|
Notka |
|
Emigrantki Emigrantki to forum dla "zagranicznych" Wizażanek. Wejdź, poznaj rodaczki, wymień się opiniami i swoim doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Ordnung muss sein!
|
weight watchers
Dziewczyny!
Stosujecie diete weight watchers?Wpisujcie tu punkty i pomysly no i przepisy ktorych uzywacie i ile maja punktow. Licze punkty juz 11 dni i schudlam 3,5 kilo! Ciekawa jestem ile z was chudnie z WW! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: weight watchers
Cytat:
no pogratulowac....braku rozsadku.3,5 kilo w 11 dni i jestes z tego dumna???? Radze zastanowic sie czy warto to kontynuowac,kosztem wlasnego zdrowia.A pomyslalas ile przytyjesz po zakonczeniu tej diety?? A ich "niskokaloryczne" produkty tez kupujesz??? Bo chyba takie sa zalozenia tej diety,"kupuj nasze produkty,jedz co chcesz,nie uprawiaj sportu tylko chudnij" ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Rozeznanie
|
Wydaje mi się że ten wątek powinien się znaleźć w innym miejscu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Wtajemniczenie
|
ale dlaczego na innym? Przeciez to typowy amerykanski program odchudzajacy (to kogo ma sie dziewczyna zapytac...jak nie emigrantek?)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
hmmm... ja jestem za leniwa... ja wole pocwiczyc albo poplywac... jak liczyc punkty i chodzic na spotkania... to nie dla mnie
![]() choc w sklepach coraz wiecej produktow z WW jest... to jakos mnie to nie pociaga... ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Moja sasiadka sie tak odchudzala. Bardzo jej kibicowalam, bo byla naprawde bardzo otyla i bardzo chciala schudnac. Ona jeszcze do tego cwiczyla, schudla. Dalej wazy duzo za duzo, ale i tak w porownaniu z tym co bylo jest duzy postep. Ona chudla powoli i na razie nie przytyla, chociaz juz tak sie nie trzyma tego liczenia, ale zmienila swoje nawyki zywieniowe i chce jeszcze schudnac. Zobaczymy co bedzie dalej, na nia to podzialalo...
Zapomnialam jeszcze dopisac, ze ona caly czas odchudzania sie byla pod opieka lekarza
![]() |
#7 | |
Ordnung muss sein!
|
Cytat:
nie kupuje produktow ww,jem co chce nie chodze na ich spotkania bo nie potrzebuje grupy. nie przekraczam tylko ilosci okreslonych punktow i tyle. dziwne |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
frauhelga a skad wiesz ile co ma punktow ??? ... jest do tego jakas ksiazka... bez koniecznosci uczesniczenia w tych spotkaniach
![]()
![]() |
#9 |
Ordnung muss sein!
|
no pewno ze jest!
nazywa sie einkaufsführer i znajdziesz tam ponad 17000 produktow! wszystko ma swoje punkty! dlatego zaczelam ten temat zeby dziewczyny ktore maja ta liste wpisywaly punkty dla tych co chca schudnac a nie maja dostepu do ww! Np.porcja makaronu niezaleznie od jej wagi(jesz tyle az jestes syta)-ma 4 punkty,a kartofelki-tez porcja-2punkty! pozdrawiam!!!!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
to powiedz mi jeszcze skad takie cudo wytrzasanc ten Führer
![]() jestem na etapie odchudzania TZa... i tak mysle jakby tu najlepiej do tego podejsc... a na wymyslne diety nie mam mozliwosci...
![]() |
#11 |
Ordnung muss sein!
|
napisz ile wazy i co robi zawodowo(praca zabiurkiem albo fizyczna) i ile ma wzrostu.
ja moge jesc 20punktow dziennie. einkaufsführer znajdziesz na spotkaniach ww-a informacje gdzie sie odbywaja w internecie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
a no wlasnie tylko mi te spotkania nie po dordze
![]() ![]() ![]()
![]() |
#13 |
Ordnung muss sein!
|
moze jesc jak chce,wcale nie musi jesc czesto i malo.
my jemy sniadania i porzadne obiado-kolacje. a jesli chodzi o spotkania to...nie bylam na ani jednym wszystko dostalam od znajomych ktorzy sie odchudzali moj TZ schudl do dzisiaj 5 kilo a chodzi najedzony jak dzik pa pa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
problem z tym, ze moj maz zaczyna od obiadu kolo 11.30 ... a co je potem to niestety nie jestem w stanie kontrolowac
![]()
![]() |
#15 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co nie doczyta, się nie nauczy to przekręci i zmyśli |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Watek juz dawno martwy a emocje zywe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
no tak jakoś mnie poniosło
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Przyczajenie
|
![]()
byłam na tej diecie przez pół roku i schudłam 30 kg ,jedzenie przygotowane samemu ze świeżych warzyw to doś wspaniałego,tylko wychodzi drogo,jak pracowałam w niemczech to mogłam sobie pozwolic ,kiedy wróciłam do PL. dieta ta była za droga. miesiecznie wychodziło ok 1500 zł, na polskie warunki za duże koszta,kiedy ją odstawiłam,,myślałam że sport i mało kaloryczne posiłki pomogą mi w utrzymaniu mojej wspaniałej figury,niestety tak sie nie stało,bardzo szybko zaczełam puchnąć zatrzymywała mi sie woda w organiźmie,i poprostu puchłam, po 3 mies,moja figure szlag trafił,nic nie pomogło.niestety efekt jojo,i bardzo czeste zatrzymywanie wody w organiźmie nawet do 10kg samej wody.w dniu dzisiejszym walcze z nadwagą 15kg,jeżeli zdecydujecie sie już na te diete musicie wiedziec że to już do konca życia. powodzenia
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
ja myślę, że KAŻDY zdrowy styl życia jest na całe życie a nie na miesiąc, czy pół roku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zadomowienie
|
Hej Wam
![]() fajny watek i uwazam, ze w dobrym miejscu. 3,5kg w 11 dni piekny wynik. Nie rozumiem dlaczego niektorzy sa oburzeni. To normalne, po swietach przybieramy na wadze i radykalne przestawienie nawykow powoiduje wlasnie w tym pierwszym okresie duzy spadek. Potem juz jest gorzej i moze 0,5kg na tydzein leci, albo i mniej. Ja WW nie stosuje, bo nie lubie liczyc zandych punktow., kalorii, etc. Stosuje obecnie "5 na dzien" czyli 5 razy dziennie jem warzywa lub owoce. Do pracy biore pomidora, papryke lub ogorki i sobie je jem w ciagu dnia. Do tego obowiazkowo jablko, mandarynki lub kiwi. Staram sie jesc co 2 dzien jogurt probiotyczny, bezcukrowy, taki zwykly z baketriami (zadne aktiwie czy tym podobne!). I musze powiedzeic, ze o wiele lepiej sie czuje. Siedze na tylku prakktyznie 8 h i bez owocow i warzyw strasznie mi ciazylo, A teraz jest o wiele lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:56.