|
Notka |
|
Gry Forum gry, to przestrzeń do zabawy grami słownymi, internetowymi, łamigłówkami i wszystkim, co pozwala zabić nudę. Dołącz i baw się dobrze. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Counter Strike 1.6
Może któraś z dziewczyn gra w Counter Strike'a?
![]() ![]() Witam wszystkich!! Zapraszam wszystkich na serwer Counter Strike 1.6 ![]() Serwer jest nadzorowany przez Administracje, która składa się aż z 13 osób dlatego bardzo rzadko zdarza się sytuacja aby dzieci mogły szaleć na wspomagaczach. Na serwerze grają osoby posiadające Steam jak i ci którzy go nie mają. Serwer TP! IP:193.143.121.97:27087 Hasło:mc Serwer 4FUN! IP:91.203.135.222:27090 Hasło:mc Forum serwera: http://www.majestic.dl.pl Na forum obecnie znajduje się 59 zarejestrowanych użytkowników, zachęcamy do rejestrowania się!! Wszystkich grających zapraszam na serwer!!, osoby co nie grają zapraszam do spróbowania swoich sił w wirtualnej strzelaninie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: Counter Strike 1.6
Widzę, że słynny CS.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
i tutaj koleżenkę wyżej zadzwię.;d
ja gram w cs.;d z przyjemnością w wolnej chwili wbiję tam. ![]() I szczerze.. dziewczyną odradzam cs-a ponieważ jest to mega wciągająca gra. Wiem to po sobie. Być może i jest wiele fajnych osób no ale cóż.. Przemoc jest i była w takich grach. Edytowane przez aguusiaax3 Czas edycji: 2010-04-25 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Konto usunięte
|
Oł, wątek dla mnie
![]() Nauczyłam się grać, żeby postrzelać sobie z kumplami online, i wciągnęłam się baaardzo! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:19.