|
Notka |
|
Techniczne forum Forum techniczne - obszar całe forum. Tutaj można zgłaszać uwagi techniczne, problemy dotyczące całego forum, problemy z hasłem i dostępem i inne… |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
![]() Złe daty,godziny, brak nowych postów
Witam ,nie wiedziałam gdzie wcisnąć mój problem. Więc tak: gdy wchodze na forum najnowsze posty które mi sie pokazują są wczorajsze tzn np jest teraz godzina 20.44 a przy postach jest napisane np: Dzisiaj 22.44 , Dzisiaj 23.20 . Tak jakby nie aktualizowało mi nowości. Zrobiłam to co znalazłam w pomocy czyli w Avascie zmienilam ustawienia, wyczyściłam opcje internetowe i nic. Nie jest to wina avasta bo na innym komputerze wszystko było dobrze a na moim takie błędy. Nawet moje logowanie na strone jest dziwne, zaloguje się ale jak wchodze w jakieś wątki to samo mi się wylogowywuje. Nie mam pojęcia co jest a bardzo przeszkadza mi ten błąd
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Administrator
|
Dot.: Złe daty,godziny, brak nowych postów
Cytat:
2. czy w innej przegladarce jest taki sam blad z datami? 3. po zalogowaniu, jak przejdziesz do innego watku i "wyloguje Cie"wtedy odswiez strone, napisz czy po odswiezeniu jestes zalogowana? 4. Czy drugi komputer na ktorym nie bylo bledu jest w tej samej sieci? np. w domu aniolek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
5. Czy ten sam problem pojawia się jak jesteś na innym łączu internetowym aniżeli to z Ery?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Więc tak: Używam Internet Explorera , jak przeglądam na innym komputerze też z Explorera to nie ma błędów , drugi komputer jest w domu ale w innej sieci (Netia przewodowa , ja mam Ere bezprzewodową) i wszystko działa poprawie, logowanie raz jest raz go nie ma , wchodzę do jednego wątku to jestem zalogowana, dostaje sie do drugiego to mnie wylogowywuje a jak do jeszcze następnego to znów jestem zalogowana ale to akurat najmniejszy problem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Administrator
|
Problem z roznica czasu, gdy jestes zalogowana godzina jest inna a gdy przegladasz forum bez logowania godzina jest inna, tak masz?
![]() ja uzywam Opery i wlasnie odkrylam ze mam rozne godziny ![]() zdjecie 1 - bez zalogowania zdjecie 2 - zalogowana ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2023-11-28 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Właśnie nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Administrator
|
Zobacz czy dobra godzine masz w Ustawieniach na forum:
Edytuj opcje -> zobacz obrazek ![]() Zobacz tez czy masz prawidlowa date i godzine w swoim komputerze. Proponuje,wyczysc tymczasowe pliki internetowe w przegladarce. ten post napisalam o 23:06 teraz, jaka godzine widzisz? Ja widze Twojego posta napisanego o Dzisiaj 22:14 ![]() Edytowane przez aniolek-tasmanski Czas edycji: 2023-11-28 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Więc tak: weszłąm normalnie wpisując strone i logując się na wizaż , w ogole nie ma tego wątku jeszcze u mnie (ostatnie posty są z wczoraj z ok godz. 9) , ustawienia daty i godziny miałam dobrze oprócz korekty czasu letniego. I niestety nic
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Administrator
|
Chyba potrzebny bedzie Zlo
Ja przed zalogowaniem widze wszystkie godziny postow cofniete o 1 godzine do tylu, a po zalogowaniu przy postach widze wlasciwa taka jaka jest aktualnie. Sprawdzilam na komputerach w dwoch roznych sieciach i jest tak samo ![]() aniolek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Sparwdzałam ale to nie kwestia logowania
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Administrator
|
![]() Przeskanuj moze komuter antywirusem ze strony: http://www.mks.com.pl/skaner/ z przegladarki Internet Explorer, zobaczymy jaki bedzie raport na koncu. ps. na czas skanowania mks wylacz avast-a aniolek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Yhh i nie moge tym przeskanować bo pokazuje mi że nie jestem administratorem tego komputera a jak to nie jestem jak jestem. Nie ma innego konta na tym komputerze tylko moje a on głupi pisze że nie jestem administratorem a w opcjach jest że jestem wrrrr
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:05.