|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
silikony w panthene pro V
Witajcie :-D
Mam pytanie odtyczace silikonow w szamponach ponoc sa skuteczne tylko na poczatku pozniej nieszcza wlaoski czy to prawda. Bardzo lubie szampon panthene pro V w ktorym ponoc jest silikon i co mam przestac go uzywac? pozdrawiam NELI
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: silikony w panthene pro V
pantene ma szampony zawieraające silikony oraz takie, które ich nie zawierają (do cienkich włosów, nadajace puszystość). ogólnie nie stosowałabym stale szamponu napakowanego silikonami (włosy mi się bardziej po nich przetłuszczają), lecz raczej na zmianę z "normalnym".
polecam lekturę watku: http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.ht...824270&v=2&s=0 jest tam również opinia Basi Kwiatkowskiej, którj artykuły znajdziesz na wizażu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
No to które szampony ( oprócz tych profesionalnych) sa bez silikonów? bo tez mi sie wydaje ze szampony sa ok na poczatky a pózniej jakos mi nie pasuja!
![]()
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
silikonu chyba nei zawieraja szampony Ziaja - polecam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:02.