|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Jak strój na inauguracje roku akademickiego?
W październiku zaczynam mój pierwszy rok studiów i kompletnie nie wiem w co się ubrać...
![]()
...bo dla niektorych miłość to za wysoki poziom... ![]() Uśmiech to połowa pocałunku.... =D dziewczyny uśmiechać się =D `co wyjaśnia nie usprawiedliwia ! - Cii.. słyszysz ? Coś jakby drapie o drzwi. - Nie przejmuj się, to moja miłość. Zamknęłam ku✂wę w łazience, bo mnie drażniła. <uwielbiam> ![]() Edytowane przez aaandzia17 Czas edycji: 2010-09-01 o 16:28 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jak strój na inauguracje roku akademickiego?
Też miałam kiedyś ten problem
![]() U mnie na inauguracji wszyscy byli ubrani "na galowo", bardziej elegancko niż na codzień, także czarne rurki, biała koszula i marynarka będą ok. A buty - rzeczywiście w zależności od pogody. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
ja mysle ze na inauguracje to strój co opisał jest w sam raz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
A fioletowe botki na obcasie mogły by być?? dodałabym do tego fioletowe kolczyki i paznokcie...
...bo dla niektorych miłość to za wysoki poziom... ![]() Uśmiech to połowa pocałunku.... =D dziewczyny uśmiechać się =D `co wyjaśnia nie usprawiedliwia ! - Cii.. słyszysz ? Coś jakby drapie o drzwi. - Nie przejmuj się, to moja miłość. Zamknęłam ku✂wę w łazience, bo mnie drażniła. <uwielbiam> ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Wtajemniczenie
|
tylko taki ciemny fiolet, zeby za bardzo sie nie rzucał w oczy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
z tego co pamiętam ( a było to pare lat temu
![]()
" Zawsze trzeba wiedzieć, kiedy kończy się jakiś etap w życiu. Jeśli uparcie chcemy w nim trwać dłużej niż to konieczne, tracimy radość i sens tego, co przed nami." P. Coelho 01.07.10. -4 miesiące bez nałogowego picia kawy 01.10.10. - oszczędzam 01.11.10. - słodyczom mówimy stanowcze NIE! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:24.