![]() |
#1 |
Zadomowienie
|
![]() lub oddam. Ostatni wątek wymiankowy!! Kilka rzeczy za jedną Twoją
zamknięte
![]() Edytowane przez kinguus Czas edycji: 2011-09-23 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zadomowienie
|
Dot.: lub oddam. Ostatni wątek wymiankowy!! Kilka rzeczy za jedną Twoją
BIŻUTERIA
1. Kolczyki pomarańczowe x2 Została 1 para 2. Komplet zielonej biżuterii nowej, kolczyki +naszyjnik 3. Perełki, zepsute zapięcie 4. Łańcuszek z czerwonymi elementami 5. Bransoletki kolorowe 6. Kolczyki posrebrzane, bez zapinek 7. Czarny pierścionek 8. Łańcuszek z fioletowymi elementami 9. Łańcuszek z fioletowymi elementami 2 i nie podpisana przywieszka żółta z napisem NIKE
![]() Edytowane przez kinguus Czas edycji: 2010-06-24 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
TOREBKI
9. Torebka z wikliny(?) kolor taki słomkowy, używana 10. Plecaczek mały, czarny z kratą, nie widać śladów używania 11. Mała torebeczka jeansowa nie używana 12. Oryginalna mała torebeczka z Pumy, nie widać śladów używania 13. Czerwono- biała torebeczka- nie używana 14. Czarna kosmetyczka z AVONu - nowa
![]() Edytowane przez kinguus Czas edycji: 2010-06-27 o 20:19 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
MASKOTKI
14-16. Białe misie, leżały na półce tylko i wyłącznie 17. Jeż z Prince Polo jabłkowym 18. Słoń z wodną kulką 19. Zielony miś 20. Sprężynkowy królik 21. Długopis chupa- chups + miejsce na lizaka 22. Duży długopis z napisem POLSKA - trzeba go skleić, nie wiem co się stało
![]() Edytowane przez kinguus Czas edycji: 2010-06-11 o 16:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
KOSMETYKI 23. Pomadka Nivea, tyle co na zdjęciu 24. Śmietanka do demakijażu zostało jakieś 15-20% 25. Podkład EVELINE zostało jakieś 40-45 % 26. 5 plastrów do depilacji truskawkowe 27. Cienie do powiek 28. Żel przeciwko obgryzaniu paznokci. 2-3 razy użyty 29. Cień - tylko jeden widoczny na zdjęciu 30. Cienie różowe (pacynka nowa) 31. Żel przeciw cieniom pod oczy AVON ok 30% Poza wątkiem mam nieużywany krem nawilżający do buzi AVON
![]() Edytowane przez kinguus Czas edycji: 2010-06-27 o 20:21 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Albumik na zdjęcia - nowy
![]() Edytowane przez kinguus Czas edycji: 2010-06-24 o 20:24 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
PIERDOŁKI ![]() Plan lekcji szt. 6 Blister - Skrzypovita Tusz do piór
![]() Edytowane przez kinguus Czas edycji: 2010-06-11 o 16:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
ELEKTRONIKA Słuchawki do Sony Ericssona i Siemensa Ładowarka do Siemensa Instrukcja obsługi do Siemensa c65
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
PASECZKI
Fioletowy paseczek HOUSE Brązowe paski (nie ma tego po prawej!)
![]() Edytowane przez kinguus Czas edycji: 2010-06-21 o 21:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
zdjęcia robione na szybko także przepraszam za jakość, wymiarów nie ma także jeżeli ktoś zainteresowany proszę pytać
zdjęcie 1 fioletowa bluzka z Butiku rozm. z metki S długość od pachy: 41,5 cm szerokość dołem 40,5 cm dł. rękawa dołem 51 cm dł. rękawa góra 54 cm dł. całości 46, 5 cm Edytowane przez kinguus Czas edycji: 2010-06-22 o 12:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
BLUZECZKI Z DŁUGIM RĘKAWEM 21-24. Zielona bluzeczka z białą wstawką (wszystkie defekty na zdjęciach) 25. Bluzka 3/4 różowo szara z nitką srebrną szerokość dołem: 37 cm 26. Bluzeczka moro - nie widać śladu użytkowaniaod pachy w dół: 33,5 cm długość rękawa dół:30, 5 cm długość rękawa góra: 38 cm długość całości: 47 cm 27. Niebieska bluzeczka- nie widać śladów szerokość dołem: 41 cm od pachy w dół:37 cm długość rękawa dół: 35 cm długość rękawa góra: 47 cm długość całości: 53, 5 cm 28. Bluzka czarna z kapturem (brak jednej ozdoby przy kieszeni) szerokość dołem:42 cm 29. Bluzka czarna z kwiatuszkiemod pachy w dół:34 cm długość rękawa dół:54 cm długość rękawa góra: 43 cm długość całości: 53 cm szerokość dołem: 42 cm od pachy w dół:29 cm długość rękawa dół:56 cm długość rękawa góra: 42 cm długość całości: 50 cm 30. Pomarańczowa bluzka, nie widać śladów użytkowania, Butik rozm z metki S szerokość dołem:38 cm od pachy w dół:33 cm długość rękawa dół: 46, 5 cm długość rękawa góra: 58, 5 cm długość całości: 51 cm
![]() Edytowane przez kinguus Czas edycji: 2010-06-11 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zadomowienie
|
BLUZECZKI Z KRÓTKIM RĘKAWEM 38. Różowa koszula z krótkim rękawem 39 i 44. Bluzeczka z Butiku, troszkę sprana, stan dobry szerokość dołem: 39 cm od pachy w dół:38 cm długość rękawa dół: 7,5 cm długość rękawa góra: 15,5 cm długość całości: 55,5cm 42 i 45. Pomarańczowa na ramiączkach, nie widać śladów użytkowania, BUTIK rozm z metki S szerokość dołem: 36cm od pachy w dół: 33cm długość całości: 51 cm 43. Żółta bluzeczka, wiązana na szyję szerokość dołem: 38 cm od pachy w dół:27 cm długość całości: 37 cm 46. Bluzeczka w delikatne różyczki COLLOSEUM L szerokość dołem: 32cm od pachy w dół:28 cm długość całości:37 cm 47.Czarna malutka bluzka szerokość dołem: 34 cm od pachy w dół:30 cm
długość rękawa dół: 1,5 cm długość rękawa góra: 13 cm długość całości: 45 cm TRZY PRZEOCZONE ZDJĘCIA - DODATKI!
szerokość dołem: 39 cm od pachy w dół:31 cm długość całości: 51 cm
szerokość dołem: 39 cm od pachy w dół:32,5 cm długość rękawa dół: 1 cm długość rękawa góra:10 cm długość całości:47 cm
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zadomowienie
|
Kwawacik
![]()
![]() Edytowane przez kinguus Czas edycji: 2010-06-27 o 19:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
SPODNIE
Szerokość nogawki dołem: 23 cm Szerokość nogawki w udzie: 22 cm Stan z przodu: 23 cm Pas: 32,5 cm
![]() Edytowane przez kinguus Czas edycji: 2010-06-11 o 20:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zadomowienie
|
Spódniczka biała w pasie 32 cm szerokość dołem 55 cm długość całej 35 cm Czarna spódnica:
Pas 32 cm długość całości 56 cm szerokość dołem 46 cm
![]() Edytowane przez kinguus Czas edycji: 2010-06-11 o 20:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zadomowienie
|
Zdjęcie #1 Koszulka czarna w niebieskie paski CARRY Streetwear roz. z metki S, brak śladów użycia
szerokość dołem: 52 cm dł. od pachy w dół: 41 cm długość rękawa góra: 18 cm długość rękawa dół: 11 cm szerokość w klatce: 52 cm długość całości: 62 cm Zdjęcie #2 Bluza szara, Here+There, biocotton rozm. z metki 158/164, używana 2-3 razy szerokość dołem: 51 cm dł. od pachy w dół: 38,5 cm długość rękawa góra: 53 cm długość rękawa dół: 44 cm szerokość w klatce: 53 cm długość całości: 62 cm Zdjęcie #3 Bluza LOGG rozm. z metki S, H&M skurczyła się w praniu :P szerokość dołem: 43 dł. od pachy w dół:35 długość rękawa góra:58,5 długość rękawa dół: 48 szerokość w klatce: 49 długość całości:57 Zdjęcie #4 Bluza Angelo Litrico (C&A) rozm M Małe golenie i będzie prawie jak nowa ![]() Szerokość dołem: 49 cm od pachy w dół: 35 cm dł. rękawa góra: 56 cm dł. rękawa dół: 44,5 cm długość całej: 55 cm Zdjęcie #5 Bluza Angelo Litrico Szerokość dołem: 51 cm od pachy w dół: 40 cm dł. rękawa góra: 60 cm dł. rękawa dół: 51, 5 cm długość całej: 60 cm Zdjęcie #6 Koszulka niebieska bez rękawków CARRY streetwear rozm. z metki S NOWA szerokość dołem: 50,5 cm dł. od pachy w dół: 45 cm szerokość w klatce: 50,5 cm długość całości: 66 cm Zdjęcie #7 Koszulka w zielone paski rozm. z metki S, CARRY streetwear, bez śladów użycia szerokość dołem: 54 dł. od pachy w dół: 42 długość rękawa góra: 18 długość rękawa dół: 11 szerokość w klatce: 54 długość całości: 62 Zdjęcie #8 Beżowa koszulka w pomarańczowe paski, CARRY rozm z metki S, streetwear szerokość dołem: 53 cm dł. od pachy w dół: 43 cm długość rękawa góra: 20 cm długość rękawa dół: 14 cm długość całości: 67 cm pozostałe męskie rzeczy
![]() Edytowane przez kinguus Czas edycji: 2010-06-20 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Zdjęcie 1- Spodnie cz. 2
szerokość nogawki dołem: 17 cm (od szwu do szwu) szerokość nogawki udo: 19 cm pas: 34 cm stan przód: 19 cm
szerokość nogawki dołem: 19 cm szerokość nogawki udo: 26 cm stan:20 cm pas: 33 cm Zdjęcie 2 - Spódnice
szerokość w pasie 31 Zdjęcie 3- Sukienkidługość całości 62 cm szerokość dołem 45 cm
szerokość w biodrach 35 cm szerokość dołem 45 cm długość 89 cm długość rozcięcia 50 cm
szerokość dołem 82,5 cm długość całości 98 cm 49, 50. Czarna sukienka, wycięta 53. Długa, welurowa sukienka z golfem z rozcięciem Zdjęcie 4 - Bluzy, swetry 31-32. Bezrękawnik welurowy, brązowy szerokość dołem: 42 cm 33, 34, 36- Czarna bluzaod pachy w dół: 28,5cm długość całości: 55cm szerokość dołem: 39 cm 35. Sweter czarny (przyda się 'golenie')od pachy w dół: 33 cm długość rękawa dół:52 cm długość rękawa góra: 67,5cm długość całości: 50,5cm szerokość dołem: 44 cm 37. Żółta, krótka bluza od pachy w dół: 31 cm długość rękawa dół: 44 cm długość rękawa góra: 61,5 cm długość całości: 51cm szerokość dołem: 35 cm Zdjęcie 5 - Różnościod pachy w dół: 16 cm długość rękawa dół:46,5 cm długość rękawa góra: 58cm długość całości: 34cm
szerokość dołem: 32 cm od pachy w dół: 35 cm
![]() Edytowane przez kinguus Czas edycji: 2010-06-20 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zadomowienie
|
coś u mnie za czarną kosmetyczkę tą w prawym dolnym rogu https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1276271310
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1276269415 ta dermika to co to:P?P i krawat z kaczorem ![]() ---------- Dopisano o 18:00 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- aha chyba dodałaś opisy właśnie albo ich nie widziałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Zadomowienie
|
I jeszcze książeczki
![]() Małgorzata Musierowicz- Kwiat kalafiora Ilustrowana Kamasutra- Roger Baker
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
cos u mnie za;
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1276269415 25
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za sluchawki do sony ericsona? (dzialaja obie?) i ten kompleci k albumow na zdjecia?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Przekupka: 63 pkt / 100% pozyt.
|
cos za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1276270657 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1276270755 (to sa wkladki do balerinek , tak ? ) i jaki format zdjec jets w tym albumiku ?? ![]() i kamasutre ? https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=437144 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1276270657 ? : ) ksiązki kosmetyki i ciuchy są do wyboru |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zadomowienie
|
jaki rozmiar sukienek ?
coś u mnie za perełki , kosmetyczkę ? jak duża jest torba beżowa ?
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
hej
![]() cos za kosmetyczne avon ?
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za:
-zielony komplet bizuterii -kosmetyczkę czarną z Avonu Małgorzata Musierowicz- Kwiat kalafiora Ilustrowana Kamasutra- Roger Baker ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
a jaki to kolorek/.
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
coś za:
róż avon https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1276270657 stopki poduszkę i love you plastry do depilacji?>
A ile wdechów do wzięcia i do oddania A ile słów do padnięcia i do powstania A ile zwątpień do przeczekania, do wytrzymania A ile spojrzeń do ogarnięcia i wysłania Wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post44006397 Grudzień |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zadomowienie
|
Cos za podklad eveline??
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.