![]() |
#1 |
Wtajemniczenie
|
Podkłady w kompakcie EL,Dior,Chanel, róż MAC, Kerastase, Wella SP , Sephora, Clinique
NIEAKTUALNE
Na wymianę mam: - Chanel Mat Lumiere podkład w kompakcie , odcień nr 30 aurore ubytek nie większy niż 30% - Estee Lauder Double Wear podkłąd w kompakcie odcień nr 04 Pebble ubytek nie większy niż 25% - Ch. Dior Diorskin Forever podkład w kompakcie odcień nr 020 light beige, praktycznie nowy, testowany 3 razy - róż MAC Blush Of Youth - ubytek ok 15-20% - puder brązujący Sephora bronzer powder spf 15 odcień bahamos - nowy, tylko testowany (1raz) - tusz do rzęs pogrubiajacy Clinique mascara double volume (czarny), użyty kilka razy - tusz do rzęs Artedco (czarny) All In One Mascara - otwarty ok miesiąc temu użyty jakies 4 razy - biała czekoladka Bourjois - ubytek ok 20% - Puder sypki MAC select sheer - odcień A46 - tego odcienia (z takim oznaczeniem) nie ma na stronie MAC-a, mam go z wymiany i nie wiem czy jest w 100% oryginalny poniewaz nie mialam nigdy tego pudru kupowanego w salonie MAC i nie potrafie stwierdzic czy to 100% orygianał - Pianka zwiekszająca objętość Volumousse Wella SP - ok 270/300ml - Szampon Vitamino Color L'oreal Profeseionel ok 170/250 ml - Kąpiel Kerastase Volumactive - ok 160/250ml - Maska Kerastase Volumactive ok 140/200ml / wymienione - Maska Wella SP Power Mask ok połowy z 400ml - nowe próbeczki: Chanel 5, Kenzo Amour, Kenzo maczek DOKŁADKA - płyn micelarny VICHY ok 360/400ml - odżywka do włosów blond (chłodne odcienie) John Freida użyta 1 raz - Energizująca maseczka z białą herbatą maseczka Avon Planet Spa - nowa, nieużywana 75ml - Wygładzająca maseczka do twarzy Avon Planet Spa - nowa, nieużywana 75ml - Tonik łagodzący Dermika Hypoalegrica - z 200ml pozostało tyle ile widać na foto - Masełko do ciała Sephora Green tea lemon - nowe, nieuzywane jedynie dotknie palcem tak więc 195/200ml / wymienione Szukam: - chętnie odsypkę meteorytów (oprócz Mysthic) - podkład Lancome Teint Idole odcień 03 lub podkład (fluid) Diorskin Forever 020 - krem do twarzy SVR Rubialine - krem na dzień Clinique Redness Solution - zapachu CK Contradiction/ Chance edt Nie szukam kosmetyków niskopółkowych, avon, oriflame itp, ciuszków itp. Dzi
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43332094 #post43332094 Edytowane przez Soft Czas edycji: 2010-07-11 o 20:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Podkłady w kompakcie EL,Dior,Chanel, róż MAC, Kerastase, Wella SP , Sephora, Cl
podoba mi się sypki MAC
![]()
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Podkłady w kompakcie EL,Dior,Chanel, róż MAC, Kerastase, Wella SP , Sephora, Cl
- Pianka zwiekszająca objętość Volumousse Wella SP - ok 270/300ml
- Szampon Vitamino Color L'oreal Profeseionel ok 180/250 ml - Kąpiel Kerastase Volumactive - ok 180/250ml - Maska Kerastase Volumactive ok 170/200ml - Maska Wella SP Power Mask ok połowy z 400ml cos za to?? i moze ktorys kompakt?
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
niestety nic
![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za:
- Chanel Mat Lumiere podkład w kompakcie , odcień nr 30 aurore ubytek nie większy niż 30% - Estee Lauder Double Wear podkłąd w kompakcie odcień nr 04 Pebble ubytek nie większy niż 25% - Ch. Dior Diorskin Forever podkład w kompakcie odcień nr 020 light beige, nowy tylko testowany - róż MAC Blush Of Youth - ubytek ok 15-20% - puder brązujący Sephora bronzer powder spf 15 odcień bahamos - nowy, tylko testowany - tusz do rzęs pogrubiajacy Clinique mascara double volume (czarny), użyty kilka razy - Pianka zwiekszająca objętość Volumousse Wella SP - ok 270/300ml - Szampon Vitamino Color L'oreal Profeseionel ok 180/250 ml - Kąpiel Kerastase Volumactive - ok 180/250ml - Maska Kerastase Volumactive ok 170/200ml - Maska Wella SP Power Mask ok połowy z 400ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
hej,znajdziesz cos za - Kąpiel Kerastase Volumactive - ok 180/250ml
- Maska Kerastase Volumactive ok 170/200ml?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
- Szampon Vitamino Color L'oreal Profeseionel ok 180/250 ml
- Kąpiel Kerastase Volumactive - ok 180/250ml - Maska Kerastase Volumactive ok 170/200ml Coś u mnie za powyższe? |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
BAN stały
|
Coś u mnie za :
- Szampon Vitamino Color L'oreal Profeseionel ok 180/250 ml - Kąpiel Kerastase Volumactive - ok 180/250ml - Maska Kerastase Volumactive ok 170/200ml Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
- Pianka zwiekszająca objętość Volumousse Wella SP - ok 270/300ml - Szampon Vitamino Color L'oreal Profeseionel ok 180/250 ml - Kąpiel Kerastase Volumactive - ok 180/250ml - Maska Kerastase Volumactive ok 170/200ml - Maska Wella SP Power Mask ok połowy z 400ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Nola_ czy jestes zdecydowana na wymianke za różyk (od m-habibi) ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej. Interesuje mnie to:
- Kąpiel Kerastase Volumactive - ok 180/250ml - Maska Kerastase Volumactive ok 170/200ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nic dla siebie nie wypatrzyłam, pozdrawiam
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
może znajdziesz coś u mnie za:
- Szampon Vitamino Color L'oreal Profeseionel ok 180/250 ml - Kąpiel Kerastase Volumactive - ok 180/250ml - Maska Kerastase Volumactive ok 170/200ml |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
a czym się rózni ta kąpiel od maski?
I co byś oddała za parurkę? Cięzko mi określić jej zużycie, ale będe jeszcze próbować pod światło. W każdym razie ponad pól jest na pewno. I nie mogę się z nią rozstać, więc sama jeszcze nie wiem, czy się wymienię ![]() Bo to co mi się u Ciebie podoba to nie są to jakieś must have, mam nadzieję, że rozumiesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Czekam na Ragnarok
|
Tusz Hypnose został otwarty około grudnia 2009.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Rozumiem ![]() ![]() ![]() ![]() pod światło nie zobaczysz...muszisz postawić na jakies 2 dni flakonik i nie ruszać wtedy jak spłynie będzie widać dokąd jest ![]() może masz cos jeszcze poza wątkiem jeśli nie parurka ![]() może jakieś cienie jasne, cieliste, pastelowe?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Czekam na Ragnarok
|
Hej. I jak ze mną?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Wtajemniczenie
|
sorki, ze dopiero odp ale musialm sie zastanowić. kupiłam dziś sobie tusz więc narazie chyba podziękuje
![]()
![]() |
![]() |
#25 |
Czekam na Ragnarok
|
OK.
Pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za:
- Kąpiel Kerastase Volumactive - ok 180/250ml - Maska Kerastase Volumactive ok 170/200ml ?
![]() |
#29 |
Zakorzenienie
|
cos za
- Kąpiel Kerastase Volumactive - ok 180/250ml - Maska Kerastase Volumactive ok 170/200ml?? poza watkiem mialabym połowe puderku sypkiego sisley kolor irisse |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
hej, cos u mnie za:
Kąpiel Kerastase Volumactive - ok 180/250ml - Maska Kerastase Volumactive ok 170/200ml - Maska Wella SP Power Mask ok połowy z 400ml? pozdrawiam! ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:43.