|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Zapomniana tabletka
Hej Dziewczyny,
Pewnie duzo jest tu watkow o podobnej tematyce,ale jestem lekko zaniepokojona. Dokladnie nie wiem kiedy,ale w pierwszym tygodniu brania tabletek zapomnialam jedna,w momencie pojawilo sie dziwne plamienie,dosc duze,a po paru dniach silny bol brzucha uniemozliwiajacy jakiekolwiek czynnosci,nawet lezenie jest ciezkie.Okres mam bolesny,ale to jest inny bol i nigdy takiego typu.Pojawia sie on znienacka co dwa dni,juz mialam 3 lub 4 takie napady,biore mnostwo nospy i po jakies godzinie poltorej mija.Teraz zostalo mi pare tabletek do skoncenia opakowania,a plamienie nadal jest. Ciaze raczej wykluczam,aczkolwiek nigdy nie mozna byc pewnym.W poniedzialek ide do lekarza z tym,bo troche jestem zmartwiona.Czy ktoras podobna miala sytuacje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
kobieta za ladą
|
Dot.: Zapomniana tabletka
plamienia mogą występowac przy 1-2 opakowaniach ,jak przy 3 opakowaniu nie zanikną to zmiana tabletek wskazana
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Ja tabletki biore juz ponad rok,a te plamienia sa zwiazane z pominieciem jednej tabletki,ktora zapomnialam w pierwszym tygodniu nowego opakowania.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Na szczescie takiej sytuacji nie miałam.
Po zapomnianej tabletce mam nadzieje, że postepowalas jak nalezy tzn. "zapomniana tabletka w 1 tygodniu" - ulotka. Pojdziesz to lekarza to się wszystkiego dowiesz. Gdybac nie ma co, bo nic to nie da. Panikowac tez nie, bo to tylko pogarsza samopoczucie. Nie szkodzi, ze bierzesz tabletki juz rok. Zdarza sie, ze ich skutki uboczne odczuwane sa wlasnie po jakims czasie i wowczas trzeba przerzucic sie na inne tabsy. =) Zdrówka.
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
w ktorym miejscu boli Cie ten brzuch?? sprobuj okreslic jak najbadziej precyzyjnie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Po tym wydarzeniu kochalam sie z Tż z 3 razy bez dodatkowego zabezpieczenia,aczkolwiek w razie ciąży będzie to szczescie a nei problem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
hmm szczerze mowiac nie mam pomyslu co to moze byc...
ale rozważyłabym na Twoim miejscu wizyte u lekarza tylko nie ginekologa a internisty |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
To żeby nie zakładać nowego tematu - pozwolę się dołączyć. Zapomniałam wziąć ostatnią tabletkę (a raczej wzięłam po 12 godzinach). Wiem, że nie powinnam robić przerwy, ale z niewiedzy wynikającej z głupoty - zrobiłam normalną przerwę. Czy przy kolejnym opakowaniu jestem normalnie zabezpieczona czy nie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
jesli uprawialas seks ze swoim TZ w ciagu poprzedniej przerwy a zapominalas wziasc tabl w 1tygodniu to prawdopodobne jest zajcie w ciaze
![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
Jestem juz po wizycie u lekarza
![]() ![]() ![]() Ale tak mi sie zycie potoczylo,ze nie musze juz brac tabletek.. ![]() A biore cilest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Raczkowanie
|
To sa normalne tabletki antykoncepcyjne - 21 brania tablet,tydzien przerwy.
No,ale na jakis dobry czas sie z nimi pozegnam,watroba odpocznie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.