|
Notka |
|
Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Wawa Salon "Jaques Dessange"
Hej Dziewczyny!
Był ktoś tam? Słyszałam ze ceny.... ![]() Ale ciekawe czy fajnie malują i ścinają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wawa Salon "Jaques Dessange"
Witam Marto,
Mam ten sam problem. Do tego salonu wybieram się dobre półtora roku (!!!). Powód znasz sama: ceny. Rok temu (miałam wtedy włosy kilka centymetrów za ramiona) pełna usługa tzn. strzyżenie, farbowanie, układanie, uszczupliłaby mój portfel o 500 zł. Z braku środków nie zdecydowałam się, ale nie ukrywam, że nadal mam ochotę się tam wybrać, tym bardziej, że mam dosyć fryzjerów partaczy (oczywiście nie chcę tu nikogo obrażać, bo wiem, że w tym zawodzie istnieje mnóstwo wspaniałych artystów; chociażby nasza Kochana Pani Grażynka). Co z tego, że płacę za farbowanie 100-150 zł, jak później muszę wszystko poprawiać w "domowym zaciszu". Co do Salonu Jacques Dessange, to gorąco polecam (było już u nich kilka moich koleżanek) Jarka (strzyżenie i czesanie) oraz Beatę (farbowanie). Oni naprawdę potrafią zdziałać cuda! Mam nadzieję, że wkońcu uda mi się nazbierać fundusze i uporządkować bałagan na mojej głowie. Aha, do Salonu JD nie radzę iść prosto z ulicy. Jeśli zależy Ci na wizycie u Jarka i Beaty, będziesz musiała zapisać się wcześniej, np. telefonicznie. Serdecznie pozdarawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
DZIĘKUJĘ ZA ODPOWIEDŹ!
Ja o tym salonie dowiedziałam się przez przypadek... Słyszałam ze są lepsi nawet niż Jaga Hupało czy Leszek Czajka. Świetne farby, super metody strzyżenia, najnowsze trendy... I się cenią za to.... cóż... Ja też wolę dołożyć, a przynajmniej mieć pewność ze włosy po tygodniu mi nie wylecą (złe farby) albo będę mieć króciutką męską fryzurkę (beznadziejne strzyżenie). Jeśli jeszcze ktoś ma doświadczenia związane z salonem w wawie Jaques Dessange - będę wdzięczna za opinie. POZDRAWIAM SERDECZNIE ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
chodzę tam od 2-3 lat. jacques dessange jest po prostu droższym camille albane - to ta sama sieć, szkolą pracowników w tych samych miejscach i przez tych samych specjalistów, pracują na tych samych produktach (loreal i kerastase). wpisz w wizażową wyszukiwarkę jacques dessange , już pisałam kilka razy o nich.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
ok, dzieki
![]()
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Może wkleiłabyś swoją fotkę z fryzurką od jacques...?
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
mają już chyba swoją stronę www.jacquesdessange.com ale u mnie jakoś nie działa, a na wizytówce podają właśnie tę stronę.
swojego zdjęcia nie wkleję. miałam już mnóstwo różnych fryzur (często zmieniam i jestem bardzo odważna, jeśli chodzi o ścinanie), oprócz jednego razu, to zawsze byłam zadowolona. kolor też świetnie dobierają. w zasadzie to chyba miałam już większość możliwych fryzur na krótkie i półdługie włosy. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czemu nie chcesz wkleić zdjęcia ? Dziewczyny, jak ktoś był w tak super salonie to pokażcie to tym, któe chcą się wybrać. Miejmy jakiś obraz pracy tych salonów.
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
Opinie na temat salonu Jacques Dessange sa sprzed dwóch lat...Czy coś sie zmieniło...mieszkam niedaleko i szukam dobrego fryzjera...mam długie włoski i kolor który nie do końca mi sie podoba...od jakiegoś czasu chodze do Maćka Wróblewskiego...pomyslala m ostatnio zeby cos zmienic..sprobowac w innym miejscu..pozdr. i dziekuje za odp..
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
hmmm.... a ja tak z innej beczki ... Czy może któraś z was wie, gdzie można kupić szampony i odżywki marki Jacques Dessange ? Mam nadzieję ,że ktoś odpowie na moje małe pytanko
![]() pozdrawiam!
![]() |
#11 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, odwiedziłam tydzień temu salon Dessange w Metropolitanie - z ciekawości. Robiłam farbę i cięcie. Wrażenie super. Ja robiłam blond i uważam, że w tym są naprawdę ekspertami. Fryzjer nałożył mi 3 różne odcienie - 2 blondy i jasny brąz, na głowie wygląda to bardzo naturalnie, kolory mieszają się ze sobą , a cała głowa wygląda jak muśnięta słońcem. Na pewno będę teraz tam chodzić, jeszcze nigdy żaden fryzjer nie zrobił mi blondu w tak dobrym i gustownym wydaniu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Dessange to PROFESJONALISCI w kazdym calu - mowie o salonie w galerii mokotow a dokladniej o Adrianie. Bylam u niego ponad miesiac temu, kierowalam sie pozytywna opinia jakiejs laski na gazecie.pl i po prostu CUDO!!!
poszlam z dlugimi wlosami, wygolonym beznadziejnie bokiem (robilam w galerii fryzur na elektoralnej, nie polecam! ![]() ![]() boczek powolutku fajnie sobie odrasta i super komponuje sie z caloscia!!! wlosy ukladaja sie po prostu same! cena owszem, jest kosmiczna bo za strzyzenie biora 205 zl aleeee jeszcze nikt nigdy wczesniej az tak fajnie nie obcial mi wlosow. wszystkim sie podoba i co druga znajoma mysli teraz czy nie obciac sobie tak samo wlosow ![]() teraz troche mi wlosy odrosly na baczkach i szukalam opcji jakby tu za niewielka kase podciac profesjonalnie te baczki. rano idac do pracy zaszlam do fryzjera po drodze (Dea Atelier, strzyglam sie u pani sylwi kiedys) i baba z recepcji powiedziala ze u nich baczki to liczy sie jak ciecie calej glowy. koszmar jakis! ale pomyslam ze moze zapytam w tym dessange, skoro mialam tam strzyzenei to moze potraktuja jako stala klientke. idac do nich zakladalam ze szanse ciecia baczkow w ramach ciecia grzywki sa male i ze nie uda mi sie uprosic podciecia tych baczkow za 40 a nie 205 zeta. no i MEGA SZACUN bo sie zgodzili! Remigiusz zrobil to naprawde bosko! nie dosc ze podcial mi cudnie te baczki to i podcial tez troche tyl i gore i przod i prawie cala fryzurke mi odswiezyl. no po prostu jestem w nich zakochana ![]() ![]() ![]() ![]() po raz pierwszy w zyciu wiem za co place - jakosc uslug i podejscie do klienta maja naprawde super. Adriana, jak pisalam wyzej, moge polecic z czystym sercem bo chlopak naprawde umie sluchac i doradzi co trzeba i przede wszystkim swietnie strzyze ![]() ach i dodam na koniec ze tez podobalo mi sie to ze zaden ze stylistow, ani adrian ani ten remi nie naciagali mnie na zakup zadnych drogich kosmetykow. tak wiec ja jestem zadowolona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Kilka dni temu farbowalam wlosy w salonie w Metropolitanie. To była bardzo zła decyzja. Mam wlosy rudo-żółte, popalone końcówki. Koszmar w bardzo dużej cenie. Przestrzegam i odradzam. Szczególnie wizytę u pani Ani.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:21.