|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Sephora, BeYu, Inglot, Dove
NIEAKTUALNE
Witam wszystkich ! ![]() Zapraszam na wymianę ! Lista: * Inglot, puder sypki, odcień 11 - nieużywany (bez kartonika, ale z naklejką) * Inglot, eyeliner w płynie, odcień czarny - użyty kilka razy * Inglot, lakier do paznokci, odcień 18 - użyty 3 razy * Inglot, cień do powiek, odcień 500 (czarny z drobinkami) - użyty 2 razy * Inglot, cienie do powiek Freedom System Pro3, odcień zieleni, grafitu i delikatny lila, wszystkie cienie rozświetlające z drobinkami (nie mogę sprawdzić konkretnie odcieni, ponieważ nie ma mnie w Polsce) - użyte max w 1/4 * BeYu Perfect Cover Stick, korektor, odcień 1 - używany, zostało ok. 2,5 cm * Sephora colorful, cień do powiek, odcień pearl 12 - użyty kilka razy * Sephora, puder rozświetlający w odcieniu dore (delikatny brąz) - zużyty w połowie -- zepsute zamknięcie * Sephora, puder sypki w pędzlu, odcień 01 - zużyty max w 1/4 * Dove, dezodorant, silk dry - nieużywany Jeśli nie odpowiem, tzn że nie jestem zainteresowana wymianą. Kosmetyki mogę przesyłać dopiero po 15 czerwca, ponieważ aktualnie przebywam za granicą. Jest to moja pierwsza wymiana, także zgadzam się jako pierwsza wysłać kosmetyki. Interesują mnie szczególnie apteczne kosmetyki: jak Effaclar, Lysalpha, Bioderma Sebium/Sensibo, Cleanance - kremy na dzień i noc, woda termalne, płyn micelarny. Również kosmetyki kolorowe, szczególnie: puder rozświetlający, róż, puder (prasowany/sypki) w bardzo jasnych odcieniach, tusz do rzęs (najchętniej brązowy), lub ciebie w jasnych brązach i złocie. Mam nadzieję, że każdy znajdzie coś dla siebie
Edytowane przez khushi Czas edycji: 2010-07-15 o 11:10 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sephora, BeYu, Inglot, Dove
coś u mnie?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
znajdziesz coś u mnie za puder sypki w pędzlu sephora?
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
ale widziałaś, że ma duży ubytek? chociaż oczywiście jest świeżutki, ważny do 07/13
cyknę fotkę w razie czego, żeby było wiadomo ile dokładnie i co byś mogła oddać za niego?
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() Chętnie zamienię się za puder sypki w pędzlu (naprawdę prawie nie widać, że go ubyło) lub za puder rozświetlający. Co ty na to ? ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Dodam tylko, że oba pudry kupione w styczniu tego roku, także na pewno świeże. Edytowane przez khushi Czas edycji: 2010-05-30 o 12:12 |
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Może najlepiej będzie jak przejdziesz się do Sephory i pozbędziesz się wszelkich wątpliwości. |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
Interesuje mnie :Inglot, puder sypki, odcień 11 - nieużywany (bez kartonika, ale z naklejką) Zapraszam
|
|
|
|
|
#12 |
|
Wtajemniczenie
|
coś za puder sypki inglota i ajlajner?
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
coś za tą super paletkę?
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1275162365 |
|
|
|
|
#20 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:24.