|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
Escadę Collection, Molekuły, Błyszczyk HR, parure Guerlain, Burberry, Armani,Kashminę
Na poczatek kilka informacji do potencjalnych kontrahentów
![]() 1. szukam kilku-kilkunastu konkretnych rzeczy, nie chcę się pozbywac moich kosmetykow na siłę, więc jesli nie posiadasz nic z mojej wish-listy raczej ciężko nam sie bedzie wymienic. 2. bardzo proszę o nie proponowanie mi niskiej - sredniej półki za produkty gornopółkowe bo na taką wymiane się nie zgodzę ![]() 3. Wysyłamy zawsze przesyłką rejestrowaną - rodzaj przesyłki do uzgodnienia, nie akceptuję listów zwykłych 4. odpowiadam w swoim wątku 5. nie szukam pielegnacji, ubrań, książek, dodatków a z biżuterii tylko Svarowskie 6. moje kosmetyki sa czyste, zadbane i swieze i tego wymagam tez od drugiej strony to chyba wszystko - zdjecia wkleje jutro bo dzis juz nie mam siły SZUKAM: perfum: Aqua di Goia Armani Cristalle Au verte Chanel 5 premiere (mała ilośc, moze byc odlewka) Bronze Goddess - woda, olejek DKNY Candy Apples - czerwone jabłuszko Miss Dior Cherie - tylko EDT - ta nowa, różowa Chloe w wersji edt - z kokardką koralików i pendantów Svarowski w zamian za puder Guerlaina -innego dobrego pudru w kamieniu, sredni beż w zamian za błyszczyk HR - najchetniej inny górnopolkowy błyszczyk o bardziej intensywnym kolorze Kerastase oleo relax - fluid, olejek do włosów Na wymianę posiadam 1. Escada Collection - tester bez korka ok 40/100 ml - tylko na perfumy z wish listy 2. Burberry brit Red - ok. 22/30 ml, kartonik 3. Kasmina touch, Max mara, połowa z 40 ml, kartonik 4.Molecule 01- moge odlac 10 ml z mojego flakona, zdjecie na zyczenie 5. Helena Rubinstein blyszczyk Wanted Gloss w odcieniu 01 paris Pink, swiezo kupiony, raz użyty, bez kartonika - odcien to sliczny róż, bardzo delikatny na ustach, ma mikro drobinki, wymienię na bardziej zdecydowany odcien dla ciemnowłosej 6. Parure Pearly White, Guerlain puder w kompakcie, 41, jaśniutki beż, sliczna srebrna puderniczka, kilka razy użyty - dla mnie za jasny - wymienie na inny gornopółkowy puder w kamieniu o niewielkim stopniu zużycia lub sypaniec clinique gentle Light 7. odsypka meteorites Imperiales Guerlain - kuleczki pochodzą z wymiany z Ranką, odsypała mi równo połowe opakowania, używalam ich sporadycznie, zostało sporo. Kuleczki sa w opakowaniu po pudrze Estee Lauder. 8. Armani paleta do oczu i twarzy Ochra mediterranean palette - 4 cienie (czarny, srebrny, złoty i złotawy bez, wszystkie mega błyszczace + jasniutki puder, lusterko - tylko maxnięte, oddam za cos super bo nie jestem pewna czy chcę sie pozbywac 9. Błyszczyk Juicy Wear lancome złoty, drobinki, 7 ml, 2 razy uzyty 10. rozswietlacz loreal w płynie, małe opakowanie 12 ml, raz użyte |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Escadę Collection, Molekuły, Błyszczyk HR, parure Guerlain, Burberry, Armani,Ka
Cześć Kasiu
![]() Znajdziesz cos u mnie za kulki Guerlaina? ![]()
![]() |
#3 |
Konto usunięte
|
Dot.: Escadę Collection, Molekuły, Błyszczyk HR, parure Guerlain, Burberry, Armani,Ka
Kasiu czy za puder Guerlain zainteresowałby Cię MUFE, dla mnie za ciemny
w wątku też mam co nieco ![]() Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2010-07-03 o 19:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj! Mam trochę perfum, może znajdziesz coś za Kasmine?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=439287 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za meteoryty?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
witaj
![]() cos u mnie za Burberry brit Red i odlewke Molecule 01?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Konto usunięte
|
znajdziesz coś za kashminę?
edit: przepraszam doczytałam, że nie szukasz ubrań, więc już moja propozycja nieaktualna Edytowane przez 6790786c74369d4f1da9b9af17e3ae6ae81b8ee1_685c7f8421cef Czas edycji: 2010-07-03 o 21:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Wtajemniczenie
|
Znajdziesz cos u mnie zapuder Guerlaina?
Poza wątkiem mam jeszcze podkład estee Lauder Nutrisious 04 w kartoniku rozświetlajacy limitowany puder wykończeniowy ,sypki z estee lauder z kolekcji Michael Kors,kartonik kuleczki rozświetlajace the Body shop pare razy maźnięte (zużycie max 5%) podkład Sisheido Sun protection SP10 (najjaśniejszy odcień) , zuzycie ok 10% Dior Bronze Pudre de solei 010 zuzycie ok 30% Puper sypki Clinique 08 transparentny
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
czy za Kashmina Touch interesowałaby Cię odlewka Eau Premieree?
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
może zainteresowało by Cię coś w moim wątku...??https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=20429410
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=436050 Edytowane przez nisia1908 Czas edycji: 2010-07-04 o 11:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
coś za parure?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
Spodobały mi się te rzeczy: 2. Burberry brit Red - ok. 22/30 ml, kartonik 7. odsypka meteorites Imperiales Guerlain - kuleczki pochodzą z wymiany z Ranką, odsypała mi równo połowe opakowania, używalam ich sporadycznie, zostało sporo. Kuleczki sa w opakowaniu po pudrze Estee Lauder. - zapraszam do siebie. ![]()
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
moze cos u mnie za
8. Armani paleta do oczu i twarzy Ochra mediterranean palette - 4 cienie (czarny, srebrny, złoty i złotawy bez, wszystkie mega błyszczace + jasniutki puder, lusterko - tylko maxnięte, oddam za cos super bo nie jestem pewna czy chcę sie pozbywac ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny przepraszam, odpisywałam kazdej z osobna i wywaliło mnie z netu
![]() skrótowo poki co odpowiem - Aga79, Gosia197, becca, ceith, Protka, nisia, gothic daisy, annamonica - przepraszam Was dziewczyny, nic nie wypatrzyłam u Was ![]() ![]() szukam jednak głownie rzeczy w wish-listy stad moje wybrzydzanie ![]() Dusiu - czy ten puder nie jest różowawy przypadkiem? Jaki to odcien? musze poczytac o nim bo nie znam kompletnie tej firmy ragutko - szukam niewielkiej ilosci premiere, tak z 5 ml, wiec chyba sie nie zdecyduję. ![]() uzuniu - napisz mi wiecej o tym pudrze Clinique ![]() viki79 -zainteresował mnie puder Givenchy, czy on jest bardzo jasny? mocno rozswietla? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem
![]()
![]() |
#18 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
puder nie jest zbyt jasny ani nie brazer, po prsostu taki zdrowy kolor cery...dobry odcien dla blondynek a nie dla brunetek...tylko srodkowy rzadek jest rozwietlaczem a dwa pozostale to puder bez efektu rozswietlania....jakbys byla zainteresowana to chetnie obejze fotke Twojej paletki Armani. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Konto usunięte
|
Kasiu, w żadnym wypadku nie wpada w róż, bo sama unikam różu
![]() Edytowane przez 4949fcef6921595c66993c21efd811deeb45d8d7_6696fb7b313cf Czas edycji: 2010-07-05 o 20:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Ragutko, niestety nie wypatrzyłam nic
![]() Dusiu -w takim razie sprawdze ten puder, w sobotę jadę do Galerii handlowej po prezent dla taty, zajrzę do Sephory i douglasa i dam znac ![]() ![]() Viki ja chyba pomyliłam pudry, myslałam o tym Givenchy ze zdjecia który jest zbudowany 4 wiekszych kostek, ale juz nie wiem jaki to jest puder ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Konto usunięte
|
Marka MUFE jest w Sephorze, ale nie każdej, musisz sprawdzić
czekam w takim razie na wiadomość, a dostane fotkę Twojego puderaska? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Wtajemniczenie
|
Może poprostu prześle Ci link do KCW
![]() http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...uder-sypki.htm Wykończeniowy,super wydajny, delikatnie matuje i bez efektu maski.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:02.