|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Co i nim myśleć?
Witam wszystkich
![]() Mam problem z chłopakiem. Poznałam go jakieś 2 miesiące temu. On do mnie później napisał i zagadywał. Pasowało mi to bo bardzo mi się podobał . No pisaliśmy na gadu na początku i było super później dużo smsów. No i nadszedł ten dzień kiedy się spotkaliśmy. Poszliśmy na spacer i ogólnie było miło. Na koniec mnie pocałował w policzek i przytulił. Byłam w siódmym niebie... On mieszka kawałek ode mnie więc nie spotykaliśmy się często. Od jakiegoś czasu w ogóle nie piszemy... ja do niego napisałam to potraktował mnie dość chłodno. Teraz już nic nie pisze nawet nie odpisuje. Wyraźnie daje mi do zrozumienia że nie chce już ze mną mieć nic wspólnego ale dlaczego ?! Nie rozumiem go w ogóle... To po co teksty typu "Ciągle myślę o Tobie.. itp." ? Po co dawał mi nadzieje Jeszcze jakiś czas temu jak gadaliśmy to napisał mi ze lepiej będzie jak nie będziemy sie bliżej poznawać - że tak będzie lepiej dla mnie... Przyznam że i ja i on jestesmy troche wstydliwi... ja tak naprawdę to go teraz nie znam ! A i dodam, że od jakiegoś czasu on PODOBNO do jakiejś panienki się podwala ;/ Co mam zrobić? Odpuścić sobie? Próbować zapomnieć ? Nie chce być nachalna - pisałam a on nie odpisał... |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Co i nim myśleć?
daj sobie z nim spokoj... jakby mu zalezalo to by sie oddzywal, widocznie zalezy tylko Tobie...
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
|
Nie jest Tobą zainteresowany i tyle
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba znalazł sobie ciekawszy obiekt zainteresowania i próbuje delikatnie cię spławić.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
Mężczyźni bardzo często mówią "myślę o Tobie, żależy mi na Tobie" jeszcze zanim porządnie się zastanowią i dojdzie do nich że po prostu to nie to.
Powiedz mi , na którego więcej kobiet poleci? - na tego, który ma bajere. Pobajerował się trochę, zobaczył że już Ci zależy, stwierdził że to nie to, i po prostu wymownie zamilkł. Nie mo co rozkminiać bo zwariujesz ![]() Po prostu z biegem lat zrozumiesz ten mechanizm... Ma Cię gdzieś i tyle
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
Odpuść sobie.
|
|
#7 |
|
Zadomowienie
|
Odpuść. Chłopakowi się odwidziałaś.
|
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
facet postąpił nieładnie, więc nie ma nad czym się rozpamiętywać, olać faceta i cześć!
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
Dzięki Wam
Macie racje - odpuszczę sobie chociaż mi zależy... Nie warto - bo to co robi jest żałosne :/
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Zakorzenienie
|
sama piszesz że rzadko się widywaliście, wiec mnie nie dziwi, że mogło mu się odechcieć, zwłaszcza jesli na miejscu poznał kogoś ciekawego.
Cytat:
wtedy mógł tak myśleć. jeśli to było tylko kilka spotkań to nie ma nad czym sie martwić, znajdź sobie nowy obiekt, a o tamtym szybko zapomnisz
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Rozeznanie
|
Ja myślę,ze to było takie chwilowe zauroczenie i teraz mu przeszlo.A najprawdopodobniej to zauroczyl sie juz kim innym.Daj sobie spokój nie pierwszy i ostatni
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
Jak dla mnie to uznał, że nie jesteś dla niego zbyt interesująca.
|
|
#13 |
|
Rozeznanie
|
Poprostu znalazł sobie nowy obiekt zainteresowań
|
|
|
|
|
#14 |
|
Zakorzenienie
|
ja miałam podobną sytuację, tylko u mnie było więcej spotkań, namiętne pocałunki itp.
Musisz z nim szczerze pogadać, albo przez kolejny rok będziesz, jak idiotka zawracała sobie tym głowę. W moim przypadku wziął oczywiście na siebie winę, że nie wie czego chce, że niby ja byłam inna itp. Dzisiaj nasze kontakty są ciepłe ;]
|
|
|
#15 |
|
Zakorzenienie
|
wg mnie nie jestes warta jego zainteresowania
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
Daj sobie spokoj. Facet jak widac nie chce sie z Toba spotykac. Nic wiecej nie mozesz zrobic.
|
|
#17 |
|
Przyczajenie
|
kurcze, facet zachowuje sie jak dzieciak - sam nie wiem czego chce, pelno jest takich - sa wakacje;d wyjdz do ludzi i poczekaj, a na bank znajdzie sie w koncu jakis porzadny chlopak
|
|
|
|
|
#18 |
|
Zakorzenienie
|
może myślał, że jesteś inna czy coś..
też miałam podobną sytuację, chłopak był niezdecydowany, ciągle zmieniał zdanie. olałam go.
|
|
|
#19 |
|
Raczkowanie
|
Odpuść. Lepiej wcześniej dopóki się tak jeszcze nie przywiązaliście do siebie. Gdy teraz robi takie "akcje" potem może być jeszcze gorzej.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.

. No pisaliśmy na gadu na początku i było super
nawet nie odpisuje. 

Macie racje - odpuszczę sobie chociaż mi zależy... Nie warto - bo to co robi jest żałosne :/