|
Notka |
|
Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Zadomowienie
Przekupka: 22 pkt / 100% pozyt.
|
![]() Do wymiany
WĄTEK NIEAKTUALNY!
Bardzo proszę o szybką wymianę ![]() Za cokolwiek co mi się przyda, bądź szczepki/sadzonki kwiatków doniczkowych ![]() Chętnie też przyjmę perfumki Lancome Magnifique... Czekam na propozycje... 1. Effaclar - dostałam w prezencie - użyty 3x oraz pozycje ze starego wątku: 2. Etiaxil niebieski, otworzony na wakacjach, użyty 2-3x, data ważności 02.2014 3. Żel pod prysznic Esprit Connect for her, otworzony w wakacje, zostało około połowy z 75ml 4. Balsam z apteczki babuni nawilżąjąco-regerenujący do włosów suchych i zniszczonych 200ml, mały ubytek, z wymiany, ważny do 03.2011 5. LOREAL MINERALS EYE-LINER, sypki liner mineralny, nr 02 CZARNY, kupiony i otworzony na wakacjach, użyty 2-3 razy 6. AVON cienie sypkie iskrzące z aplikatorem, kolor peach i chocolate, użyte chyba 2 x, mają ze 2 lata, więc wątpię żeby były jeszcze są ważne 7. JOKO cień czarno-szary mineralny, z lusterkiem z ekskluzywnej kolekcji, użyty kilka razy, też ma około 2 lat, ale nic mu nie dolega 8. Odlewka oliejku do rąk Ives Rocher - niedawno kupiona, więc data ważności ok 9. Krem na dzień, pierwsze zmarszczkiInositol Vegetal Yves Rocher - niedawno kupiony, użyty max. 2x 10. Maybelline Shimmer Powder, data ważności minęła 09.2009 ale nic mu nie dolega - odsypka 11. CZEKOLADOWE MASŁO DO CIAŁA Cien Beauty (z Lidl'a ale dla mnie bardzo fajne) do suchej i normalnej skóry, 400ml, użyte ze 2x - nie mogę zapachu, data ważności 02.2012 12. Odsypki soli: - w proszku - brzoskwiniowa - gruba - oliwkowa - gruba - mleko i miód 13. PRÓBKI: - VICHY NORMADERM zestaw do mikrodermabrazji - VICHY NORMADERM tonik - VICHY NORMADERM mleczko do demakijażu - VICHY NORMADERM PROMAT x 3 - Pharmaceris Sebostatic Matt - intensywnie matujący krem do twarzy 14. Ciężkie do zdobycia perfumy AVON Woman of earth - prawie cały flakonik - za coś, co mnie powali...
Mój blog handmade - biżutki, cardmaking i inne ![]() http://cudenkowo-madeleine.blogspot.com/ Majowy wątek wymiankowy https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post40582591 Edytowane przez magduśka Czas edycji: 2011-03-19 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Do wymiany
coś u mnie za:
LOREAL MINERALS EYE-LINER, sypki liner mineralny, nr 02 CZARNY, kupiony i otworzony na wakacjach, użyty 2-3 razy 6. AVON cienie sypkie iskrzące z aplikatorem, kolor peach i chocolate, użyte chyba 2 x, mają ze 2 lata, więc wątpię żeby były jeszcze są ważne 11. CZEKOLADOWE MASŁO DO CIAŁA Cien Beauty (z Lidl'a ale dla mnie bardzo fajne) do suchej i normalnej skóry, 400ml, użyte ze 2x - nie mogę zapachu, data ważności 02.2012 zapraszam ![]()
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
za 1-3-4-5-
i 3. PRÓBKI: - VICHY NORMADERM zestaw do mikrodermabrazji - VICHY NORMADERM tonik - VICHY NORMADERM mleczko do demakijażu - VICHY NORMADERM PROMAT x 3 oddam wiele
![]() |
#4 | |
Zakorzenienie
|
to effaclar K? Jeśli tak to chętnie przyjmę
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
2. Etiaxil niebieski, otworzony na wakacjach, użyty 2-3x, data ważności 02.2014
1. Effaclar - dostałam w prezencie - użyty 3x cos u mnie?
![]() |
#7 |
Zadomowienie
|
coś za 1. Effaclar - dostałam w prezencie - użyty 3x ?
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
coś za effeclar?
![]() |
#9 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
hop hop
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() Coś za: . Etiaxil niebieski, otworzony na wakacjach, użyty 2-3x, data ważności 02.2014 7. JOKO cień czarno-szary mineralny, z lusterkiem z ekskluzywnej kolekcji, użyty kilka razy, też ma około 2 lat, ale nic mu nie dolega 11. CZEKOLADOWE MASŁO DO CIAŁA Cien Beauty ew. perfumy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:03.