|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Zabiegi na wągry
Witam,
Chciałabym się zapytać jakie są rodzaje zabiegów u kosmetyczki usuwające wągry i który jest najlepszy oraz jaki jest i ch koszt?? Słyszałam o parowym usuwaniu wągrów, czy to prawda?? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Zabiegi na wągry
ja polecam zabieg z peelingiem kawitacyjnym
![]() ![]() a parowki swoja droga, gdzies czytalam tu kiedys na wizazu, ze nie powinno sie robic parowek, ale w sumie jak u kosmetyczki to u kosmetyczki... kosmetyczka zamknie Ci pory roznymi preparatami spowrotem... to chyba dotyczylo zakazu robienia parowek w domciu ![]() a ceny, no rozne w 100 sie zamkniesz pewnie ![]() Edytowane przez Fisiasia Czas edycji: 2010-06-10 o 09:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Możesz po prostu iść do kosmetyczki na oczyszczanie skóry, to ci wszystkie (a przynajmniej prawie wszystkie) krostki, zaskórniki itp. zlikwiduje.... Tam gdzie ja chodzę, to koszt 60 zł. A i zabieg powtarzam, co ok. dwa miesiące. Tylko, że gdzieś czytałam ,że takie coś nie jest dobre, jak ktoś ma trądzik, ale nie wiem jak to jest... Bo mnie w końcu dermatolog na to wysłała... Więc już sama nie wiem. Ale jak u mnie to to się sprawdza...
A i polecam peeling 1-2 razy w tygodniu. Też powinno pomóc... ![]()
![]() |
#4 |
BAN stały
|
a u mnie w mieście moja kosmetyczka robi mi kawitacje za 40 pln
![]() a nie az 120pln! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:56.