|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Sokowirówka
Dziewczyny! Mam zamiar kupić sokowirówkę. Zależy mi na tym, żeby z marchewki, selera czy pora powstawał jednorodny sok. Żeby było jak najmniej odpadów, a jak najwięcej soku. Cena dowolna. Jeśli możecie coś zarekomendować to czekam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Sokowirówka
Też niedawno miałam taki problem, ale zalezało mi na taniej a dobrej i tak zdecydowalam się na sokowirowkę firmy Orava. Mała, zgrabna, dobrze wyciska i kosztowała ok 80 zł. Ale na takie soczki raz kiedyś to taka wystarczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Chodzi mi o robienie soków codziennie, głównie z warzyw. Moc przynajmniej 700W, metalowe sitko. Jeśli ktoś taką ma to proszę o opinię.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Ja mam boscha, mes 3000, wyciska rewelacyjnie.
Edytowane przez aaricia8 Czas edycji: 2010-06-26 o 20:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Niedawno interesowalam sie tematem, poniewaz mam sokowirowke jeszcze rodem z ZSRR, zostala mi podarowana. Swietnie sie sprawowala, ale ostatnio cos szwankuje.
Tutaj jest troche na temat sokowirowek i wyciskarek do warzyw i owocow. Tylko ceny niektorych urzadzen troche zaporowe. Ale za to informacje bezcenne. http://www.eujuicers.pl/pl/jak-wybrac-wyciskarke-soku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Ciekawe, że nazwa sokowirówka jeszcze funkcjonuje. I ja mam jakąś starą z epoki omuny jeszcze, wielkie niebieskie pudło i strasznie warczy, ale działa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:16.