|
|||||||
| Notka |
|
| Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Różności!! Dodatki, zabawki, ubrania M/L/XL!!
Witam!
To mój pierwszy wątek, dopiero zaczynam 'przygodę' z wymiankami ![]() Zapraszam! 1. Biała bransoletka, pokryta białą skórą. Stan dobry- ma lekkie przetarcia, ale wciąż pozostaje ładna, w sam raz do noszenia. 2. Duża, złota brasoleta. Śliczna. Kupiona razem z białą jakiś czas temu, więc również ma drobne ryski, ale nadaje się do noszenia. 3. Duża, czerwona, plastikowa opaska. Stan bardzo dobry, rzadko w niej chodziłam. 4. Biała czapka- z przodu ma zatrzask, więc można podnieść górę. Oryginalna, stan bardzo dobry. 5. Zielono- czarne rękawiczki. Odsłaniają wszystkie palce. Stylowe, ciekawe, nowe. 6. Czerwona, koralikowa bransoletka na gumce. Nowa. NIE MA 7. Bransoletka z muszelek na gumce. Kupiona nad morzem, nowa, nigdy nie używana. 8. Kolorowa skarpeta na telefon. Nowa. 9. Śliczny, mięciutki, nowy pluszak-króliczek. Cudo ![]() 10. Kolejna rewelacja- pluszowy misio, mięciutki. Nowy! Edytowane przez _diabel_ Czas edycji: 2010-02-06 o 11:37 |
|
|
|
|
#2 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Różności!! Dodatki, zabawki, ubrania M/L/XL!!
1. Czarne dresy Nike z białymi wstawkami. ORYGINALNE! Niestety są już na mnie za duże
. Rozmiar XL. NIE MA2. Śliczne krótkie spodenki, niemal nowe. Model unisex, czyli dobre zarówno dla kobiet jak i mężczyzn. Z przodu białe ze zdobieniem, z tyłu granatowe. Rozmiar XL. NIE MA 3. Błękitne dżinsy, praktycznie nieużywane. Śliczne. Rozmiar ok. 44. NIE MA 4. Ciemne dżinsy z lekkim wycieraniem. Stan dobry (troszkę wyszargane na dole). Rozmiar ok. 44. 5. Pasiasta bluzka-tunika. Można ją ściągnąć z boku sznureczkami. Stan w miarę dobry, choć ma na sobie drobne kłaczki (ale spokojnie można w niej jeszcze chodzić albo zgolić to maszynką) 6. Nowy, fioletowy, cudny misio. Milutki! Edytowane przez _diabel_ Czas edycji: 2010-02-06 o 11:38 |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
1. Czarne dresy Nike z białymi wstawkami. ORYGINALNE! Niestety są już na mnie za duże . Rozmiar XL.
3. Błękitne dżinsy, praktycznie nieużywane. Śliczne. Rozmiar ok. 44. 4. Ciemne dżinsy z lekkim wycieraniem. Stan dobry. Rozmiar ok. 44. ile maja cm w pasie? jaka dł od pasa w dół? cos w moich watlach w zamian? czego szukasz?
|
|
#8 |
|
Rozeznanie
|
5. Pasiasta bluzka-tunika. Można ją ściągnąć z boku sznureczkami. Stan w miarę dobry, choć ma na sobie drobne kłaczki (ale spokojnie można w niej jeszcze chodzić albo zgolić to maszynką)
Coś u mnie ? Jaki rozmiar?
|
|
#9 |
|
Zakorzenienie
|
obie rzeczy które wybralas da rade
![]() ale jak mozesz podaj mi długosc od pasa w dół w cm![]() czy bedziesz dokadac jeszcze cois?
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Raczkowanie
|
cos u mnie za 1. Czarne dresy Nike z białymi wstawkami. ORYGINALNE! Niestety są już na mnie za duże . Rozmiar XL.
Jaka maja dlugos i ile w pasie?
|
|
#12 |
|
BAN stały
|
Ciemne dżinsy z lekkim wycieraniem. Stan dobry. Rozmiar ok. 44.
mogę prosic o wymiarki? pas i długosc nogawki... |
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() coś za 1. Biała bransoletka, pokryta białą skórą. Stan dobry- ma lekkie przetarcia, ale wciąż pozostaje ładna, w sam raz do noszenia. 2. Duża, złota brasoleta. Śliczna. Kupiona razem z białą jakiś czas temu, więc również ma drobne ryski, ale nadaje się do noszenia. ??
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
rozm. bluzeczki to S
ale i tak nie wymienie bluzeczki za 2 bransolety...
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
7.Świetne jeansy Amisu rozmiar 31 pas 45-46cm długosc 107 cm ubrane 2 razy, raz prane za coś extra
4.Śliczne zamszowe ocieplane kozaki na stabilnym obcasie rozm 39 stan bdb( tu widzę, że masz rezerwacje, no ale może akurat) moge oddac za 1. Czarne dresy Nike z białymi wstawkami. ORYGINALNE! Niestety są już na mnie za duże . Rozmiar XL. 2. Śliczne krótkie spodenki, niemal nowe. Model unisex, czyli dobre zarówno dla kobiet jak i mężczyzn. Z przodu białe ze zdobieniem, z tyłu granatowe. Rozmiar XL. 3. Błękitne dżinsy, praktycznie nieużywane. Śliczne. Rozmiar ok. 44. ibransoletke z czerwonycn koralikow
|
|
#19 |
|
Przyczajenie
|
DOKŁADKA!!!!!
1. Bluzka H&M, rozmiar M w stylu chińskim. Ogólnie stan jest bardzo dobry, ale przy samej szyi jest drobne przebarwienie (można spokojnie coś naszyć, założyć chustkę, czy naszyjnik) 2.Torebka- miś. Śliczna, stan bardzo dobry. 3. Maleńka czerwona torebeczka. Ogólnie wszystko z nią w porządku, ale ma przebarwienie z tyłu (którego i tak nie widać, bo torebka zawsze jest przy ciele) i jest troszkę zniszczona na dole. Ale do noszenia się jeszcze nadaje .4. Sukienka Top Secret, rozmiar XL. Letnia, wiązana na szyję. Z boku ma małe rozcięcia. Śliczna, ale za duża na mnie. 5. Piękna torebka złoto-czarna z czerwoną podszewką. Stosunkowo mała (nie mieści A4); w środku stan idealny, natomiast na uszach i od spodu ma przetarcia (można to chyba podkolorować jakimś lakierem, czy sprayem) 6. Brązowa, sztruksowa spódnica rozmiar 38. Stan idealny. 7. Malutka, beżowa torebka. Stan idealny. 8.Malutka, czarna torebka. Stan bardzo dobry. |
|
|
|
|
#20 |
|
Przyczajenie
|
zapraszam!!
|
|
|
|
|
#24 |
|
Przyczajenie
|
DOKŁADKA!!
1. Szara sukienka- prześliczna w stylu retro! Na górze, na obojczykach po obu stronach trzy słodkie guziczki, w pasie delikatna gumeczka, która świetnie podkreśla talię. Na dole plisy. Rozmiar 40-44 (dopasowuje się do sylwetki). Idealna dla koneserek! 2. Lniana, długa sukienka. Klasyka. Stan idealny. Rozmiar 42. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:17.

. Rozmiar XL. NIE MA