|
Notka |
|
Auto Marianna Lubisz auta i motocykle? Fascynuje cię motoryzacja? Dołącz do forum Auto Marianna, podziel się swoją pasją i wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Ford Fiesta Mk6 - wątek zbiorczy
Cześć dziewczyny.
![]() Wczoraj kupiłam sobie mój pierwszy w życiu samochód - Ford Fiesta Mk6 (2002 rocznik). Silnik 1,4, benzyna, 80 KM, 5-drzwiowy. Samochód sprowadziłam z Niemiec. No i całą instrukcję obsługi mam właśnie po niemiecku. I z tego też powodu mam już 2 pierwsze pytania (a w najbliższym czasie pojawi się ich pewnie jeszcze całe mnóstwo). ;P 1) Jak zaprogramować daną stację radiową w radio? Np. na 1 - RMF FM, na 2- Radio Zet itp. Dodam, że mam radio z odtwarzaczem kaset. ![]() Ale po nowym roku kupię sobie z CD. 2) Jak zmienić godzinę na desce rozdzielczej? Będę wdzięczna za wytłumaczenie mi krok po kroku, co mam robić. ![]()
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ford Fiesta Mk6 - wątek zbiorczy
Nie jestem posiadaczką Fiesty, mam Focusa
![]() Ale znalazłam w necie instrukcję po polsku, może się przyda ![]() http://instrukcja.pl/i/ford_fiesta_mk_vi
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Ford Fiesta Mk6 - wątek zbiorczy
Mam tą instrukcję i niestety jeśli chodzi o radio, to jest tam tylko sterowanie głosem, nie ma nic o tym, jak je manualnie ustawić.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.