|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
Perfumy,kolorówka, troche pielęgnacji, nowy wątek.
Szukam:
-C.Herrera 212 -Max Mara Silk Touch -profesjonalne kosmetyki do włosów kręconych, zniszczonych lub farbowanych -cieni Diora -kosmetyków Nuxe -peelingu do twarzy Avene -Ziaja Med na naczynka -jasny, sypki puder Na wymianę: Perfumy: -Princess Vera Wang ok.18/30ml,troszke starte napisy na flakoniku -L'or de Torrente, 30ml bez kilku psików,kartonik -Cartier Must, 47/50ml -Demeter White Russian-splash 15ml w oryginalnej buteleczce -Demeter Fig Leaf, ok14 ml,splash,jw. -Escada Ibiza Hippie ok 18ml z 50, jest kartonik -Balsam do ciała perfumowany Prada 80ml ze 100ml -Dior, Diorissimo, 7ml, nowa miniaturka -Lancome Poeme miniaturka 4ml, -Aquolina mleczko migdałowe, woda toaletowa 140/150ml -Philosykos,Diptyque,10ml, odlewka -Amour de Cacao,ok 8ml,odlewka -Cherqui,ok 9ml,odlewka Kolorówka: - Lancome Juicy Tubes,limitowanka z serii Tropiques, kolor Strawberry Glass - paletka Dior, "5", kolor Pink Attitude, zużycie znikome, -szminka Estee Lauder,Pure Color Crystal,kolor Pinklight, kilka razy użyta -Givenchy Phenomen Eyes maskara, nowa,tylko wypróbowana -Givenchy ,szminka Rouge Interdit Shine, Candy Shine, kilka razy użyta -Guerlain khol czarny, zużycie znikome, kartonik i welurowy pokrowiec -Bourjois biała czekoladka, zużycia nawet nie widać -Loreal cień mineralny sypki, biały, 01 Pielęgnacja -Bioderma Krem Atoderm Nutritive,40ml,nowy -Iwostin krem redukujący zaczerwienienia, SPF 15,25/50ml -Lancome serum Sensation Totale, kupione na Truskawie, kod 7A181 -Clinique 3 kroki, próbki po 1,5ml Włosy: -Organix, odżywka organiczna do włosów, o zapachu Mocha Espresso,ok.połowy z 385ml -Nivea spray nabłyszczający, zostało 3/4 --Tigi Curl Rock, krem do loków, kilka razy użyty Próbki podkładów: -E.Lauder Double Wear Outdoor beige 03 -YSL Matt Touch ,kolor 8 -Vichy Aera Teint,, 35 moyen Sand -Loreal Infalible, -Clinique ,Perfectly Real, 08 -Soraya baza+make-up sceniczny,02 ciepły beż, 2x po 1,5ml x2 Próbki perfum: -Nina Ricci, Nina, fabryczna, 1,2ml -R.lauren Notorious,fabryczna, 1,5ml -Montale Crystal Aoud, 1ml robiona -Parfum D'empire,Eau de Glorie, r,1ml -Lutens Fleurs d'Oranger,r,1ml -Parfumerie generale Aomassai,r,1ml -Josef Statkus, Eau de Parfum, r,1ml Zdjęcia do końca tygodnia. Zapraszam. Edytowane przez yoona Czas edycji: 2009-04-29 o 11:46 |
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Perfumy,kolorówka, troche pielęgnacji, nowy wątek.
Może wypatrzysz coś u mnie za odlewkę Chergui? ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=313546
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Hi..
![]() Może znajdziesz coś u mnie za Guerlain khol czarny oraz Pink Attitude... Zapraszam |
|
|
|
|
#6 |
|
Wtajemniczenie
|
hej,
znadziesz cos u mnie za khola.... zapraszam Edytowane przez olciawalczak Czas edycji: 2009-04-21 o 14:41 |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
Mam czarny Lancome Hypnose nówka w kartoniku, nieotwierany, interesowałby Cię?
|
|
|
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
vilandra, Nola, Madzikon, thelila,olcia dziewczyny niestety nic mi się nie przyda
![]() Gothic_Daisy pewnie ze jestem zainteresowana. w zamian za co? biała_małpeczko alez masz ogromny watek na pewno sobie cos wybiore, tylko wiecej czasu mi potrzeba
Edytowane przez yoona Czas edycji: 2009-04-21 o 18:00 |
|
|
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
-Guerlain khol czarny, zużycie znikome, kartonik i welurowy pokrowiec
-Lancome serum Sensation Totale, kupione na Truskawie, kod 7A181 -Organix, odżywka organiczna do włosów, o zapachu Mocha Espresso,ok.połowy z 385ml cos u mnie? |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
Czy znajdziesz coś u mnie za któryś z powyższych? -L'or de Torrente, 30ml bez kilku psików,kartonik -Cartier Must, 47/50ml -Demeter Fig Leaf, ok14 ml,splash,jw. -Dior, Diorissimo, 7ml, nowa miniaturka -Philosykos,Diptyque,10ml, odlewka -Cherqui,ok 9ml,odlewka |
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
hmm coś takie wypatrzyłam:
-Amour de Cacao,ok 8ml,odlewka -Cherqui,ok 9ml,odlewka -Josef Statkus, Eau de Parfum, r,1ml -Iwostin krem redukujący zaczerwienienia, SPF 15,25/50ml -Organix, odżywka organiczna do włosów, o zapachu Mocha Espresso,ok.połowy z 385ml tylko bym prosiła o linki do tych dwóch ostatnich albo coś więcej na ich temat
|
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
Cos u mnie za princess badz odlewke amour de cacao?
|
|
#16 |
|
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za Diorissimo oraz Tigi Curl Rock, krem do loków, kilka razy użyty
|
|
#17 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#18 |
|
Zadomowienie
|
Znajdziesz cos u mnie za -Princess Vera Wang ok.18/30ml? Poza watkiem mam peeling do twarzy Avene użyty z 5 razy.
|
|
#19 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cerruti Image woman (niewielki ubytek z 75ml); Kerastase, Resistance, Ciment Anti-Usure (Cement odbudowujący) 250ml, niewielkie zużycie; Cytat:
odżywka http://www.organixhair.com/mocha.asp (tylko to udalo mi sie znalezc) wybieraj ![]() Cytat:
Wypatrzylam: - Carolina Herrera, 212 sexy, edp 60 ml, nowe zafoliowane, -moze udaloby sie cos do tego dobrac? - Guerlain, L’instant magic, edp, 30 ml, nowa w folii,-jw ![]() - Clinique, krem Superdefense SPF 25, --The Body Shop, fruit de la passion body butter, masło do ciała marakuja, 200 ml, zafoliowane, - szampon Kerastase Biotic, Bain Bio-Recharge bioflorine 2,5 %, Energizująca kąpiel nawilżająca z Bioflorine, wzmacniająca naturalne zdolności obronne skóry głowy, do włosów suchych. 250 ml, nowy - Shiseido The MakeUp, Silky Eye Shadow Quad - poczwórne cienie do powiek, kolor Q9 w watku nic nie znalazlam dla siebie, peelingiem bylabym zainteresowana, ale Princess wolalabym wymienic na perfumy:/ Edytowane przez yoona Czas edycji: 2009-04-22 o 12:12 |
|||||
|
|
|
|
#20 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
![]() A na ile byś wyceniła odlewki i odżywkę? Bo muszę to jakoś cenowo dopasować
|
|
|
|
|
#21 |
|
Zakorzenienie
|
odzywka kosztowała 40zł, odlewki- za AdC na wspólnych zakupach zapłaciłam też w okolicach 40zł, natomiast za Chergui jak jeszcze dolar był za 2zł zapłaciłam 60zł.
|
|
|
|
|
#22 |
|
Zakorzenienie
|
A czy taki zestawik byś oddała za tusz?
-Cherqui,ok 9ml,odlewka -Josef Statkus, Eau de Parfum, r,1ml -Iwostin krem redukujący zaczerwienienia, SPF 15,25/50ml -Organix, odżywka organiczna do włosów, o zapachu Mocha Espresso,ok.połowy z 385ml
|
|
|
|
|
#23 |
|
Zadomowienie
|
Yoono, może znajdziesz coś u mnie za krem Biodermy?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=329959 Pozdrawiam cieplutko
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I nad Escadą ![]() A ty jakbyś to widziała ?
|
|
|
#25 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pisze PW.Cytat:
Cytat:
![]() Odżywka Mocca już jest zarezerwowana, ale poza wątkiem mam tez odżywkę tej samej firmy, ok 300ml z 385, tą: http://www.organixhair.com/mandarin.asp co Ty na to? |
|||
|
|
|
|
#26 |
|
Zadomowienie
|
Yoono, jeśli pasowałaby Ci wymiana Avene za Bioderme, to ja jestem jak nabardziej chętna
Kredkę kupiłam ok. 3 tygodnie temu, przetestowałam raz i stwierdziłam, że to jednak nie dla mnie więc jest prawie nowa.
|
|
|
|
|
#27 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czyli najbardziej zależy ci na Herrerze ? Hmmm, czy kohl, odżywka i Escada za Herrerę to za dużo ?
|
|
|
#28 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Oto mój wątek :
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=264598 Mam jeszcze wiele poza wątkiem. Interesuje mnie: Princess Vera Wang ok.18/30ml,troszke starte napisy na flakoniku -Demeter Fig Leaf, ok14 ml,splash,jw. -Escada Ibiza Hippie ok 18ml z 50, jest kartonik -Aquolina mleczko migdałowe, woda toaletowa 140/150ml -Amour de Cacao,ok 8ml,odlewka Poza wątkiem mam jeszcze zestaw kosmetyków miniaturek nuxe w kosmetyczce. |
|
|
|
|
#29 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Miniaturkami Nuxe byłabym wstepnie zainteresowana, mozesz napisac jakie to są?
|
||
|
|
|
|
#30 |
|
Zakorzenienie
|
witaj
interesuje mnie u Ciebie Escada a i poza tym kilka rzeczy ![]() mam w wątku puder sypki mineralny i korektor w płynie jasny (jeśli Cię interesuje) przypuszczam że nie oddasz mi za to Escady ale może wypatrzysz coś jeszzcze ![]() podoba mi się u Ciebie również: princess,prada,próbki perfum poza wątkiem mam balsam perf. J.lo glow - myślę że została połowa odpisz proszę u mnie, pozdrawiam
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.