|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Plebania
Ogóle rozmowy o tym serialu
Kto z was ogląda? Co o tym serialu sądzicie? Edytowane przez ali1011 Czas edycji: 2010-01-02 o 13:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Plebania
Cytat:
![]() Ja czasami oglądam, chyba wstyd się przyznawać ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
ok poprawiłam hehe
Nie wstyd ja też oglądam i się tego nie wstydzę hehe |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Rozeznanie
|
oglądałam czasem, bo Brzyduli..ale teraz Brzydula się skończyła i już nie oglądam
![]() z tego co pamiętam, to niektóre wątki w tym serialu były strasznie nudne ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Ja nie oglądam. Nawet nie wiem, co się tam dzieje.
![]()
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
ja oglądałam jak był wątek tej rosjanki która męża szukała xd
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
A ja lubię ks. Artura. A dokładniej jego znudzone i pełne pogardy miny, które cały czas prezentuje
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
A jak się skończyła historia tej Ukrainki/Rosjanki z polonistą?:P bo skończyłam na tym jak przyszedł facet do domu robić im test zgodności partnerskiej, ona go zjechała, potem gdzieś na policji czy coś przyszedł jakiś facet i ściemniał że oferowała mu seks i ślub za pieniądze ;p coś takiego;p
![]() |
![]() |
#9 | |
Lena
|
Cytat:
ale minę miał ten kontroler ze straży granicznej.. jak przyszedł w wigilię- żeby ich wkurzyć- a ona test ciążowy wyciąga... ![]() ja oglądam.. choć czasem przegapiam odcinki.. czasami lubię wątki które są ciągnięte.. czasami mnie nudzi że i parę dni nie włączam... lubiłam wątek jak Wala grała z Henrykiem... wiec ten wątek ze Swietą taki naciągany (bo to już było) , lubiłam wątek jak ksiądz Henryk spotykał sie z tą przyjaciółką... szkoda że nie poszli dalej w ten związek.. i wogóle uwialbiam wątki z machlojkami Tracza... ![]() a teraz bardzo mi sie podoba wątek proboszcza i Michaliny (?) fajnie to skontrastowane....
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Łoooo to dobrze że to się tak skończyło :d urocze ma mieszkanko i w ogóle. Mnie strasznie irytował wątek tej babki co na nk napisała że jest bogata i jakiż żigolo do niej zarywał. matko ty moja
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Lena
|
Cytat:
'ten wątek mi przeleciał.. nie oglądałam wtedy! dziewczyny a co sie stało z tym Kacprem od Wiki i tego domu co mieszkają/ mieszkali w nim Jurek i .... Irka.. ?
ale jakże zadowolona z siebie! Edytowane przez Mustique Czas edycji: 2010-01-02 o 20:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
"Plebania" - kiedys ogladalam zanim wyjechalam za granice,a ogladalam bo mi sie podobal ten czarny charakter..Janusz Tracz,mam slabosc do zlych facetow
![]()
![]() |
#14 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() On ponoć wyjechał, rozstali się, ona też zniknęła wyjechała. Chyba ![]()
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
mhm a teraz nowy ciekawy wątek rasizmu. warto oglądać.
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
HOP HOP do góry
![]() Ktoś wie jak się potoczą losy tej młodej mamy? ![]()
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Nikt nie oglada?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Wyrywkowo. A może ktoś pamięta co się stało z ks. Adamem - w jakich okolicznościach zniknął z serialu? Pierwsze serie oglądałam codziennie, potem coraz mniej. Teraz zupełnie nie wiem co się dzieje....
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Ks.Adam przejal probostwo po ks.Antonim a skoro tam wszyscy zostali nawrocenie, juz go nie pokazuja
![]() Sent from my BlackBerry 8520 using Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Zlikwidowali nam Plebanię!
![]() Musimy uratować nasz ulubiony serial!!! Proszę przyłączcie się do akcji i zasypcie TVP żądaniami przywrócenia Plebanii! Razem możemy dużo!!! (pamiętacie, jak przywrócili "Ranczo"?) 1. Napiszcie do Rady Programowe TVP - e-mail: jacek.zurawski@tvp.pl 2. Wyślijcie wiadomość używając formularza na stronie: www.tvp.pl/o-tvp/kontakt 3. Wpiszcie żądanie przywrócenia serialu na Facebooku: fb.com/tvppl?sk=wall 4. I na ich forum: forum.tvp.pl/index.php?board=322.0 (nie ma forum Plebanii, proszę pisać na forum "Seriale") Możecie też zadzwonić, albo wysłać im list - polecam, jak dostaną tonę papierów to może przemyślą swój błąd: tel.: (22) 547 44 50 Listownie: Telewizja Polska S.A. ul. Jana Pawła Woronicza 17 00-999 Warszawa Powstała również petycja, która potrzebuje podpisów (wolno się wczytuje i nie została odpowiednio rozleklamowana): www.petycjeonline.pl/petycja/pozostawienie-serialu-plebania/597 Edytowane przez JanuszTracz Czas edycji: 2012-02-07 o 02:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
moim skromnym zdaniem, decyzja o zdjęciu tego serialu nie była zła. plebania jest emitowana od blisko 12 lat... może czas na jakieś zmiany? czy warto produkować polską "modę na sukces"? seriale, których emisja jest ciągnięta w nieskończoność tracą swój wątek główny. pamiętam kiedy 6,7 lat temu namiętnie, każdego dnia oglądałam plebanię . nie mogłam opuścić żadnego odcinka. ostatnio, po latach przerwy obejrzałam jeden jedyny odcinek i się przeraziłam. po pierwsze tyle zmian, że prawie nie można się zorientować kto jest kim. po drugie, jak by się mogło wydawać, główny wątek- życie na plebani i ksiądz Wójtowicz zszedł na odległy plan... widać scenarzyści czując presję zmian, zatracili główny sens. więc może lepiej, po prostu "zamknąć ten rozdział" i docenić inne , nowe seriale, świeże pomysły , które mają szanse się wybić na miejscu tych, które Bogu dzięki, po kilkunastu latach są zdejmowane z anteny. proszę was , ludzie, nie piszcie tych petycji. pozwólmy odejść plebanii z klasą, zanim stanie się kabaretem i własną karykaturą . pozdrawiam ![]() Edytowane przez muzeumolbrzymuf Czas edycji: 2012-02-04 o 22:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Główny wątek wciąż jest aktualny - w tym serialu jest to walka dobra ze złem, które tutaj przyjmuje postać Janusza Tracza. Nie wiem dlaczego przeraziłaś się, że po latach przerwy nie łapiesz wątków... w.g. Ciebie lepiej by było, ażeby wałkować w kółko to samo? Właśnie w tym tkwi siła Plebanii i dlatego nie jest to polska "Moda na sukces", że tu w każdym niemal odcinku pojawiają się nowe postacie i nowe problemy a nie w kółko kręci się wszystko wokół jakiegoś tam "Ridża" ![]() Moim i wielu zdaniem błędem jest opuszczanie takiego wykreowanego świata z tymi wszystkimi bohaterami ot tak sobie w połowie sezonu... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Powinna być jakaś puenta, nie wiem, Tracz umiera i idzie do Czarta, albo ksiądz Antoni zostaje biskupem, a nie tak z gruszki i pietruszki koniec. Klan też się kończy, może chociaż tam to rozsądniej rozegrają.
Oby Na Wspólnej nie ruszyli! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Wtajemniczenie
|
Janusz Tracz
![]() ---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- Dlaczego ja nie wpadłam na taki nick ![]() albo mogłam się nazwać Ricz foresster ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:43.