|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Problem z chłopakiem - jak go rozwiązać?
Nie mam pojecia, co mam zrobic. Chodzi ze mna do szkoly pewien chlopak, poznalismy sie kilka miesiecy temu, ale ta znajomosc rozwinela sie dosyc nietypowo. Zaczelismy ze soba pisac na gg, rozmawialismy ze soba godzinami w kazdej wolnej chwili, mowilismy sobie wszystko i o wszystkim, rozumielismy sie i wgl. Tak to wyglada do dzis, trwa juz strasznie dlugo, ciesze sie, ze go poznalam, jestesmy sobie strasznie bliscy, ale jest jeden problem: wcale sie nie spotykamy. Bylismy gdzies moze ze dwa razy, na tyle czasu! On nic nie proponuje, a ja tez nie chce sie narzucac. Mamy wiele wspolnego, bardzo mi na nim zalezy i wszystko wskazuje na to, ze jemu na mnie tez, nie wiem czy swiadomie czy nie, ale on daje mi to do zrozumienia. Wszyscy mowia mu, zeby cos z tym zrobil, zeby nie czekal nie wiadomo na co, ze powinnismy byc razem i on o tym wie, a on nic! Mowil mi, ze jest niesmialy, ze nie szuka nikogo, bo sie do tego nie nadaje... Jest miedzy nami tyle niejasnosci, a nawet nie mamy jak o tym pogadac, bo przeciez nie przez gg ;/ nie chce, zeby to byla tylko internetowa znajomosc, ale co mam zrobic? widzimy sie codziennie w szkole i widac, ze miedzy nami iskrzy, ale gdyby mu bardziej zalezalo, to juz by cos z tym zrobil, mial tyle czasu! pomocy, o co mu tak wlasciwie chodzi? zalezy mu czy nie? nie rozumiem go wcale, ale tak dalej sie nie da,nawet nie odczuwam tego, ze go znam! musze to jakos rozwiazac, ale jak? olbiecal mi kiedys, ze to zmieni, ze bedziemy sie spotykac i... nic nie zrobil :/ wszyscy doradzaja mi, zebym z nim szczerze porozmawiala, ale czy jak mu powiem, ze mi na nim zalezy, to wszystkiego nie zepsuje? boje sie, ze go juz calkiem strace
![]() Edytowane przez pinezkaa3 Czas edycji: 2010-06-18 o 14:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Problem z chłopakiem - jak go rozwiązać?
Cytat:
Zaproś go na kawę, herbatę, wystarczy : 'Może byśmy gdzieś poszli?"
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
To nie jest jakieś mega trudne i nie wymaga żadnej odwagi moja droga
![]() ![]() A może jesteś dla niego tylko dobrą koleżanką? I dlatego nie ma potrzeby spotykania się z Tobą poza szkołą? Edytowane przez pelnoletnia Czas edycji: 2010-06-18 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
jak wyżej
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Poprostu sama go gdzieś zaproś , to nie jest narzucanie sie . Może jeśli on jest taki nieśmiały to ty przejmij pałeczkę ,przecież nie deklarujesz mu niczego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
[1=b2061242e79199a19ea25d4 48e737c2153b1403a_5fee660 2bf23e;20080055]przecież nie deklarujesz mu niczego
![]() otóż to ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Ach te pierwsze miłości
![]() Zacznij działać jak on taki nieśmiały, tak jak dziewczyny radzą, może kino, romantyczny półmrok, najlepiej jakiś horror żebyś się mogła w niego wtulić jak się przestraszysz ![]()
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Motocyklistka ![]() ![]() Suzuki GSX 600F ![]() "MOTOR" masz pod maską np. samochodu "MOTOCYKL" to coś, co masz pod doopą pokonując w złożeniu winkle, to coś, na czym sam bądź w grupie możesz oderwać się od przytłaczającej rzeczywistości. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale! Nic nie szkodzi spróbowac tak jak radziły dziewczyny- możemy z Malwi się mylic ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.