|
|||||||
| Notka |
|
| Gry Forum gry, to przestrzeń do zabawy grami słownymi, internetowymi, łamigłówkami i wszystkim, co pozwala zabić nudę. Dołącz i baw się dobrze. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Counter Strike 1.6
Może któraś z dziewczyn gra w Counter Strike'a?
u nas na serwerze znajduje sie kilka takich więc wkleje zaproszenie i tutaj ![]() Witam wszystkich!! Zapraszam wszystkich na serwer Counter Strike 1.6 Serwer jest nadzorowany przez Administracje, która składa się aż z 13 osób dlatego bardzo rzadko zdarza się sytuacja aby dzieci mogły szaleć na wspomagaczach. Na serwerze grają osoby posiadające Steam jak i ci którzy go nie mają. Serwer TP! IP:193.143.121.97:27087 Hasło:mc Serwer 4FUN! IP:91.203.135.222:27090 Hasło:mc Forum serwera: http://www.majestic.dl.pl Na forum obecnie znajduje się 59 zarejestrowanych użytkowników, zachęcamy do rejestrowania się!! Wszystkich grających zapraszam na serwer!!, osoby co nie grają zapraszam do spróbowania swoich sił w wirtualnej strzelaninie - Miła Atmosfera GWARANTOWANA!
|
|
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Counter Strike 1.6
Widzę, że słynny CS.
Nie wiem czy znajdą się kobitki grające w to coś :P
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
i tutaj koleżenkę wyżej zadzwię.;d
ja gram w cs.;d z przyjemnością w wolnej chwili wbiję tam. ![]() I szczerze.. dziewczyną odradzam cs-a ponieważ jest to mega wciągająca gra. Wiem to po sobie. Być może i jest wiele fajnych osób no ale cóż.. Przemoc jest i była w takich grach. Edytowane przez aguusiaax3 Czas edycji: 2010-04-25 o 22:16 |
|
|
|
|
#4 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Konto usunięte
|
Oł, wątek dla mnie
Nauczyłam się grać, żeby postrzelać sobie z kumplami online, i wciągnęłam się baaardzo! Przyjemna gierka
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Gry
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:48.

u nas na serwerze znajduje sie kilka takich więc wkleje zaproszenie i tutaj