|
Notka |
|
Targowisko: ciuchlandia Targowisko: ciuchlandia. Tutaj wymieniamy się ubraniami, dodatkami, obuwiem, paskami, torebkami itp. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Rozeznanie
|
![]() Dużo rzeczy,może którejś z Was zbywają?Oddam dużo i chętnie!Dziewczyny,na wstępie zapraszam do moich trzech wątków,do których linki mam w podpisie Jeśli kogoś zainteresuje coś z konkretnego wątku, proszę wklejać linki tutaj/albo przenieść tam dyskusję ![]() ![]() ![]() ![]() SZUKAM CZARNYCH UBRAŃ!!!!ODDAM BARDZO DUŻO ZA: -SPÓDNICE DO KOLAN -SPODNIE 40-42, -RYBACZKI 40-42, -BLUZKI - 3/4, KRÓTKI RĘKAWEK, ALE TAKIE DŁUŻSZE ZAKRYWAJĄCE MIN.POŁOWĘ PUPY ![]() szare-mniej pilne 3.Książki - po francusku/arabsku nt. kultura/historia krajów arabskich, NIE powieści. Ew.wszystkie książki Daneckiego, Jacouba. Nie interesuje mnie stan,a treść ![]() 6.PILNIE potrzebuję podkładu mineralnego - ciemne odcienie, tonacja olive (wersja najbardziej kryjąca) - edm,pixie (bardzo chętnie) bluche, luśka,lumiere... odsypki, cokolwiek. Tak samo róże/bronzery są mi b.potrzebne ![]() 8.Butki... do tańca (sneakersy, nike'i, adidasy rozm 38 i 2/3 aż do 39... albo vansy (sznurowane!) lub trampki (nie czerwone,nie czarne,nie białe) 9.I na bieżąco ... kwas HA, oliwka hiPP,krem babydream do twarzy i ciała, emolianty, wody termalne, filtry spf50 ,biosilk BARDZO CHĘTNIE WARSZAWA/OKOLICE na wymiankę osobistą ![]() PS np za kilka rzeczy z wish jestem skłonna oddać cudny,w stanie idealnym płaszczyk atmoshere miętowy. .. ,ogrodniczki na 40/42... albo skórzany ,niebieski, w stanie idealnym pasek ,który był piekielnie drogi ... zdjęcia w wątku z ciuchami mniej pilnie interesują mnie: -rzeczy dla kota (drapak, na kłaczki, dentabolls etc) -lakiery kryjące jasne kolory - pistacja, morelowy, beże, kremowe, jasne róże ciepłe -stabilne szpilki/na szpicu ok. 8-10 cm rozm 38,5-39 -książki do franc powyżej DELFA B1 - tj na poziomie B2 i wyżej, chętnie też słowniki franc-franc i antonimów -książki PO franc , po arabsku, słownik arabskiego(może być franc-arab lub ang-arab) -wszystkie dzieła Daneckiego!!! G.Jacouba!!!i inne które mnie zainteresują (kultura/historia krajów arabskich) -twister!!!! -mp3/mp4 BYLE JAKI STAN, byle działało ![]()
Grudniowy wszystkowątek -> https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post87412851 Edytowane przez Kornka Czas edycji: 2010-07-08 o 09:57 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dużo rzeczy,może którejś z Was zbywają?Oddam dużo i chętnie!
poza watkiem mam ciemny mineralny podklad z avonu (medium beige) nowy + kartonik
![]()
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
poza wątkiem mam lakier Avon kolor wanilia shake czy jakoś tak użyty zaledwie dwa razy otwarty w tamtym tygodniu przechowywany w lodówce więc stan idealny
![]()
[reebok_c]538730[/reebok_c] Edytowane przez Ciki Czas edycji: 2010-06-23 o 19:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
ja mam ksiazke taxi i cwiczenie czesciowo uzupelnione z francuskiego
![]() ![]() PS.W Warszawie jestem co dwa tygodnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
przepraszam, ale odpisałam w kosmetykach a nie tu
![]() zanim zaczniesz czegoś szukać dla mnie to ci je pokażę ![]() ![]() Edytowane przez antoninne0216 Czas edycji: 2010-06-24 o 11:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
U Ciebie najbardziej spodobał mi się olejek marchewkowy ewentualnie jeszcze jakieś odsypki. No za jeden lakier nie bardzo a nie wypatrzyłaś u mnie nic poza nim? Niestety jestem z poza warszawy.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
jeśli chodzi o wystawienie ich, to nie martw się
![]() ![]() więc czekam na twoją propozycję i nie musisz się śpieszyć, bo one nigdzie nie znikną ![]() ---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ---------- a miałabyś coś w ogóle z tego, co ci wymieniłam? ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- oj, te książki brzmią ciekawie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zadomowienie
|
Bez rozciągania od paszki do paszki ma 40 cm spokojnie rozciągałam ją do 50cm i wydaje mi się że rozciągnie się jeszcze, materiał ładnie dopasowuje się do ciała.
---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- U Ciebie najbardziej spodobał mi się olejek marchwiowy, chrom i jeszcze cień edm. ---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:31 ---------- Szkoda jak coś to odezwij się później ![]()
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
podbijam, ,może któraś coś maaaaa
![]() ![]()
![]() |
#11 |
Rozeznanie
|
błagam pomóżcie!!!! potrzebuję dużo czarnych rzeczy do pracy
![]()
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
zajrzyj do mnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:17.