|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Re: fryzurka dla "nie-tak-bardzo krótkich" włosów
to znaczy dokąd masz włosy?
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
są pocieniowane więc trudno to jednoznacznie okreslić - odrastają sobie leniwie po krótkiej fryzurce - ale można powiedzieć, że teraz są tak do końca karku. Na forum prawie same rady dla długich i średniej długości włosów a ja chciałabym utrzymac krótką fryzurkę, tyle że jakąś z pomysłem. W tej chwili jestem blondi z brązowymi pasmami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
![]() chyba nie szperałas dokładnie , bo jest tu bardzo duzo fajnych foteczek rowniez z krotkimi wloskami oczywiscie ze rowniez i tobie doradzimy ale wyslij fotke to naprawde ulatwi
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Sorrki bardzo, jestem tu nowa
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja nie wiem co jest ale umnie sienie otwiera
![]()
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
Re: udało się - zdjęcie w 2 poście z załącznikiem
Pani Grażynko - jeśli będzie dzisiaj Pani on-line proszę zerknąć na moje foto-już się otwiera
![]() Będę wdzięczna (bardzo) za sugestie dotyczące nowej fryzurki-aha-bardzo długo moje włoski były płomiennie rude-ten blond to od jakiegoś roku i zastanawiam się nad powrotem do rudości. Czy to dobry pomysł? Dzięki, pa pa! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
co do kolorku to nie bardzo wiem jaki masz kolor oczu jaka karnacje? ale mysle ze moglabys cos zmienic w tym blondzie
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:26.