|
Notka |
|
Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
![]() buty do bieganie przez net
Witam forumowicze, podejrzewam, że sporo osób uzna moje pytanie za jakieś dzikie fanaberie, ale obydwoje pracujemy w biurowcach, i po pracy nie wyobrażam sobie jeszcze chodzić po centrach handlowych w poszukiwaniu czegokolwiek. Zwyczajnie chodzi o to by odpocząć od tej klimy, co zresztą polecam każdemu. Chodzi też jednak niestety oto, że potrzebujemy dla nas obydwojga butów do biegania, i nie chcemy się naciąć w internecie, a zarazem w razie czego odesłać kurierem. Proszę o poważne polecenie jakiegoś sklepu z butami sportowymi, z którego sami korzystaliście i wszystko było w porządku. Bardzo bardzo dziękuję.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: buty do bieganie przez net
Witaj
Zawsze wolałam kupować w "realu". Wszystko przez problem z doborem właściwego rozmiaru (achh te różnice między markami butów). Z tego powodu kupowałam głównie w galeriach. Ale od jakiegoś czasu musiałam zacisnąć pasa a boso przecież biegać nie będe. Zaryzykowałam z internetowymi sklepami i na podstawie własnych doświadczeń mogę Ci polecić jeden na którym znajdziesz tanie i markowe buty (xxx). Ja sama dowiedziałam się o nim od znajomych. Oprócz butów znajdziesz tam też super ubrania. Mam nadzięję że pomogłam. Magda Edytowane przez Trzepotka Czas edycji: 2015-08-24 o 18:38 Powód: Reklama. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Wtajemniczenie
|
ja z całego serca polecam te stronę http://www.fitnesstrening.pl/
![]() ![]() ![]() Edytowane przez CleoOo Czas edycji: 2015-08-31 o 12:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Przyczajenie
|
Tak, ten sklep jest bardzo dobry. Niedawno tez tam kupowałam buty i trafiłam na wyprzedaż - ja sobie kupiłam buty do biegania za 150 zł, a mąż za około 200 zł, więc mamy dwie pary za cenę jednych. Szybko, tanio i wygodnie bo nie musiałam ganiać po galerii, czego nienawidzę. Buciki szybko przyszły i jesteśmy zadowoleni.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Przyczajenie
|
a ja jednak mam obawy przed kupowaniem butów przez internet. Ja musze przymierzyć , nawet idąc do sklepu mam często dylemat czy dane buty są odpowiednie..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Przyczajenie
|
na Twoim miejscu jednak wybrałabym się do jakiegoś centrum handlowego i tam wybrała dla siebie buty
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Przyczajenie
|
Ja w sumie tez jestem, a może byłam zwolenniczką kupowania butów i odzieży w sklepach stacjonarnych, ale odkąd odkryłam, ze w sieci jest większy wybór i ubrań i butów to już się nie zastanawiam tylko zamawiam przez internet, a jak coś nie pasuje mi to po prostu zwyczajnie sobie odsyłam lub wymieniam, ponieważ mam do tego w zupełności pełne prawo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Przyczajenie
|
sklepy w sieci mają przewagę nad sklepem stacjonarnym taką że nie muszą mieć magazynu i mogą na swojej wystawie dać całe katalogi. Dla mnie minusem jest to że nie mogę przymierzyć. Buty jeszcze jestem w stanie kupić przez internet. Ubrań już nie bo muszę przymierzyć zanim kupię. Jakoś nie zawsze dany rozmiar na mnie dobrze leży.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:42.