buty do bieganie przez net - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2015-08-24, 16:13   #1
EDobrowA3j1532
Przyczajenie

Wink

buty do bieganie przez net

Witam forumowicze, podejrzewam, że sporo osób uzna moje pytanie za jakieś dzikie fanaberie, ale obydwoje pracujemy w biurowcach, i po pracy nie wyobrażam sobie jeszcze chodzić po centrach handlowych w poszukiwaniu czegokolwiek. Zwyczajnie chodzi o to by odpocząć od tej klimy, co zresztą polecam każdemu. Chodzi też jednak niestety oto, że potrzebujemy dla nas obydwojga butów do biegania, i nie chcemy się naciąć w internecie, a zarazem w razie czego odesłać kurierem. Proszę o poważne polecenie jakiegoś sklepu z butami sportowymi, z którego sami korzystaliście i wszystko było w porządku. Bardzo bardzo dziękuję.
EDobrowA3j1532 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-24, 16:43   #2
madzia28191
Przyczajenie

Dot.: buty do bieganie przez net

Witaj
Zawsze wolałam kupować w "realu". Wszystko przez problem z doborem właściwego rozmiaru (achh te różnice między markami butów). Z tego powodu kupowałam głównie w galeriach. Ale od jakiegoś czasu musiałam zacisnąć pasa a boso przecież biegać nie będe.
Zaryzykowałam z internetowymi sklepami i na podstawie własnych doświadczeń mogę Ci polecić jeden na którym znajdziesz tanie i markowe buty (xxx). Ja sama dowiedziałam się o nim od znajomych. Oprócz butów znajdziesz tam też super ubrania. Mam nadzięję że pomogłam.

Magda

Edytowane przez Trzepotka
Czas edycji: 2015-08-24 o 18:38 Powód: Reklama.
madzia28191 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-24, 17:06   #3
CleoOo
Wtajemniczenie

ja z całego serca polecam te stronę http://www.fitnesstrening.pl/ sama ostatnio szukałam butów do biegania i skusiłam się u nich na nike pegasus (polecam te buty!) jestem mega zadowolona, profesjonalna obsługa, miły kontakt i szybka dostawa no i często mają promocje

Edytowane przez CleoOo
Czas edycji: 2015-08-31 o 12:10
CleoOo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-31, 07:22   #4
bulah2749
Przyczajenie

Tak, ten sklep jest bardzo dobry. Niedawno tez tam kupowałam buty i trafiłam na wyprzedaż - ja sobie kupiłam buty do biegania za 150 zł, a mąż za około 200 zł, więc mamy dwie pary za cenę jednych. Szybko, tanio i wygodnie bo nie musiałam ganiać po galerii, czego nienawidzę. Buciki szybko przyszły i jesteśmy zadowoleni.
bulah2749 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-08-31, 08:39   #5
Cassieklark
Przyczajenie

a ja jednak mam obawy przed kupowaniem butów przez internet. Ja musze przymierzyć , nawet idąc do sklepu mam często dylemat czy dane buty są odpowiednie..
Cassieklark jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-01, 08:40   #6
Ecoadan1087
Przyczajenie

na Twoim miejscu jednak wybrałabym się do jakiegoś centrum handlowego i tam wybrała dla siebie buty buty do biegania muszą przede wszystkim być wygodne i musisz się dobrze w nich czuć, a niestety dokonując zakupu przez internet nie jesteś w stanie sprawdzić czy będą Ci dobrze na nodze leżeć lepiej poświęcić kilka chwil więcej i mieć dobre i sprawdzone buty
Ecoadan1087 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-01, 09:07   #7
Gena94
Przyczajenie

Ja w sumie tez jestem, a może byłam zwolenniczką kupowania butów i odzieży w sklepach stacjonarnych, ale odkąd odkryłam, ze w sieci jest większy wybór i ubrań i butów to już się nie zastanawiam tylko zamawiam przez internet, a jak coś nie pasuje mi to po prostu zwyczajnie sobie odsyłam lub wymieniam, ponieważ mam do tego w zupełności pełne prawo Modeli butów do biegania jest cała masa, ważne, by wybrać takie, które są lekkie i mają ciekawy wygląd Ja z doświadczenia mogę polecić http://www.butydobiegania.pl może znajdziesz tu też coś dla siebie
Gena94 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-01, 11:05   #8
Ecoleona2335
Przyczajenie

sklepy w sieci mają przewagę nad sklepem stacjonarnym taką że nie muszą mieć magazynu i mogą na swojej wystawie dać całe katalogi. Dla mnie minusem jest to że nie mogę przymierzyć. Buty jeszcze jestem w stanie kupić przez internet. Ubrań już nie bo muszę przymierzyć zanim kupię. Jakoś nie zawsze dany rozmiar na mnie dobrze leży.
Ecoleona2335 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-01, 12:41   #9
Veredise
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ecoadan1087 Pokaż wiadomość
na Twoim miejscu jednak wybrałabym się do jakiegoś centrum handlowego i tam wybrała dla siebie buty buty do biegania muszą przede wszystkim być wygodne i musisz się dobrze w nich czuć, a niestety dokonując zakupu przez internet nie jesteś w stanie sprawdzić czy będą Ci dobrze na nodze leżeć lepiej poświęcić kilka chwil więcej i mieć dobre i sprawdzone buty
Zawsze można przymierzyć w centrum handlowym, a potem kupić takie same przez net, bo mogą być tańsze.

Veredise jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości