|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
co robić?
Cześć
![]() Mamy kolejną imprezę, z tym że tam już będzie cała klasa i dostęp do X będę miała nijaki bo on zawsze na imprezach trzyma się ze swoją paczka i nawet ciężko z nim zamienić słowo wtedy. Z tym jak bardziej poznawałam X tym bardziej mi się podobał. Po weselu w ogóle już byłam ugotowana a teraz cały czas za nim tęsknie, czuję sie jak bez ręki. Przepraszam, ze tak długo.Musiałam się wygadać. Jeśli ktoś to przeczyta mogłby mi coś doradzić?Co mam zrobić, żeby jakoś się do niego zbliżyć? Mieszkamy spory kawałek od siebie, jakieś 60km:/ I cóż, moja klasa spotyka się, ale raczej w swoich paczkach, jedynie właśnie na takich imprezach jest mieszanka. Nie chciałabym też żeby on się poczuł w jakiś sposób osaczony przeze mnie.
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. Mark Twain
07.09.2010-oficjalnie kierowca ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: co robić?
Nie jest tobą zainteresowany. Po prostu. Nie nakręcaj się, nie wymyślaj i niech ci się nic nie wydaje.
Po prostu on jest na NIE.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
skoro na weselu dałaś mu znać, że to jest kumpelski układ to nie dziw się, że chłopak się odsunął..raz dajesz mu znać, że jestes nim zainteresowana a za chwilę mówisz i robisz coś zupełnie odwrotnego..wydaje mi się, że on nawet jesli był to nie jest Tobą zainteresowany..byc może się zraził..odpuść sobie..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
Wyślij mu smsa: zapraszam na randkę "
![]() I wszystko bedzie jasne ![]()
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
Hm, dość odważne po tym wszystkim co się stało. Wiem, że zawaliłam, ale na weselu nie wiedziałam sama czego chce i nigdy nie dawałam mu jakiś strasznych znaków, ze chce od niego czegoś więcej, on też mi takich nie dawał i nie sądzę żeby myślał, że ja od niego czegoś oczekuje. Nasze relacje są czysto kumpelskie, a mi chodzi o to, żeby je zmienić.
Za dwadzieścia lat bardziej będziesz żałował tego, czego nie zrobiłeś, niż tego, co zrobiłeś. Więc odwiąż liny, opuść bezpieczną przystań. Złap w żagle pomyślne wiatry. Podróżuj, śnij, odkrywaj. Mark Twain
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ON NIE JEST ZAINTERESOWANY TOBA W TYM SENSIE. zdaj sobie z tego sprawe. przeczytaj jeszcze raz swoj post.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Hm...ale ja tego do końca nie rozumiem. Wiele jest przypadków kiedy chłopak nie jest zainteresowany dziewczyną, a jej się udaje. Mój brat został tak poderwany przez swoją aktualna narzeczoną. Nie myślał o niej w ogóle jak o potencjalnej dziewczynie, nawet podrywał jej koleżankę, ale jej sie udało i są teraz bardzo szczęśliwi. Więc nie mogę go sobą zainteresować?Przecież nie każda dziewczyna zakochuje się od razu w chłopaku, z którym potem jest.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
No ja myślę podobnie jak dziewczyny...niestety.
Ja to nawet nie wiem czy on Cię lubi w ogóle...bez urazy. ![]() Ale z tego, co piszesz to ogólnie Cię unika i jakoś teraz nie jest chętny do kontaktów z Tobą...to czy tak wygląda sympatia do drugiej osoby? ![]() Może po prostu jednak na ty weselu nie było tak fajnie jak Cię się wydawało...może on jednak zdał sobie sprawę, że nic z tego nie będzie... ![]() A może zainteresował się jakąś inną dziewczyną i stąd to zachowanie? ![]() A nie lepiej po prosty zapytać na czym stoisz? ![]()
![]() |
#10 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Hm, pytanie go wprost chyba nie jest najlepszym pomysłem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Udawaj że nie jesteś nim zainteresowana, to przyciąga jak magnes
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Cytat:
To znaczy, że po alkoholu widocznie zmienia mu się spojrzenie na rzeczywistość ![]() Właśnie 'wydaje Ci się'...a jak facet Cię unika to chyba to dobry znak nie jest, prawda? ![]() No to, że się dobrze bawił to nie oznacza, że teraz nie mogło mu się odmienić... ![]() Ty jesteś nim zauroczona i zapewne wiele rzeczy nie zauważasz. ![]() To nie wiem jak chcesz tą sprawę ruzyć do przodu...jak nie wprost to przez aluzje...gadaj z nim ogólnie, zaproponuj spotkanie... ![]() Kontaktujecie się ze sobą teraz? ![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
po alkoholu mógł Cie unikać bo się wstydził być pijany np a to dobry omen. Co do paczki to też lipa, lepiej nie podrywać w takich momentach. Najlepiej znów po prostu napisz esa i zasugeruj jakieś niezobowiązujące spotkanie, tak jak z tym weselem, świetny pomysł. Jeszcze masz szanse, bo nie wiadomo czemu tak się zaczął zachowywać, powodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja nie miałam ciśnienia. po prostu stwierdziłam że co ma być to ędzie. pewnie że mnie do niego ciągnęło! jak cholera mnie ciągnęło! ale nie walczyłam o neigo desperacko. aż wkoncu przyszła impreza na której bawiliśmy się super, jakoś tak spontanicznie, ale wspólnie. i podczas któregoś z kolei tańca stwierdziłam że raz się żyje i go pocałowałam, a on mi pocaunek odwazajemnił. i jesteśmy razem 3,5roku ![]() tak też może być, ale musisz sama sobie odpowiedzieć jakie on Ci sygnały wysyła. nie ma sensu cisnąć. facet jest myśliwym i jego interesuje zdoywanie. tzw "łatwe" (w różnym sensie a nie tylko łóżkowym) dziewczyny są mniej interesujące dla faceta. i jeszcze jedno- odpowiedz sobie na pytanie jaka jest szansa zeby ten zwiazek ewentualnie przetrwal. jestescie w dosc "przelomowym" momencie swojego życia- nie dosc ze kawalek od siebie mieszkacie, to skonczyliscie szkole, kazdy mysli o jakiejs przyszlosci.... czy taki swiezy zwiazek, gdyby juz sie narodzil, mialy szanse? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Jak facet Cię unika, to wg mnie oznacza tylko tyle, że nie jest Tobą zainteresowany.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Chyba za dużo sobie nadinterpretujesz.
Jeśli chcesz mieć jakieś nadzieje to porozmawiaj z nim, ale nie na jakiejś imprezie tylko zaproponuj jakiś spacer czy coś, żebyście mogli być sami i nikt Wam nie przeszkadzał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
mi sie wydaje ze zaczal cie unikac bo zauwazyl ze go lubisz *wiecej niz jako kolege*. I moze nie chce sprawic ci przykrosci.
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do kontaktów cóż. Impreza była w czwartek i od tego czasu nic. Co do naszych "perspektyw" to na pewno idziemy do tego samego miasta na studia, możliwe nawet że na ten sam uniwersytet,tylko inne kierunki. Zdaję sobie sprawę, że będąc nim zauroczona wiele spraw nadinterpretuje i pewnie robię sobie też fałszywą nadzieje, ale trudno jest mi sobie wmówić żebym o nim zapomniała, zawsze ta cholerna nadzieja gdzieś się tam tli. Ale w to, że mnie nie lubi to nie uwierzę, bo to po prostu widzę. Nawet jak koleżanka do mnie dzwoniła gdzie jestem i kiedy przyjadę to wziął jej telefon żeby ze mną pogadać. I nie wydaję mi się żebym zrobiła coś na tej imprezie nie tak, żeby mógł być na mnie zły. To on potem tańczył z innymi, więc ja miałam siedzieć i czekać na niego, też tańczyłam z innymi kolegami. A stawianie sprawy wprost nie jest chyba dobrym pomysłem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:37.