|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
taaaaakie włosy!
czy takie włosy sa wg. was ładne, piekne? czy może inne odczucia w was wywołują?
Bo mnie sie raczej nie podobają, a mysl o pielegnacji wywołuje drgawki. No cóz, zdjecie nie chce sie załączyc, ale chodzi o pania Wiolettę Graboś - najdłuzsze wlosy Lata z radiem |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Re: taaaaakie włosy!
Moim zdaniem to jest obrzydliwe po prostu.Serio.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
U mnie wywołują odczucia, że osoba nie jest zbyt zadbana, z tego sie nieda zrobic fryzury...
Załączam zdjecie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Mi też się nie podobają. Sprawiają wrażenie, na mnie, zaniedbanych
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
za dłuugie.. wogole jej nie pasuja.. lepiej by wygladała w krótkich ... moglaby mi dać 1/4 długosci wlosow.. przydaloby mi sie.. po kiepskim obcieciu...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
Mnie rowniez sie takie wlosy nie podobaja.... Sama mam dlugie ale takie prawie do pasa i wygladaja o wieeeeeeeele ladniej. Ladne dlugie wlosy sa o takie jak na zdjeciu
![]() P.S. Moze macie zdjecia ladnych dlugich wlosow?
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
ja mysle, ze sa strasznie niehigieniczne. z reguly dlugie wlochy u dziewczyn sa po prostu brzydkie. ze wszystkich dziewczyn, ktore znam tylko jedna ma naprawde piekne wlosy- ciut za ramiona, lsniace czarne, zawsze pieknie rozczesane, wycieniowane, czysciutkie. naprawde rewelacja. ale to wyjatek. ponad polowa dziewczyn nosi dlugie wlosy, a wygladaja one potwornie.
ja tez mialam kiedys do pasa. a fuj. codzienne mycie to koszmar po prostu. a ja uwielbiam myc wlosy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Z ciekawości sprawdziłam długość - 189 cm w warkoczu i 232 cm rozpuszczone
![]() Pierze to je chyba cała rodzina, a suszenie trwa ze 2 dni ![]() ![]() Imponujące, ale musi być kłopotliwe jak diabli ![]()
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Mi się strasznie podobały włosy aktorki z reklamy Pantene Pro-V zimowa ochrona, jak je zarzucała jak szalik, boskie miała te włosy
![]()
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Fuj, nie cierpie dlugich wlosow. Dla mnie sa okropnie niehigieniczne...bleh.. A jak pomysle, ze mialabym znalezc takiego wlosa w zupie, to od razu mnie mdli
![]() Cheetah |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Wtajemniczenie
|
No ja bardzo lubie dlugie wloski ale tak do pupci ,albo nawet lekko za
![]() ![]() ![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Mi tez nie podobaja sie taaaakie wlosy. Kojarza mi sie ze sztuczna lalka barbie
![]() Nie zgadzam sie natomiast ze dlugie wlosy (normalnej dlugosci, nie mowie tu o takich do ziemi) sa niehigieniczne i obrzydliwe. Przeciez tez mozna myc je codziennie ( a to ze to niewygodne to wylacznie sprawa ich wlascicielki) i nic sie w nich nie lęgnie! Bo chyba takie macie wyobrazenia o dlugich wlosach skoro budza w was takie obrzydzenie ![]() Moze wam sie tez wydawac ze dlugie = strasznie zniszczone. A krotkie to zawsze sa piekne, lsniace i nie maja rozdwojonych koncowek? Coz, ja mam teraz wlosy za ramiona i potwornie zaluje ze po maturze je scielam... Teraz w ogole sie nie ukladaja i zupelnie nie wiem co z nimi zrobic. Znowu zapuszczam. Moze nie do pasa, ale do polowy plecow na pewno. I strrrraaaasznie mi przykro ze bede wygladac potwornie i przez niektorych bede uwazana za osobe nie dbajaca o higiene.
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
ale widac ze ma je jednak zdrowe i zadbane, lecz musi byc jej barzdo goraco i ciezko, no musi miec bardzo mocne cebulki!!!!
![]() |
#14 |
Przyczajenie
|
a ja kiedys mialam baaardzo dlugie wlosy.. ponad metr mialy... ale zaczelam je obcinac... i obcinac.... i obcinac... powolutku tak od paru miesiecy... i teraz czuje sie swietnie! moge je farbowac bez problemu, i czesac sie na rozne sposoby a nie chodzic ciagle w warkoczu lub kucyku... nie umieram juz w upaly i nie mam problemow ze znalezieniem gumki do wlosow
![]() ![]() Grażyna napisał(a): > ale widac ze ma je jednak zdrowe i zadbane, lecz musi byc jej barzdo goraco i ciezko, no musi miec bardzo mocne cebulki!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Ja sama mam dlugie wlosy prawie do pasa i nie uwazam zeby byly ohydne lub niehigieniczne. Zarowno ktorkie jak i dlugie moga byc niehigieniczne jezeli ktos o nie nie dba... Moje sa idealnie proste, wycieniowane i ZAWSZE czyste. A w zupie mona znalezc wlosy roznej dlugosci i mnie by mdlilo od wszelakiego rodzaju wlosow...
![]() ![]() ![]()
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Acha i jeszcze mi sie przypomnialo, ze dla mnie dlugie wlosy sa niezbedne , bo fajnie sie na wietrze rozwiewaja jak lece na miotle na jesiennym wietrzyku Psotniku.
![]()
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
takie kelly family
![]() svenja ![]()
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
to i tak lepiej niz Violka Villas! Ta to ma kudly!
![]()
![]() |
#19 |
Wtajemniczenie
|
Nie chce wiedziec co w nich mieszka!!! Natapirowane, myte raz na tydzien, bueeeeeeeeeeeeeeeeeee! A ja przed obiadem
![]() svenja ![]()
![]() |
#20 |
Rozeznanie
|
A mi sie podobaja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:09.