|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
mój mały problemz orgazmem. pomocy!!...
Hej. Piszę, bo mam mały problem. Jestem z moim facetem połtorej roku, jest nam dobrze, dogadujemy się i kochamy. Współżyjemy od niedawna, ale od dawna uprawialiśmy tzw peeting. No i tutaj zaczyna się mój problem. Jestem na luzie, nie myśle o niczym, ufam partnerowi i... nic. nie umiem dojść do tego szczytu rozkoszy. Myslałam długo jak ten problem rozwiązać no i spróbowalam masturbacji. dotykalam sie tak samo jak dotyka mnie moj partner. Mialam orgazm. Nie wiem czemu tak sie dzieje... może wy wiecie ? proszę o pomoc.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Raczkowanie
|
Dot.: mój mały problemz orgazmem. pomocy!!...
Nie od razu Kraków zbudowano ....
.... czyli daj sobie trochę na wstrzymanie ![]() ![]()
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
Czytając twój post widzę siebie
![]() Od roku z moim chlopakiem uprawiamy petting .. W ciągu tego czasu mialam tylko 1 raz orgazm .. Kochamy sie od niedawna ale tez nic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
uf, a juz myślałam, że to tylko ja mam taki problem. dzięki za słowa otuchy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zadomowienie
|
A może za bardzo skupiasz się na tym aby mieć orgazm?
![]() |
#6 |
Wtajemniczenie
|
Szczęśliwa od 05.08.2007 ![]() ![]() lexie Generalnie termin wzrokowiec tyczy się tego, że dana osoba się najłatwiej uczy, zapamiętuje materiał wizualny, a nie tego, że musi się patrzeć na gołe panie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
hej ja uprawaim seks ze swoim partnerem juz ponad rok
jest on oim pierwszym partnerem fizycznym i niestety nie potrafie dojsc czy macie jakies propozycie na to aby seks nabral jakiejs wiekszej rozkoszy albo moze macie jakies swoje wyprubowane metody? |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 |
Raczkowanie
|
Mi wydaje się, że powinna to być pozycja w której jest Ci najlepiej.
I tak jak poprzednie dziewczyny, że to trzeba chyba poczekać trochę dłużej zanim osiągnie się ten szczyt. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
ale ile ozna na to czekac? czy moze to zalezec od emocji jakie lacza nas z partnerem albo od dlugosci jego czlonka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
No nie wiem ile można czekać..
Wydaje mi się że to zależy głównie od emocji. Od uczuć. Zaufania do partnera. Od tego czy czujemy się bezpieczne. Od tego czy nam jest z nim naprawdę dobrze. Ale jeśli w czasie stosunku najbardziej skupiamy się na tym, żeby dostać orgazmu to nici z tego. takie jest moje skromne zdanie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
Hej, moim zdaniem więcej praktyki,musisz wypróbować kiedy jest Ci dobrze a kiedy wręcz przeciwne.Trzeba dojść do tego w które miejsca lubisz być dotykana-sama lub wspolnie,a wtedy już będzie z górki.Ale spokojnie i bez nerwów,nie jesteś pierwszą i ostatnią każdy musiał do tego dojść bo to nie jest niestety opisane w żadnej książce ani nikt Ci nie powie co dla Ciebie jest najlepsze.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#12 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
Nie dość ,że mam okres, megachcice, go tutaj nie ma, a ja czytam same sex-tematy x)
Wiecie co... głupio mi ![]() On był prawiczkiem. Zaczęliśmy współżyć dość szybko. Oj nawet za szybko. No ale go kocham i jest między Nami cudownie. Mimo to orgazmu ja nie mam... ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#16 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Sa dwa rodzaje orgazmow u kobiet tzw. pochwowy i lechtaczkowy. Tylko nieliczne naprawde kobiety maja orgazm pochwowy tzn. wtedy kiedy Twoj tz jest w Tobie on dochodzi a Ty nic i to tez jest kwestia dobrania sie dwojga ludzi.
Jesli Ty nie doszlas, a Twoj facet sie odwraca i idzie spac to sorry, ale powinnas mu o tym powiedziec(on nie umie czytac w myslach) on moze Ciebie doprowadzic inaczej i tez do rozkoszy. Moze byc tak, ze od bzykania nie bedziesz miec latami orgazmu a tu nagle surprise ![]() ![]() Poza tym pozwol mu poznac swoje cialo jesli dotyka Cie tam i nie trafia to mu powiedz o tym ,ze nie tu. Tak trzeba bo nikt nie jest jasnowidzem i nie czyta w myslach. Nie mysl "musze miec orgazm, gdzie jest orgazm" nie ma nic lepszego jak ludzka wyobraznia wiec wyobrazaj sobie co chcesz podczas kiedy on Cie piesci, mysl o tym co Cie podnieca. Sama zobacz co Cie podnieca najbardziej w Waszym seksie czy dlugie pocalunki czy to jak dotyka Twoich plecow, szyi czy cos innego i to co Cie podnieca niech on robi na rozgrzewke jak najdluzej az poczujesz, ze juz nie wytrzymujesz i sama sie na niego rzucisz. ![]()
Nie uzywam kosmetykow testowanych na zwierzetach https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=597085 Moja galeria pazurkowa ![]() Edytowane przez Samantha7 Czas edycji: 2010-07-04 o 07:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Rozeznanie
|
Kiedy robię to sama i myślę o Nim wiadomo
![]() Tak rozmawiałam z nim o tym... Oboje postaramy się znaleźć "drogę do celu" ^^
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 |
BAN stały
|
![]()
Jestem z moim chłopakiem dwa lata,przez 1,5r. przeżywaliśmy cudowne orgazmy.
Podczas jednego stosunku potrafiłam szczytowac dwa lub trzy razy z rzędu. Wszystko zmieniło się kiedy pół roku temu poroniłam, od tego czasu nie odczówam satysfakcji z seksu ![]() Pogodziłam się z tym co nas dotkneło, ale przyjemności nie powróciły... Co mam robic????????? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
|
ojej!
![]() nie wiem, nie byłam w takiej sytuacji. nie znam się ale na moje niedoświadczone oko to chyba gdzieś w psychice jest problem. Ja kocham się z moim chłopakiem od 5 lat i szczerze mówiąc to mam orgazm tylko jak on pieści mi łechtaczkę. Normalnie nigdy. Najlepsze pozycje dla nas to te, kiedy on właśnie ma łatwy dostęp żeby mnie dodatkowo pieścić albo ocieram się o niego intensywnie. Może czegoś takiego spróbuj.
![]() |
![]() |
#22 |
BAN stały
|
Pewnie mam spatrzoną głowe ...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
ja mialam 2 partnerow a od pierwszego razu minelo juz 2,5 roku, mysle ze mialam za soba jakies 250-300 stosunkow liczac dostawy gumek
![]() zarówno z partnerem jak i w samotnosci nie osiągam orgazmu, ciekawe jak to jest :P ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
Twój problem raczej leży w psychice. Myślałaś o pójściu do seksuologa ?
![]() |
#25 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:09 ---------- Poprzedni post napisano o 01:08 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#26 |
Przyczajenie
|
ja wspolzyje od 7 lat nie mialam tylko jednego partnera,i praktycznie nigdy nie mialam mozliwosci dostac orgazm pochwowy.Kiedyś skupialam sie nad tym bylo mi zlee i przykro teraz bez orgazmu tez potrafie wspłżyć
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Biedny ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:34.