![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Firmowe ciuszki. Różne rozmiary.
NIEAKTUALNE !!!!!!!!
Zapraszam do wymianki. Zrobiłam czystki w szafie i sporo rzeczy już mi nie jest potrzebnych. Mam nadzieję, że znajdą nowe właścicielki. Opisy będe na bierząco uzupełniać. PRZYGARNĘ: -pampersy -oilatum, Lipikar lub inne emolienty dla dzidziusia -nawilżane chusteczki -ubranka dla chłopca 0-3, 3-6 miesięcy oraz 3-4 latka- tylko nowe z postaciami Disney'a, świnką Peppą, Madagaskar -zabawki, buciki, książeczki ze świnką Peppą (nowe) -może ktoś ma książeczki ze świnką Peppą po angielsku -ciekawe książki -to co mi wpadnie w oko RINASCIMENTO- mini falbanki, strzępienia, na gumce, z boku zapinana na zamek, rozm. M, stan NOWA szerokość w pasie 66 cm (max. 94 cm), długość 34 cm NEW LOOK- mini w krateczkę, materiał z przodu zakładany, rozm. ok. S, stan bdb (chyba ani razu jej nie ubrałam, ale nie jestem na 100% pewna) szerokość w pasie 70 cm, długość 34 cm. DESIGNERS- fajna czarna bluzeczka z napisem Las Vegas i róznymi ozdobami, rozm. 18, czyli ok. 44/46 stan NOWA bez metki długość 59 cm, szerokość pod pachami 110 cm. H&M- trapezowa spódniczka, melanż beżowo biały, z tyłu zamek i guzik, rozmiar z metki 34, ale raczej S/M stan bdb (założona 2-3 razy) pas 70 cm, długość- 47 cm NEXT- pudrowo różowa bluzeczka w kwiatowe wzory, karbowany materiał rozm. ok. L stan bdb szerokość pod pachami max. 120 cm, długość 54 cm NEXT różowa torebeczka, mała do ręki stan NOWA, ale ma wadę- leżała w szafie i nie wiem czemu trochę pożółkła przy zapięciu (widać to na foto), z zewnatrz defekt prawie niewidoczny szerokość 23 cm wysokość 11 cm SPÓDNICA- czarna plisowana, ciepła na jesień zimę, podszewka, wyciete metki , roz. S/M stan bdb szerokość w pasie 66 cm, długość 75 cm. MARKS & SPENCER rozm. ok. L/XL stan bdb NOA NOA- śliczna zielona torebka do ręki stan bdb Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2010-08-12 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Firmowe ciuszki. Różne rozmiary.
VILLA rozm. M stan NOWA z metką, trochę kosztowała, więc oddam tylko za coś super
NEW LOOK rozm. M/L- niebieska spódnica w kwiaty, stan bdb QUIOSQUE niebieska mini rozm. L stan bdb F&F rozm. 80B (z metki), ale raczej to 80C stan NOWY bez metki VEGAS rozm. S/M bluzeczka z koronka na plecach stan bdb PAPAYA rozm. M niebieska mini stan bdb MARY-KATE AND ASHLEY rozm. z metki 11-12 lat, ale na S będzie dobra, stan bdb NOWA różowa spódnica rozm. L obwód w pasie- 88 cm, długość 46 cm Nowa biała bluzka z krótkim rękawem rozmiar ok. S/M WAREHOUSE- torebaeczka do reki stan bdb Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2010-07-30 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
ST. MICHELE
Stan bdb Rozm. ok. M/L Spódnica w pepitkę. Z przodu zakładki. Z tyłu zapinana na zamek i guzik. Szerokość w pasie 74 cm, długość 64 cm H&M spódnica stan bdb rozm. ok.S NEW LOOK Nowa bez metki. Rozm. L Super czarna tunika z kieszonkami. Fason rozszerzany ku dołowi. Pod lewą pachą nieco puścił szew. BERSHKA fajna fioletowa bokserka rozm. M stan NOWA z metka, ma wadę- popruta przy zatrzaskach z boku długość 36 cm (mierzone z boku), szerokość pod pachami 68 cm PER UNA Biały sweter, stan bdb ,rozm. ok. L/XL VINTAGE ANGELS tunika w kwiaty, stan bdb. rozm z metki 11/12 lat, ale myślę, że na xs będzie dobra. QUIOSQUE- mini w krateczkę, stan bdb, roz. L szerokość w pasie 74 cm, długość 39 cm. UNITED COLORS OF BENETTON- czarna, aksamitna mini, stan bdb, roz. S szerokość w pasie 72 cm, długość 42 cm. Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2010-07-30 o 17:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
1.RINASCIMENTO
Nowa z metką Rozm. ok. M/L Super bluzeczka. Po lewej stronie ozdobiona cekinami. 2. RINASCIMENTO Nowe bez metki Rozm. S Jeansy z kieszonkami. Mają małą wadę-nieco przetarte nogawki (patrz foto). Obwód uda 13 cm od kroku- 48 cm obwód na samym dole nogawki- 46 cm, obwód w pasie-74 cm, biodra ok. 98 cm, długość od pasa do kroku z przodu- 19 cm, długość nogawki -zew. 103 cm, -wew. 84 cm 3. WONDER WOMEN-ciepła spódnica, czarno biały melanż, z przodu guziczki i zamek (brak 1 guziczka),podszewka roz. XL stan bdb szerokość w pasie 84 cm, długość 59 cm. 4.CONSTANCE Stan bdb+ (raz ubrana) Rozm. ok. M Szara spódnica. Z tyłu zapinana na guzik i zamek. W pasie marszczona też gumka. Od spodu podszewka. Przód ozdobiony guzikami. Materiał: 75% wełna, 25% poliester. 5. C&A Stan db (z zewnątrz bdb, wewnątrz podarta podszewka) Rozm. ok. XL Ciepła spódnica z wełną. Szara w jasne paski. Z tyłu zapinana na zamek i guzik. Rozszerzany ku dołowi fason, z zakładką. Od spodu podszewka. 6. RINASCIMENTO Nowa bez metki. Rozm. M Ładna czekoladowa bluzeczka. Połączenie aksamitu i szyfonu.Pod biustem ozdobiona koralikami. 8.RINASCIMENTO nowe z metką. rozm. s spodnie w panterkę. z przodu zapinane na zamek i guzik. 9. ETAM Stan db+ niewielkie przebarwienie pod pachami, nie widać w trakcie noszenia Rozm. ok. M/L Śliczna sukienka z aksamitu. Kolor czarny. W stylu retro. Z tyłu zapinana na zamek. Z kwiatem. Wymiary- mierzone na płasko, materiał nieco elastyczny: Obwód pod pachami 90 cm, długość od pachy 73 cm, obwód w pasie 70 cm. 10. RIVER ISLAND Nowa z metką. Rozm. L Śliczna, wesoła sukienka. Ozdobiona cekinami i koralikami. Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2010-07-30 o 18:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
1.GAP
stan bdb rozm. ok. L Śliczny jedwabny top z podszewką. Obwód pod pachami 96 cm, długość bez ramiączek- 38 cm (mierzone z przodu- tam gdzie są guziki) Ramiączka regulowane. Z boku zameczek. 2. ATMOSPHERE Stan bdb- poprute białe przeszycie (można całkiem je odpruć, albo przeszyć na nowo) Rozm. L 3.H&M stan bdb rozm. S Czarna mini. Dól plisowany. Z boku zapinana na zamek. 7.NEW LOOK Nowa z metką. rozm. L Ciemno brązowa mini. 8.NEXT stan bdb rozm. ok. S (z metki na 11 lat) fajny dwuwarstwowy topik w grochy 9.MARKS&SPENCER nowa z metkami rozm. ok S (na metce podany rozmiar na 15 lat, ale myślę, że na S będzie dobra) fajna spódnica mini z plisowanym dołem. 10. NEXT- czarna koszulka z bucikiem, stan db, rozm. ok.L/XL długość 57 cm, szerokość pod pachami 94 cm (bez rozciągania) Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2010-07-30 o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
1.MONSOON
stan bdb rozm. ok 50 śliczny i elegancki top w czarnym kolorze. 55% jedwab, 45% bawełna, podszewka 100% poliester. Z boku zapinany na zamek. 2.GEORGE stan bdb- (brak jednego guziczka z tyłu) rozm. z metki 44 cudny zielony top 3. TU nowy bez metki rozm ok. 46 śliczny różowo fioletowy top na ramiączkach 4. SOUTH nowy z metką rozm. ok 52 fajny różowy top 5. EVIE nowy bez metki rozm. ok 50/52 cudny fioletowy top z falbanką 6.FIORE COLLECTION Nowe ale bez pudełka. rozm. 38 Fajne złote koturny. Klapki. 7. Czarne buty NIEAKTUALNE rozmiar 38 wkładka 24,5 cm WYMIENIĘ TYLKO NA COŚ SUPER!!! Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2010-07-31 o 19:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
2. QUIZ
stan bdb rozm. S ciekawy króciutki top, może być tez noszony jako kamizelka 4. TUNIKA Nowa bez metki rozm. ok. M/L Fajna tunika ze śliskiego materiału. 6.PAPYA Stan bdb rozm. ok. M Śliczna rozkloszowana spódnica w stylu retro, od spodu podszewka, z boku zapinana na kryty zamek. Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2010-07-30 o 18:22 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
4.HOOCH
Stan bdb Rozm. ok. M/L Czarna sukienka. 5.H&M Nowy bez metki Rozm. z metki 12-13 lat, ale na S będzie dobry Top, bokserka w jasno żółtym kolorze. Ozdobiony "kryształkiem". 6.YESSICA Stan bdb (gdzieniegdzie może brakowac pojedynczych koralików) Rozmiar z metki 34, ale raczej S Fajna, długa, biała spódnica. Ozdobiona haftem, koralikami i cekinami. Z boku zapinana na zamek. Od spodu podszewka. Obwód w pasie 70 cm, długość 97 cm. 7. JANE NORMAN Nowa bez metki Rozm. z metki UK14- ok. L/XL Mini sukienka w delikatne paski 8.KYLIE Stan idealny Rozmiar z metki na 9 lat, ale myślę, że będzie dobra na XS/S Super spódnica mini. Ozdobiona falbanami. Najmodniejszy kwiatowy motyw. Z boku zapinana na kryty zamek i haftkę. Obwód w pasie 66 cm długość 30 cm Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2010-07-30 o 18:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
1.RESERVED
Stan bdb Rozmiar z metki M Bezowa kurtka- częściowo wykonana ze sztruksu, rekawy i kołnierz w sweterkowym stylu. Z przodu zapinana na zamek. Po bokach kieszonki. Obwód pod pachami 96 cm długość 52 cm długość rękawa zewnętrzna 62 cm, wewnętrzna 46 cm 2.Sukienka w kwiaty Nowa bez metki. Rozmiar ok. L. Śliczna sukienka, najmodniejszy wzór sezonu- kwiaty. Przy dekolcie mała kokardka. Dół asymetryczny. Obwód pod pachami 94 cm, długość ok. 110 cm. 3.TU Nowy bez metki. Czarny, rozszerzany ku dołowi top, tunika. Po bokach kieszonki. Na szerokich ramiaczkach. Obwód pod pachami 94 cm (mierzone na płasko bez naciagania), długość 76 cm. 4.ATMOSPHERE Stan bdb Rozmiar około L. Śliczna brązowa bluzka w kwiaty. Zakładana na szyję. Z tyłu bez pleców- tylko wiązanie. 5.RESERVED Nowa z metką. Rozmiar z metrki L, ale raczej M. Fajna bluzka, bokserka w kwiaty. Odcięta pod biustem. Ozdobiona koronka. Obwód pod pachami 80 cm (mierzone na płasko bez rozciagania) długość 57 cm. 6.TUNIKA LONG Stan db Rozm. ok. L/XL Biała tunika, long. W "kropki". Obwód pod pachami 90 cm (mierzone na płasko bez naciagania), długość 72 cm. 7.RIVER ISLAND Stan bdb Rozm. z metki 34, ale raczej S Piekna żółta bluzka. Fason bombka. Ozdobiona srebrnymi cekinami. Od spodu podszewka. Obwód pod pachami 84 cm, długość 52 cm. 8. BABES Śliczna spódniczka, biała w czerwone róże. Rozm. ok.S. Stan bdb. Szerokość w pasie 66 cm, długość 52 cm. Zapinana na zamek z boku. Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2010-07-30 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Sukienki z tego postu wymienię tylko i wyłącznie na inne sukienki Asos, Lipsy i inne ze sklepu Asos. Wszystkie sukienki sa nowe.
1. ASOS czarna z beżowym elementem, zakładana na jedno ramię Rozmiar Uk14 2. PEOPLE'S MARKET biała w marymarskim stylu rozmiar z metki S 3. TFNC fioletowa z "ćwiekami" rozmiar M 4. ORION biała w kwiaty rozmiar one size- będzie dobra na ok. S,M 5. ASOS czarna w serduszka rozmiar UK6 Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2010-08-01 o 19:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
BUCIKI
BARRATTS czerwone skórzane rozmiar na podeszwie 38, a wewnatrz jest napisane 37 wg mnie 37 (ja nosze 38 i sa na mnie przyciasnawe) LILLEY fioletowe zamszowe tez niby 38 a na mnie ciut przyciasne CHEROKEE białe rozmiar podany 39, ale to 38 na mnie dobre, ale nie mam ich do czego nosić Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2010-08-01 o 16:26 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
ATMOSPHERE nowe
sliczne różowe z falbanką rozmiar 37, na mnie za małe ![]() maja trochę rysek- starałam się pokazać na foto Edytowane przez Anastazja# Czas edycji: 2010-08-01 o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
jaki rozmiar butów? Ile ma wkładka:
http://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1280506144 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za : https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1280506410
jaki to rozmiar? mam w watku zabawki, ciuszki dla chlopca 0-3
![]() |
#16 |
:)
|
podoba mi się u Ciebie :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1280506866 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1280506866 lub https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1280505177 znajdziesz coś u mnie?? moja wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=452768 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
6.FIORE COLLECTION
Nowe ale bez pudełka. rozm. 38 Fajne złote koturny. Klapki. cos u mnie? jesli tak to podaj od razu długosc wkladki... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
BAN stały
|
coś za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1280506144 ? mam szare buty w rozm 38
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
Wtajemniczenie
|
Kilka rzeczy mi się podoba, znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#21 | |
Zakorzenienie
|
Dzięki za propozycję, ale bizuterii nie noszę, a w ubrania XS sie nie zmieszczę.
---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
7. CZARNE BUTY
rozmiar 38 wkładka 24,5 cm WYMIENIĘ TYLKO NA COŚ SUPER!!! cos za nie >?
![]() |
#23 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:32 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:45 ---------- Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1263917606 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1263917606 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1263917623 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1263917623 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1263917550 Ale za to butów nie oddam ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Dziekuję, ale nic nie wypatrzyłam.
---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Dziękuję, ale nic na wymianę nie wypatrzyłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za czarne buty?
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic nie znalazłam.
---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:59 ---------- Dziekuję, ale nic nie znalazłam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:47.