|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Męskich perfum.
Szukam męskich perfum.Najchętniej:
- Escada Moon Sparkle - Armanii Acqua di Gio - Carolina Herrera 212 -ewentualnie innych męskich ale wówczas syn będzie chciał sprawdzić zapach w perfumerii,więc nie od razu podejmie decyzję. Nie szukam Avon,Oriflame i YR. Oddam za nie damskie J'adore i męskie z wątku.Za jedne z trzech wymienionych mogę tez oddać nowiutką Neonaturę Cocon w folii,odlewki niszowców Parfumerie Generale Musc Maorii(czekolada) ok 5 ml,Parfumerie Generale Coze ok 4,5 ml,limitowankę CB I Hate Gingerbread (pierniczek)ok 10 ml,odlewkę Nature Milenaire YR ok 5 ml, miniaturkę unikat Ispahan YR 15 ml,Zielona Herbatę YR około połowy ze 125 ml. Edytowane przez Zielona30 Czas edycji: 2010-06-26 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Męskich perfum.
Nie wiem czy by Cie zainteresowaly fabryczne probki Lacosty niebieskiej, mam bodajze okolo 8-10ml razem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję ale szukam tylko pełnowymiarowych butelek.Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
Niech Twój syn sprawdzi sobie:
Diesel Fuel for life (mam 50ml w opakowaniu) mam jeszcze Tommego Hilirgera limitowanki z zeszłego roku,świeży zapach podobny do klasycznego Tommego,ale zostało do 80% ![]()
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
Mogłabym prosic o jakiś link do tego Tommego i z jakiej pojemności tyle zostało?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
ze 100ml pozwolisz,ze link wkleje jutro,bo wywiozłam tego Tommego z paroma innymi zapachami do rodziców,bo moj tż tego nie używa ;
Jutro Ci napisze dokładnie ![]()
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
Ok,ja i tak jutro jestem cały dzień w pracy więc do wieczora nie mam dostępu do komputera .A i jeszcze co Cię u mnie interesuje?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
dezodorant J'adore..mozę mój luby nie bedzie miał na niego uczulenia
![]() wodę perfumowaną musiałam oddac,bo jest alergikiem i kichał jak się nią zpsikałam ![]()
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Mam Black Sun Salvadore Dali w wątku. 30ml z ubytkiem.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję ale sądząc po nutach i opisie to zdecydowanie nie dla mojego małolata.Pozdrawiam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
Pewnie nie.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.