|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
Mój blog z biżuterią
dziewczyny czy możecie ocenić mojego bloga ............... co byście zmieniły, co Wam się podoba, a co byście usunęły
![]() proszę o rady Edytowane przez joanna_k Czas edycji: 2010-07-10 o 12:13 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mój blog z biżuterią
Cytat:
Moje próby z drucikami Moje decoupage blog ,,Rób to co lubisz a nigdy nie będziesz pracował"Konfucjusz Edytowane przez joanna_k Czas edycji: 2010-07-10 o 12:15 Powód: usunięcie linku do reklamy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zadomowienie
|
My nie zajmujemy się układem, treścią, grafiką blogów. Takiej pomocy szukaj raczej u osób zajmujących się stronami internetowymi.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Trochę to trwało zanim się zebrałam żeby napisać....
A więc jeśli chodzi o biżu: -loopy (wiem, wiem też mam z tym problem zazwyczaj ![]() - "poszalej" trochę- za dużo podobnych i jednobarwnych -Kolczyki kropelki- szczerze nie wiem dlaczego ale coś mnie w nich odpycha -Zawieszki na łańcuszek- b. ładne tylko zastanowiłabym się nad innymi (większymi) krawatkami by łańcuszek na pewno przeszedł... -w l-8, l-10, l-11, l-20, l-22, l-23, l-42 -zmieniłabym jakoś mocowania (wyglądają jakby miały się skruszyć szybko) -Ł-1 ![]() - postaraj się robić (kolczyki) na drucie lub szpilkach-gwoździach, linka z zaciskami wygląda nieciekawie -Ł-55-1 i Ł-55-2 piękne szczególnie na wyjątkowe okazje -Ł-57-1 -te i temu podobne kolczyki lekko chaotyczne ale pomysł ciekawy- spróbowałabym jednak z 3 różnej długości kawałkami drutu -F-1-3 i F-1-6 koraliki wyglądają jakby się nie mieściły -przynajmniej tak to wygląda na zdjęciu -F-2 super -M - 3 i dalsze - imitacja Swarków?? bo jeśli oryginał to sprzedajesz zbyt tanio... poza tym inne bigle, krawatki (widziałam też posrebrzane) - N - 1 - a już myślałam że kolczyki z linkami nie spodobają mi się... - Kolczyki z koralu - nie widze tu żadnego koralu więc czym prędzej zmienić nazwe na chociażby kolczyki ze szkła, kamieni ozdobnych i szlachetnych Jeśli chodzi o wygląd bloga zmieniłabym jego kolor na ciemniejszy - np. czerwony albo czarny ładnie by wyglądało z Twoimi kolczykami ![]() No nieźle się rozpisałam mam nadzieję że rady pomocne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i to nie jest żadna reklama, nie potrzebuję bo nieźle mi się sprzedaje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Nie ma za co
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
A ja przegladajac Twojego bloga mialam wrazenie,ze jest on troche chaotyczny.Nie wiem czy dobrze potrafie to wyjasnic.Poprostu w odbiorze bizuterii przeszkadza mi ta jednostajnosc.Jeden wrzut i kilkadziesiat par kolczykow.Lepiej chyba przyswoilabym ten ogrom bizuterii gdyby byly lepiej oddzielone od siebie.Np posegregowane-w jednym poscie jeden rodzaj bizuterii.Zreszta sama nie wiem.Pewnie niepotrzebnie sie czepiam.W kazdym razie cos mi przeszkadza i zniecheca do wnikliwego ogladania.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Raczkowanie
|
mam to samo wrazenie co mamahania. Za dużo wszystkiego w tym układzie liniowym, potrzebna jest struktura drzewka.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Raczkowanie
|
potrzebna jest stroktura drzewka, ale nie mogę na tym blogu za wiele porządzić, nawet koloru zmienić nie mogę
ale, że za dużo kolorów jednego rodzaju to przyznam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
BAN stały
|
polecam wam zamiast bloga coś takiego www.........tam powystawiajcie prace na sprzedaż czy pokaz.
Edytowane przez joanna_k Czas edycji: 2010-07-10 o 12:07 Powód: reklama |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
To przede wszystkim nie jest blog, ale oferta, która pasuje raczej do sklepiku internetowego (na temat samej biżuterii się nie wypowiadam). Prowadzenie bloga polega na tym, że w miarę regularnie pisze się posty i pokazuje to, co się robi, a nie zamieszcza się kilkadziesiąt zdjęć i liczy na to, że ktoś to wszystko przeglądnie. Ja się znudziłam już po kilku pierwszych fotkach.
![]() |
#14 | |
Joanna d'Moder
|
Cytat:
ja bym usunęła ceny na początek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:14.