|
Notka |
|
Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Problem z łapką
Hej
![]() Już mnie trochę to męczy, a myślę że weterynarz mojego psiaka ma mnie za wariatkę ![]() Otóż, mam maltańczyka, suczka, 1,5 roku. Okropnie żywy pies, biega i skacze jak wariat. W każdym bądź razie w zeszły piątek pojechałyśmy do mojej babci na wieś gdzie miała mnóstwo miejsca do biegania, jak zaczęła się szatanić i latać to w którymś momencie zaczęła kuleć na tylną lewą łapkę, zaraz przeszło i nie było widać aby coś się działo. W ciągu tego dnia sytuacja powtórzyła się 2 razy. W sobotę już dzwoniłam do weterynarz bo zaczęłam się bardzo martwić. Uspokoiła że pewnie nadwyrężyła nóżkę i że musi ją teraz oszczędzać od razu powiedziała że na pewno będzie trudno no bo to Lusia ![]()
And darling I will be loving you 'til we're 70(...) Oh me I fall in love with you every single day And I just wanna tell you I am ![]() (...)wszyscy się spotkamy, więc nie będziesz już sam, spotkasz ludzi, których tak bardzo kochałeś, choć lata nie widziałeś, nadal kochać nie przestałeś ❤ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Problem z łapką
wizyta w lecznicy jest wskazana, opisane objawy mogą, choć nie muszą, wskazywać na zwichnięcie rzepki, co jest w stanie zdiagnozować lekarz, badając pieska. Piesek czuje ból, więc potrzebuje pomocy.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Udałabym się jednak do weta. Niech pomaca, prześwietli, po co masz się martwić a pies męczyć?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Silveris
|
Skoro problem powraca to nie ma na co czekać, żeby się nie okazało, że wada się pogłębia i leczenie będzie dłuższe i droższe...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:54.