| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2013-12-19, 01:12 | #1 | 
| BAN stały Zarejestrowany: 2013-12 
				 | Przyjaciółka, koleżanka spotkanie

Cześć dziewczyny od bardzo dawna czytuje to forum i widziałam wiele już takich wątków typu "nie mam znajomych" "jestem sama" etc. problem dotyczy i mnie, choć nie ze względu że ich nie mam, a ze względu, iż nie mam na tyle poważniejszych i nie bardzo mają czas.. Ale do sedna, jestem osobą dość specyficzną, zamkniętą w sobie pomimo tego że wcale tego nie widać pod kopułą otwartości i uśmiechu, nie ciężko znalezć mi znajomych, ale problem w tym że są to niestety bardzo przelotne znajomości a ja chciałabym w końcu poznać osobę która jest myśląca, typową bliższą "przyjaciółkę" czy koleżankę, nigdy takich osób nie miałam niestety a nie młodnieje, tym bardziej że jestem sama, nie mam nikogo z kim mogłabym szczerze porozmawiać na normalniejszym poziomie o problemach, otworzyć się czy wybrać gdzieś, tak jak pisałam wcześniej w moim życiu przewija się mnóstwo osób "na chwilę" "po imprezie". Mówiąc tutaj "na poziomie" "myślącą" mam na myśli to, iż próbowałam już szukać wiele na czatach, forach ale...tam ludzie mają chyba inne problemy. Zależy mi na tym aby poznać osobę która ma podobne problemy do moich, ale również czuje się samotna. Mieszkam w okolicach Katowic, więc szukam osób z tych stron  Mam nadzieję, że w końcu mogłabym kogoś poznać  Ps. Bardzo miło jeśli byłaby to osoba "z klimatu" ponieważ słucham cięższej muzyki, ale nie jest to wcale konieczne ponieważ jestem raczej normalna   Edytowane przez Alcest Czas edycji: 2013-12-19 o 01:16 | 
|     |   | 
|  2013-12-19, 01:18 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2011-06 Lokalizacja: całe życie na walizkach ;-) 
				 | 

Dot.: Przyjaciółka, koleżanka spotkanie

Ja mieszkam od jakiegoś czasu w Kato   Nie wiem, jakich osób szukasz dokładnie. Co prawda ja nie narzekam na znajomych i ludzi, ale zawsze można z kimś pogadac   
				__________________ Postanowienie: jeździć, latać, zwiedzać za grosze!  2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podróże 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podróże 2014: Wiedeń, Bratysława, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Paryż K&K     | 
|     |   | 
|  2013-12-19, 18:13 | #3 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2013-04 
				 | 

To nie jakoś bardzo daleko nie mieszkam i całkiem samotna nie jestem, bo mam chłopaka i mogę z nim o wszystkim porozmawiać, chociaż mam wrażenie, że on czasem nie rozumie moich problemów.  Ale bliższej przyjaciółki też nigdy nie miałam, a co do muzyki to mój chłopak słucha takiej cięższej, ja to raczej trochę lżejszej, coś jak madchester, indie rock i takie tam, ale ja najbardziej jestem chyba uczulona na teksty... | 
|     |   | 
|  2013-12-19, 18:21 | #4 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     |   | 
|  2013-12-19, 18:56 | #5 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2013-10 
				 | 

Mam dokładnie ten sam problem co Ty, i również jeszcze nikogo takiego nie znalazłam. Tylko pewnie przeszkadzałaby Ci odległość, bo jestem z pod Wrocławia. Cięższa muzyka? Mój login chyba mówi sam za siebie.   
				__________________ ... | 
|     |   | 
|  2013-12-19, 19:27 | #6 | 
				 | 

Z wrocławia jeszcze nie to nie tak daleko, z gdyni to byłby już problem    | 
|     |   | 
|  2013-12-19, 21:57 | #7 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2013-10 
				 | 

No, to jeżeli Ci nie przeszkadza, to napisz wiadomość na priv, jak chcesz   . 
				__________________ ... | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Intymnie | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:58.