|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Rozeznanie
|
Ja kiedyś zwariuję...
przedawnione. ;]
Edytowane przez Figure09 Czas edycji: 2010-10-05 o 19:48 |
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ja kiedyś zwariuję...
Rany boskie
![]() Napisz do Niego, jeśli Ci się podoba. Nie pisz do Niego, żeby mu nie robić nadziei jeśli Ci się nie podoba. On zaproponował spotkanie, więc chciał Cię pozanć, skoro było fajnie i miło to przecież możesz napisać Żadna to ujma, naprawdę. Nie powinien Cię uznać za łatwą, jeśli pierwsza napiszesz sms po spotkaniu Jeśli tak sobie pomyśli to on definitywnie ma jakiś problem ![]() także nie przejmuj się, napisz i ciesz się ze znajomości ![]() a teksty w stylu 'nie napiszę pierwsza' do faceta, wydają mi się szczerze mówiąc nieco żałosne ![]() Powodzenia
|
|
#3 |
|
po drugiej stronie szafy
|
O rany boskie....napisz "no dobra, niech Ci będzie - 1:0, odzywam się pierwsza :p W nagrodę możesz wymyślić gdzie mnie zabierzesz
"
|
|
|
#4 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty dałaś mu do zrozumienia, że napisać 1 to dla Ciebie jakaś ujma, wstyd. Czemu On miałby chcieć robić coś, do czego Ty masz taki stosunek? Ty teraz powinnaś napisać 1 , lub nie pisać i być górą, która wytrzymała, ale jeżeli chcesz budować na tym znajomość to powodzenia
Obce ciała, psychicznie nadzy razem w łóżku. Edytowane przez Cocaine essence Czas edycji: 2010-06-20 o 12:27 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
Nigdy nie potrafiłam zrozumieć, dlaczego dziewczyny mają taki problem, z pisaniem do faceta... Przecież Cię nie zje, ani nie wyśmieje... Skoro masz ochotę, to napisz pierwsza, i tyle. Nie ma się czym przejmować, to w końcu też człowiek.
|
|
|
|
|
#6 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnio kolega pytał mnie dlaczego kobiety mają zasadę "nie odezwę się pierwsza", dodał jeszcze, że to durne i bez sensu.
Odezwij się do niego, jeśli coś napomknie, że nie wytrzymałaś itd. to powiedz, że nie bawią Cię takie gierki kto dłużej wytrzyma, a że dobrze Ci się rozmawiało to czemu nie? Litości.....
|
|
|
#7 | |
|
po drugiej stronie szafy
|
Cytat:
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#8 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O. Właśnie uświadomiłaś mi, jaki durny i bez sensu błąd zrobiłam.
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym napisała i tyle. Któraś dziewczyna fajną propozycję smsa poddała: 'ok, piszę do Ciebie, 1:0 dla Ciebie, w nagrodę możesz wymyślić, gdzie chcesz mnie zabrać'. |
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
słodkie z Was dzieciaczki |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
dokładnie...
jeśli on Ci się podoba, napisz do niego i obróć to w żart.
|
|
#14 |
|
Zadomowienie
|
chcesz to napisz nie chcesz to nie pisz stanie sie cos? po co wogole bylo wdawac sie w te gierki. jak zapytal czy napiszesz to moglas powiedziec ze ok. i za pare dni napisac.po co stwarzac sobie takie problemy?
|
|
|
|
|
#15 |
|
Rozeznanie
|
Co za różnica kto pierwszy napisze ? Poza tym-przecież zawsze możesz mu podziękować za miło spędzony czas, no i wcale nie będzie to oznaczało, że jesteś "łatwa". Do dzieła!
|
|
|
#16 |
|
Przyczajenie
|
ja nigdy nie mialam probelmu z pisaniem pierwsza do faceta, natomiast zastanawia mnie czy następna 'komunikacja' rowniez powinna wyjsc z mojej inicjatywy, czy czekac tym razem juz na jego ruch...
|
|
|
|
|
#17 |
|
Zakorzenienie
|
napisz tak jak radzi elvegirl
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
otóż to
![]() życie i tak jest wystarczająco skomplikowane
|
|
|
#20 |
|
Przyjaciel wizaz.pl
|
Ło rany...
![]() A możesz mi wyjaśnić dlaczego uważasz, że jako kobieta nie możesz/nie powinnaś pisać pierwsza do chłopaka? Co ma wspólnego "bycie łatwą" (fuj, co to w ogóle za epitety) z napisaniem smsa...? Bo nie bardzo widzę związek. No niestety, rzeczywiście sama zaczęłaś "durną gierkę", więc teraz sama powinnaś ją zakończyć, obracając sprawę w żart i tyle. I nie dziwi mnie, że jacyś panowie w przeszłości uznawali, że Ci nie zależy, skoro si,ę do nich nie odzywałaś. Gdyby do Ciebie facet się nie odzywał też byś uznała, że mu nie zależy. Nie rozumiem dziewczyn, które wymyślają sobie idiotyczną zasadę, że "nigdy nie piszą pierwsze" Zamiast jakiegoś luzu, flirtu, miłego kontaktu one zostają takie sztywne i najeżone, męczą się ale nie odezwą się same w imię nie wiadomo czego. Mam wrażenie, że umiejętność prowadzenia fajnego, niezobowiązującego, lekko żartobliwego flirtu umiera... Młode dziewczyny zamiast sympatycznie spędzać czas z facetem, zamiast być choć trochę spontanicznymi - męczą się na własne życzenie, testują, kalkulują, udają jakieś lodowe księżniczki, a potem rozpaczają, jak facet sobie da spokój.
|
|
|
|
|
#21 |
|
Raczkowanie
|
Myślałam, że już minęły te czasy, że dama czeka nie chcąc popełnić nietaktu, aż mężczyzna odezwie się pierwszy
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.

Żadna to ujma, naprawdę. Nie powinien Cię uznać za łatwą, jeśli pierwsza napiszesz sms po spotkaniu 
"