|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
delikatna sprawa...
moj problem jest dosyc delikatna sprawa;(
otoz dotychczas z jednej strony moja warga sromowa mniejsza wychodzila na zewnatrz. nie przejmowalam sie bo wiem ze kobieta moze byc roznie zbudowana ![]() jednak ostatnio po kapieli zauwazylam ze wlasnie z tej strony cos jakby sie oberwalo, nie wiem ;( po prostu nie przylega do wargi wiekzej tylka ta sobie zwisa... przyznam zaniepokoilam sie troche, tym ardizej ze otatnioo zaczelismy zabawy z moim chlopakiem, ale zauwazlam to dzis, a znim nie widzialam sie ok tg, wiec o co chodzi? czy wszystko jest ok?
![]() |
#2 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: delikatna sprawa...
Cytat:
Ja, kiedy mam problem to idę do takiej osoby, tłumaczę co nie gra i uzyskuję odpowiedź. Skąd ja mam wiedzieć czy z twoją wargą sromową wszystko jest ok? Nawet jej nie widziałam. Z resztą nie chciałabym jej widzieć. Od problemów ginekologicznych jest już pewna grupa osób, z wykształceniem wyższym, znających się na rzeczy. Są to ginekolodzy.
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
sądzę, że wszystko z Toba ok.. Jeśli jesteś młoda i dojrzewasz, to Twoje ciało dojrzewa razem z Tobą i się zmienia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jak juz napisalam, zauuwazlam to dzis, wiec aby sie uspokoic nieco, chcialam dowiedziec sie tu na forum,czy ktos np mial podobnie, to chyba logiczne ze o tej porze nie wybiore sie do ginekologa, jezeli dalej bedzie mnie to niepokoilo to to zrobie.
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
eee daj zdjęcie ![]()
![]() |
![]() |
#6 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Idź lepiej do lekarza i pokaż co Cie trapi
![]() będziesz spokojniejsza |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Wtajemniczenie
|
Nie wyobrażam sobie, co masz na myśli mówiąc, że jest 'oberwana' jednak staram to sobie jakoś tam wyobrazić i.. może oderwij?
![]() Idź po prostu do lekarza, tutaj raczej Ci nie pomożemy, nie wiemy, jak to wygląda, od czego może to być. Chyba, że może jakaś wizażanka miała to samo.
Szczęśliwa od 05.08.2007 ![]() ![]() lexie Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy, zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
eee...lepiej idz do lekarza
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Wtajemniczenie
|
Wrzuć fotki
![]() Nie, no żartuje. Jeżeli Cię to niepokoi to idź do lekarza. My nie mamy możliwości stwierdzić czy wszystko jest ok.
![]() |
#11 |
Zadomowienie
|
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- ps. Nie powinnas sie tym nie pokoić oczywisice w wypadku takim ze twojej obserwacji oprócz zmainy w wielkosci i nie przyleganiu nie towarzyszy zaden ból ,pieczenie czy jakie kolwiek inne objawy ..pozdrawiam Edytowane przez misssia222 Czas edycji: 2010-07-07 o 15:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
Kazdy jest zbudowany inaczej ,jedne mają większe te wargi a drugie mniejsze i wydaje mi się,ze jezeli Cie to nie boli i nie czujesz dyskomfortu to wszystko jest ok.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:01.