![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() Kosmetyki Nivea Soraya Elizabeth Arden Naomi Campbell Manhattan N.Y.C. Oriflame inne
wątek nieaktualny
Szanse jedne na milion spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć Edytowane przez Annabelle Czas edycji: 2010-06-29 o 13:31 Powód: WĄTEK NIEAKTUALNY |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
![]()
.
Szanse jedne na milion spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć Edytowane przez Annabelle Czas edycji: 2010-06-29 o 13:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
![]()
.
Szanse jedne na milion spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć Edytowane przez Annabelle Czas edycji: 2010-06-29 o 13:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
![]()
.
Szanse jedne na milion spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć Edytowane przez Annabelle Czas edycji: 2010-06-29 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki Nivea Soraya Elizabeth Arden Naomi Campbell Manhattan N.Y.C. Oriflame
10. Naomi Campbell, Cat Deluxe at Night, dezodorant perfumowany, zużycie jak na zdjęciu
coś u mnie?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki Nivea Soraya Elizabeth Arden Naomi Campbell Manhattan N.Y.C. Oriflame
ja też po Ardenkę się zgłaszam
![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
coś u mnie za:
6.Balsam do ciała brązująco-ujędrniający do jasnej karnacji, Nivea, 250 ml - zużyte 1/4, ważne do kwietnia 2010 7. Łagodzący balsam po depilacji, Soraya, 150 ml - zużyte 1/4, ważny do kwietnia 2011 ???
![]() |
#11 |
BAN stały
|
Coś u mnie za :
Paletka 4 perłowych cieni do powiek w odcieniu zielonym, Wibo; 5,5 g; ważne do kwietnia 2010 + nowy aplikator Matowy fioletowy cień do powiek Miss Sporty, numer 31, nie wiem do kiedy ważny Naomi Campbell, Cat Deluxe at Night, dezodorant perfumowany, zużycie jak na zdjęciu Peeling myjący do ciała o zapachu gruszki, wygładzający, Joanna, 100 ml - zużyte 1/4, ważny do marca 2011 Przeciwtrądzikowy intensywny krem-kuracja Under Twenty, Irena Eris, 50 ml - zużyte ok. 2/3, ważne do maja 2010 ?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za
.Balsam do ciała brązująco-ujędrniający do jasnej karnacji, Nivea, 250 ml - zużyte 1/4, ważne do kwietnia 2010 8. Peeling myjący do ciała o zapachu gruszki, wygładzający, Joanna, 100 ml - zużyte 1/4, ważny do marca 2011 10. Naomi Campbell, Cat Deluxe at Night, dezodorant perfumowany, zużycie jak na zdjęciu 11. Elizabeth Arden, Sunflowers, woda toaletowa, zużycie jak na zdjęciu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
niestyety nic:-(
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
Coś za Cat deluxe at night i cienie Manhattan?
![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
17. Paletka 4 perłowych cieni do powiek w odcieniu zielonym, Wibo; 5,5 g; ważne do kwietnia 2010 + nowy aplikator
18. Paletka 3 perłowych cieni do powiek Brown Effects, Manhattan, numer 35W, nie wiem do kiedy ważne (kod AA1207) cos u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Rozeznanie
|
cos u mnie 6.Balsam do ciała brązująco-ujędrniający do jasnej karnacji, Nivea, 250 ml - zużyte 1/4, ważne do kwietnia 2010
7. Łagodzący balsam po depilacji, Soraya, 150 ml - zużyte 1/4, ważny do kwietnia 2011 8. Peeling myjący do ciała o zapachu gruszki, wygładzający, Joanna, 100 ml - zużyte 1/4, ważny do marca 2011 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
poszukaj w necie są różne zdjęcia tych cieni
one są leciutko perłowe, bardzo delikatnie jeśli chodzi o ważność to są świeże bo kupiłam je po wakacjach |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
up
![]() |
#20 |
BAN stały
|
przypominam sie bo nie dalas odpowiedzi ...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
6.Balsam do ciała brązująco-ujędrniający do jasnej karnacji, Nivea, 250 ml - zużyte 1/4, ważne do kwietnia 2010
7. Łagodzący balsam po depilacji, Soraya, 150 ml - zużyte 1/4, ważny do kwietnia 2011 8. Peeling myjący do ciała o zapachu gruszki, wygładzający, Joanna, 100 ml - zużyte 1/4, ważny do marca 2011 10. Naomi Campbell, Cat Deluxe at Night, dezodorant perfumowany, zużycie jak na zdjęciu Paletka 3 perłowych cieni do powiek Brown Effects, Manhattan, numer 35W, nie wiem do kiedy ważne (kod AA1207) cos u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
cos za
2. Lakier do paznokci Wibo Nasty&Cool, opalizujący z refleksami 7. Łagodzący balsam po depilacji, Soraya, 150 ml - zużyte 1/4, 9. Przeciwtrądzikowy intensywny krem-kuracja Under Twenty, Irena Eris, 50 ml - zużyte ok. 2/3 10. Naomi Campbell, Cat Deluxe at Night, dezodorant perfumowany, zużycie jak na zdjęciu ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
przypominam się, podoba mi się Naomi, znajdziesz coś u mnie?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
Up
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Podoba mi sie
Peeling myjący do ciała o zapachu gruszki, wygładzający, Joanna, 100 ml - zużyte 1/4, ważny do marca 2011 10. Naomi Campbell, Cat Deluxe at Night, dezodorant perfumowany, zużycie jak na zdjęciu 11. Elizabeth Arden, Sunflowers, woda toaletowa, zużycie jak na zdjęciu Balsam do ciała brązująco-ujędrniający do jasnej karnacji, Nivea, 250 ml - zużyte 1/4, ważne do kwietnia 2010 Edytowane przez Anitka11 Czas edycji: 2010-01-15 o 15:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Raczkowanie
|
Cóż musiałabym oddać za Naomi?
![]() Zdjęcia już są ! ![]() Edytowane przez unepetitediablesse Czas edycji: 2010-01-15 o 20:13 Powód: info. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Waznosci nie znam, mam ja z wymiany i nie pytalam o date
![]() No ja bym chciala te wszystkie rzeczy, tzn z balsamu tylko rezygnuje. Moze cos bys sobie dobrala jeszcze z moich kramikow? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]() |
#29 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za:
. Przeciwtrądzikowy intensywny krem-kuracja Under Twenty, 18. Paletka 3 perłowych cieni do powiek Brown Effects, Manhattan, 8. Peeling myjący do ciała o zapachu gruszki, wygładzający, Joanna, 100 ml - zużyte 1/3, ważny do marca 2011 Elizabeth Arden + te słodkie babeczki z ostatniego zdjęcia ^^ ? ![]() Edytowane przez Ceith Czas edycji: 2010-01-18 o 20:25 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Up
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.