z jeansu) - rajstopy minimum 60 den , rozmiar 3 lub 4 (fiolet, pudrowy róż , niebieskie ciemne) - podkład Maybelline Affinitone 09 Opal Rose - działający adapter (oddam sporo) - płyty winylowe (typu Queen , Elvis, The Beatles, The Doors...) - wszystko co Queen i Freddie Mercury - ciekawe książki - ciekawe płyty z muzyką - ciekawe filmy DVD, VCD - ozdobne pudełka - gazety "Tylko Rock" - okulary muchy białe i czarne - jeśli chodzi o ubrania i dodatki , wszystko z motywem folk - szare legginsy (grube) S/M OD RAZU PISZCIE CO CHCECIE W ZAMIAN (jeśli nic nie widzicie , napiszcie co byście chciały) Edytowane przez Purchaweczka Czas edycji: 2011-05-13 o 19:38 |
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Szukam! Szukam , szukam.. :)
Jeśli chodzi o ksiżki to mam na wymianę "Rytm serca" Danielle Steel,
"Spalona żywcem", "Pamiętnik nimfomanki" . Kosmetyków używanych nie będę Ci proponować. A poza tym to może coś jeszcze poszukam.
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:17.

i zajrzyj do mojego książkowego