|
Notka |
|
Pielęgnacja - pytania do kosmetyczki Miejsce, w którym rozmawiamy o pielęgnacji twarzy i ciała oraz sprawdzonych kosmetykach. Masz pytanie? Zadaj je kosmetyczce. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() Jak długo zarasta się dziurka w nosie?
Witam przepraszam, że umieściłam w niewłaściwym temacie, ale nie mogłam znaleść dobrej kategori
![]() A więc mam takie pytanie: zgubiłam dzisiaj kolczyk i nie mam innego zapasowego, jutro są sklepy zamknięte to dopiero w poniedziałek mogę kupić kolczyk. Czy zarośnie mi się dziurka w nosie i będę musiała przebijać od nowa? Ahaa i czy są jakieś sposoby, o ile są, żeby ta dziurka się nie zarosła? Proszę o pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: Jak długo zarasta się dziurka w nosie?
w tak krótkim czasie dziurka na pewno nie zarośnie, może się co najwyżej lekko zasklepić, jeśli proces gojenia nie jest zakończony. widziałam kilka osób, które od dłuższego czasu nie nosiły kolczyka z widoczną dziurką, więc nie ma tak łatwo
![]() ![]()
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
![]()
A więc witam
![]() Ps. Może tak jak sama na początku przebijałam tj. igła? ![]() Pozdrawiam wszystkich dodających i czytajacych to forum ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jak długo zarasta się dziurka w nosie?
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:27.