|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Raczkowanie
|
Krostki na twarzy po fitnessie??
hej
Mam pewien problem, od kilki dniu chodzę na zajęcia fitness i pojawiły mi się na twarzy małe krostki, głównie na czole, ale też na nosie. W czasie zajęć oczywiście pocę się, więc czy to może być przyczyna? Jeśli tak to jak mogę temu zapobiec? Bo boję się, że będzie jeszcze gorzej, pocić się przecież nie przestane.. Mam nadzieję, że któraś z Was wie coś na ten temat
|
|
|
#2 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Krostki na twarzy po fitnessie??
Yyyy, nie słyszałam o czymś takim, żeby po fitnessie pojawiały się krosty... Może po prostu wprowadziłaś jakieś zmiany do diety, albo ma to związek z cyklem miesiączkowym...
|
|
|
|
|
#3 |
|
Raczkowanie
|
hmm właściwie nie chodzi o to, że akurat po fitnessie, tylko czy pocenie się skóry twarzy może mieć z tym jakiś związek. Bo wcześniej nie ważne jaka dieta czy faza cyklu- nic takiego nie miałam
Ale dzisiaj jakoś mniej mam, może schodzi
|
|
|
#4 |
|
Raczkowanie
|
Krostki na czole po wypoceniu się, to jak najbardziej normalna sprawa.
Nie masz co się stresować. Proponuję Ci jakiś peeling i żel do mycia twarzy z trądzikiem. Może jakiś wysuszający? Są jeszcze żele w takich penach, które kładziesz punktowo na krostki. żel taki osusza je i same odpadają, że tak powiem. Wiele dziewczyn na pewno coś takiego miały, ale im starsze tym rzadziej pojawiały się krostki.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Raczkowanie
|
dziękuję
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:28.

Mam pewien problem, od kilki dniu chodzę na zajęcia fitness i pojawiły mi się na twarzy małe krostki, głównie na czole, ale też na nosie. W czasie zajęć oczywiście pocę się, więc czy to może być przyczyna? Jeśli tak to jak mogę temu zapobiec? Bo boję się, że będzie jeszcze gorzej, pocić się przecież nie przestane..
Mam nadzieję, że któraś z Was wie coś na ten temat