![]() |
#1 |
Konto usunięte
|
Moze masz ochote na Orgasm, czyli wyzsza polka u Jamestown :D.
nieaktualne
. Wymieniam rzeczy nowe lub tylko testowane i takich samych szukam w zamian. - Amor Amor Cacharel - 20/20, ubytek to jeden psik, to limitowana wersja, stad mniejsza pojemnosc - piatki Diora Earth Reflection - testowane - Ranka PUDRY - Guerlain Meteorites Pastel White -nowe, oddaje swoj zapas, najchetniej za meteoryty 05 lub Imperiale - Meteoryty Beige Chic - miniaturka, tylko test, mam juz swoje pelnowymiarowe opakowanie -Mineralize Sheersheen Loose Powder MAC - odcien Silver Aura, daje efekt tafli (nie blyszczy bardzo mocno, a ja lubie mocno blyszczace cudaki na lato); uzyty raz PALETY - Bobbi Brown Mauve Palette - tylko testowana, prezent od TZ, wiec za cos fajnego ROZE - Benefit Powder Blush - roz, You an if you want, kod PB 10, 3,65 gram, uzyty 2 razy - MAC Gentle - roz mineralny, tylko testowany - Esterr - NARS Orgasm - tylko testy - Esterr - NARS Deep Throat - tylko testy BAZY -Clinique, Redness Solutions, Daily Protective Base SPF15 - zielona baza, z wymianki, wizazanka okreslila ubytek na 10-15 %, ja nie uzywalam ani razu http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...cien-skory.htm - Make up For Ever High Definition Primer; Microperfecting Primer - baza, 14/15 ml (produkt niepelnowymiarowy/czesc zestawu) BRONZERY -Guerlain Terracotta - odcien 00, na mnie za ciemny, testowany - MAC Belightful - puder/rozswietlacz (dla jasnej cery bedzie sluzyl rowniez jako bronzer) z kolekcji Mac Fafi, testowany ZAPACHY - Aquolina Patchouli e agrumi - paczula i owoce cytrusowe, 148/150 ml - Cacharel Liberte - nowe, z Sephory - Chanel Allure - edt, 47/50 - z Sephory - DKNY Donna Karan Be Delicious (zielone jablko)- 30 ml edp; ubytek psika, z Sephory -Lacoste pour Femme - 25/30 ml https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-41...Pour-Femme.htm - Thierry Mugler Angel Rose - ok. 22/25 - Eau Mega V&R - 30 ml, testy, z Sephory - YSL NU 29/30 ml - edt PIELEGNACJA - Strivectin SD - 59 ml, nowy . Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-07-06 o 17:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Konto usunięte
|
Dot.: Moze masz ochote na Orgasm, czyli wyzsza polka u Jamestown :D.
.
Szukam: - bezowych, matowych cieni, - kosmetykow Bobbi Brown, - Armani nude contrasts palette for eyes, - Mademoiselle Chanel, - Aliena Muglera, - cieni z wiosennej kolekcji Guerlain, - szminka bezowa (najchetniej Chanel, odcien Myth lub bezowy Addict Dior), - kosmetykow Make Up For Ever, - nowy tusz do rzes (pogrubiajacy) najchetniej efekt sztucznych rzes YSL badz Singulier, - Daisy Marc Jacobs, - cienie Diora Night Butterfly, - puder Cristalline Chanela, - czegos, o czym pewnie nie pamietam; latwo moge uwierzyc, ze czegos potrzebuje :d. . Edytowane przez 4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b Czas edycji: 2010-06-13 o 16:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Konto usunięte
|
Niestety nic nie znalazlam. Widze, ze gustujesz glownie w cieplych kolorach (braz i zloto) a ja wlasnie tych kolorow unikam ![]() A kto nie ma... ![]() ![]() Niestety nic nie znalazlam. Nic nie znalazlam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
Przekupka: 42 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za -Clinique, Redness Solutions, Daily Protective Base SPF15 - zielona baza, z wymianki, wizazanka okreslila ubytek na 10-15 %, ja nie uzywalam ani razu
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...cien-skory.htm???? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Interesują mnie oba róże Nars, mogę zaproponować pryzmy Givenchy 02 tylko testowane, cienie Diora Extase Pinks użyte 2 razy, róż Givenchy 04 Charming Violet... co Ty na to ![]() edit- mixed berries Clinique, tylko testowany, też mogę oddać ![]() Edytowane przez esterr Czas edycji: 2010-06-13 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
BAN stały
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;19959829].
- Guerlain Meteorites Pastel White -nowe, oddaje swoj zapas, najchetniej za meteoryty 05 lub Imperiale - Meteoryty Beige Chic - miniaturka, tylko test, mam juz swoje pelnowymiarowe opakowanie [/QUOTE] Moze znajdziesz cos u mnie ze meteorki ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
No prosze ![]() ![]() Za roze dziekuje, bo najlepiej mi w bezowych. Spodobal mi sie Klinik, ale musialaby pomacac na zywo. Interesuja mnie tez Pinki bo przydadza mi sie 3 kolorki, ale szarosci i fioletow mam sporo (praktycznie uzywam tylko tych kolorow i zieleni) wiec sama nie wiem. Dwoch Narsow nie chce jednak oddawac bo mam nadzieje, ze choc jednego Narsa wytransferuje za innego Narsa. Nic dla siebie nie widze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Kici kici miau miau
|
ach przygarnelabym Deep Throat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;19965388]No prosze
![]() ![]() Za roze dziekuje, bo najlepiej mi w bezowych. Spodobal mi sie Klinik, ale musialaby pomacac na zywo. Interesuja mnie tez Pinki bo przydadza mi sie 3 kolorki, ale szarosci i fioletow mam sporo (praktycznie uzywam tylko tych kolorow i zieleni) wiec sama nie wiem. Dwoch Narsow nie chce jednak oddawac bo mam nadzieje, ze choc jednego Narsa wytransferuje za innego Narsa.[/QUOTE] A no stęskniłam się, zwłaszcza że takie cudeńka chcesz przehandlować ![]() ![]() Ok, to się zastanów jak z Pinkami, pomacaj Klinika i daj znać... nie ukrywam że najchętniej przygarnęłabym oba NARS'Y ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Kici kici miau miau
|
ale ja nie mam bezowych róży
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() W tygodniu mam nadzieje, ze uda mi sie wybrac do Sephory i sprawdze Klinika. A moze masz cienie Night Butterfly? Te by mi sie najbardziej przydaly ![]() ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Nie ograniczam sie do bezowych rozy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;19965946]Nie zapeszaj
![]() ![]() W tygodniu mam nadzieje, ze uda mi sie wybrac do Sephory i sprawdze Klinika. A moze masz cienie Night Butterfly? Te by mi sie najbardziej przydaly ![]() No kochana, mam nadzieję że ktoś Ci coś z Narsa zaproponuje, choć nie lezy to w moim interesie ![]() A który beżowy róż z Narsa Cię interesuje? Motyle mam, ale nie oddam ![]() ![]() Edytowane przez esterr Czas edycji: 2010-06-13 o 21:14 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Konto usunięte
|
Z Narsa patrzac na swatche w necie Nico by mi sie przydal. A pryzmy mam i jakos nie uzywam.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
BAN stały
|
- Thierry Mugler Angel Rose - ok. 22/25
- Eau Mega V&R - 30 ml, testy, z Sephory - YSL NU 29/30 ml - edt może moje Tutti Kiwi za któryś zapach ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;20006205]Dopiero w czwartek albo piatek bede w perfumerii
![]() ---------- Dopisano o 17:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ---------- up[/QUOTE] Ok, zaczekam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:04.