|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
BAN stały
|
Czego wam brakuje
Zastanawiałam się jakiego typu stron brakuje wam w internecie. Mi osobiście brakuje rzetelnie prowadzonych stron na tematy socjologiczne. A wam?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czego wam brakuje
Wg mnie na niektórych strona brakuje rzetelnych moderatorów - np taki filmweb - świetna strona, można się duzo dowiedzieć, ale wchodząc w dyskusję, w każdym temacie musi pojawić się jakaś wypowiedź poniżej poziomu.. Nie można zapytać o nic, bo zaraz jest hasło "a weź spier.. a nie pytaj o takie rzeczy" czy cos podobnego. Gdyby dla przykładu zbanowali najbardziej agresywne osoby, to moze jakość forum by sie poprawiła.
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
mi brakuje normalnych ludzi w internecie... tutaj, na wizażu, na szczęście znalazłam,ale jak się patrzy na inne fora,to aż oczy bolą...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się w waszymi wypowiedziami
![]() ![]() Odkąd jestem na wizazu, nie potrzebne mi inne fora ale znam odpowiedź na ten problem. Otóż na większości stron dysusysyjnych w internecie (poza wizazem) jest mnóstwo FACETÓW ![]() ![]() Dlatego pozostaję wierna WIZAZ'owi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Kultury wypowiedzi na forach
![]() Nie mówię o Wizażu.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Róznica jest moze taka, że mężczyźni wyzywają się od ch..., a kobiety od dzi.... . |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Uśmiech kosztuje mniej niż elektryczność a daje więcej światła Lecz gdy o stan małżeński chodzi sprawdź czy się serce z sercem zgodzi , bo szału jest chwila a żalu cały wiek.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
mi również brakuje kultury w wypowiedzi na co poniektórych forach, np. Zeberka strona fajna, ciekawa, ale jak czytam tam komentarze to zastanawiam się skąd Ci ludzie się tam biorą.
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
denerwują mnie idiotyczne komentarze na niektórych stronach internetowych,
zaśmiecanie forów, trolle internetowe itd. brak odpowiedniej administracji stron i panowania nad tym. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
brakuje kultury u nie których.. i soph ma racje
![]()
![]() ![]() ![]() ![]() Uśmiech kosztuje mniej niż elektryczność a daje więcej światła Lecz gdy o stan małżeński chodzi sprawdź czy się serce z sercem zgodzi , bo szału jest chwila a żalu cały wiek.... |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
Wizaż jest fajny , to chyba najlepsze forum jakie dotychczas znalazłam, i jestem mu wierna od paru lat .
Na innych forach wydaje mnie sie, że jest za duzo chamstwa, zero moderatorów , podszywający sie faceci udający jakies laski (chodź ponoć tutaj też się to zdarzyło, tak słyszałam). Internet sie zrobił troche śmietnikiem wulgaryzmów, dlatego trzeba miec swoje sprawdzone stronki ![]() wiec nie wiem czy brakuje mi jakiś innych forum, jak mam Wizaz?
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
ja osobiście uważąm, że powinno być o wiele więcej takich portali jak wizaż
![]()
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.