|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
grzywka - dobry pomysl???
hej dziewczyny
mam taki problem, ze doszlam do wniosku ze powinnam zrobic sobie grzywke.Ale wlasnie, po pierwsze nigdy nie nosilam grzywki, nawet nie wiem czy by mi pasowala(narazie nie mam zdjecia zeby zalaczyc), a po drugie wlosy mam takie troche "niesforne" i zyjace czasami swoim wlasnym zyciem Ma moze ktoras z was takie wlosy falowane, nie idealnie proste i nosi grzywke?? Da sie zapanowac nad nia w takim przypadku???bo chcialabym uniknac uzywania tony lakieru przed kazdym wyjsciem z domu, a nie jestem pewna czy tak by sie nie skonczylo.. pozdrawiam |
|
|
|
|
#2 |
|
Raczkowanie
|
Re: grzywka - dobry pomysl???
Wydaje mi sie,że z grzywką jest podobnie jak z kazdą inna partią włosów...skoro mówisz, ze im krotsze tym niesforniejsze to z grzywka powinno być podobnie, ale nie jestem expertem wiec poczekaj na opinie innych dziewczyn
Buzki!! |
|
|
|
|
#3 |
|
Mrs Mrau
|
...pozdrawi am cieplutko
|
|
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
dzieki za odpowiedzi
ahh proste jak drut wlosy - moje marzenie a odnosnie tej grzywki, to wlasnie nie wiem jak to bedzie,bo zaczyna sie jesien,a w taka deszczowa wilgotna pogode jak wyjde z domu to mam doslownie afro na glowie ale przede wszystkim to nie wiem czy mi pasuje,sama nie potrafie okreslic (beztalencie jestem |
|
|
|
|
#5 |
|
Mrs Mrau
|
..może warto spróbować? a co Ci szkodzi,Ten sunsilk to chyba nie az tak ogromny wydatekps.dołącz wcześniej wspomniane zdjęcie pozdrawiam |
|
|
|
|
#6 |
|
BAN stały
|
Może ci pomogę
Mam sunsilk i oceniam go bardzo dobrze. Mam włosy raczej przetłuszczające się i stwerdzam, że nie obciąża moich włosów, chociaż są grube i skłonne do obciążeń. Ładnie wygładza i zmiękcza włosy. |
|
|
|
|
#7 |
|
Raczkowanie
|
no wlasnie, cos mi net wariuje, i w ogole wyslalo mi za wczesnie, no ale jak dojde z tym do porzadku to zalacze
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
ok, juz doszlam z tym netem do porzadku
jak mowilam zdjecie takie niezbyt dobre i male, no ale moze cos da sie zobaczyc na nim |
|
|
|
|
#9 |
|
Mrs Mrau
|
ps.daj znac jak już sie zdecydujesz i sobie ew.ciachniesz te włoski |
|
|
|
|
#10 |
|
Raczkowanie
|
hihiihhi na zdjeciu to wlosy sa ujarzmione, dzieki suszarce i mleczku prostujacemu
wlasnie mysle o jakiejs takiej ukosnej grzywce, ciesze sie ze myslisz ze bedzie mi pasowac i dzieki za info o Sunsilku, chyba sie skusze na niego skoro tak dobrze dziala haha a narazie to dopiero powstal pomysl,a pewnie zanim sie zdecyduje to minie troche czasu, przynajmniej u mnie to zawsze dluuuugo trwa.No ale bede sie zastanawiac nad tym ,i to powaznie |
|
|
|
|
#11 |
|
Zadomowienie
|
witaj! a moze pstopniujesz włoski na całej długości z ukośna grzywką, wtedy nawet jak sie wywina każdy w swoją strone, fajnie to bedzie wygladać! pozdrawiam...
|
|
|
|
|
#12 |
|
Zakorzenienie
|
oczywiscie ze w frzywce zarowno prostej jak i ukosnej bedzie super
poszukaj wyszukiwarka zdjec z takimi gzrywkami bo jest ich tu duuzo i nie chce ich powielac
|
|
#13 |
|
Raczkowanie
|
hej
![]() strasznie fajna ta fryzurka ktora zalaczylas a moze macie jeszcze jakies zdjecia fajnych fryzurek z grzywkami? moga byc krotsze troche, wlosy poldlugie.Tutaj na forum to juz przejrzalam chyba wszystkie jakie byly, ale jakbyscie mialy jeszcze jakies inne ciekawe to przeslijcie aha i jeszcze jedno pytanko, znacie moze nazwy jakichs programow,w ktorych mozna sie pobawic i podobierac fryzury do twarzy?? bylabym wdzieczna za jekis info pozdrawiam |
|
|
|
|
#14 |
|
Raczkowanie
|
ask@ napisał(a):
> hej ![]() > strasznie fajna ta fryzurka ktora zalaczylas > a moze macie jeszcze jakies zdjecia fajnych fryzurek z grzywkami? moga byc krotsze troche, wlosy poldlugie.Tutaj na forum to juz przejrzalam chyba wszystkie jakie byly, ale jakbyscie mialy jeszcze jakies inne ciekawe to przeslijcie > aha i jeszcze jedno pytanko, znacie moze nazwy jakichs programow,w ktorych mozna sie pobawic i podobierac fryzury do twarzy?? bylabym wdzieczna za jekis info > pozdrawiam we wrzesniowym "Twoim Stylu"byl artykul o "wirtualnych metamorfozach".Oto adresy: www.beautyriot.com/instant_makeover.php www.makeoversolutions.com www.virtualvisage.com www.clairol.com www.hairfinder.com/hair_imaging.htm www.ukhairdressers.com Moze ktores z nich Ci sie przydadza. |
|
|
|
|
#15 |
|
Raczkowanie
|
dziekuje bardzo za te wszystkie stronki, napewno sie przydadza
|
|
|
|
|
#16 |
|
Raczkowanie
|
kamilanet, mam pytanie
z gory thnx |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:33.

...pozdrawi am cieplutko
..może warto spróbować?