przemogłam sie.docencie to moje kochane ;) - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Metamorfozy

Notka

Metamorfozy W tym miejscu zajdziesz informację jak zmienić swój wygląd, styl, makijaż, fryzurę oraz sposób ubierania się. Poddaj się metamorfozie i zaskocz samą siebie.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-03-19, 18:13   #1
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

przemogłam sie.docencie to moje kochane ;)

przemoglam sie i zalożyłam watek...
mam dylemat dotyczacy mojego wizerunku...tutaj wiosna, wszystkie dziewczyny scinają wlosy, male metamorfozy a ja nie mam pomyslu ma siebiena dodatek kompleksy mnie dobijaja ale dzis nie o tym...
moze jakies pomysly co zrobic z wlosami? sa zdrowe,za łopatki bodajże,wystopniowane i proste.czasem sie pofalują.

z góry dziekuję za pomoc
wybaczcie nie mam innego zdjecia
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz.jpg (51,5 KB, 4242 załadowań)
Stary 2009-03-19, 18:42   #2
majorka:)
Rozeznanie

Dot.: przemogłam sie.docencie to moje kochane ;)

Hej,nie wiem czego zbytnio oczekujesz,bo jestes ładną dziewczyna i w dodatku szczuplutką))
Co do włosów,hmm?? moze jaka grzywka z łukosa,zawsze to jakas odmiana.Kolor jest akurat sa wycieniowane to czego chciec wiecej
A co do wiosny to usmiech i jeszcze raz usmiech,pozdrawiam.
majorka:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-19, 18:53   #3
mmm3m
BAN stały

Rzeczywiście jesteś bardzo ładna.
Nie wiem czy to zdjęcie jest takie blade czy coś, ale jak już masz coś z włosami zrobić to polecam jedynie delikatne pogłębienie ich koloru
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-19, 18:53   #4
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

dziekuje majorka jednak moje wlosy sa takie ,,sypkie" grzywka by wygladała tragicznie nie trzymala by sie razem.a prostowac bym nie chciala zreszta to by tak nie pomoglo jak sądzę.

a moja głowka czytając Twoje slowa o tym ze ladna i szczypla sobie mysli mimo woli"taaa chcialabym.lepiej sie schowam nie beda takiej ogladac" juz nie chce cytowac jak mysle o sobie bo to niczego nie zmieni.
pozdrawiam i dziekuję jeszcze raz za odpowiedz
Stary 2009-03-19, 18:54   #5
mmm3m
BAN stały

aaa, i jeszcze tusz do rzęs, błyszczyk taki pod malinowy odcień wpadający i więcej ci nie potrzeba. jesteś zbyt ładna by ukrywac się za makijażem.
mmm3m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-19, 20:04   #6
eweelina111
Raczkowanie

a może prosta grzywka?

zapuszczam włosy, biorę skrzyp+pokrzywa, pije czerwoną herbatę i dbam o ciało!

e-torebka.pl kod rabatowy - bc0b07c5

eweelina111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-19, 21:31   #7
majorka:)
Rozeznanie

a moja głowka czytając Twoje slowa o tym ze ladna i szczypla sobie mysli mimo woli"taaa chcialabym.lepiej sie schowam nie beda takiej ogladac" juz nie chce cytowac jak mysle o sobie bo to niczego nie zmieni.
pozdrawiam i dziekuję jeszcze raz za odpowiedz

Kazdemu sie zdarzaja lepsze i gorsze dni.Tez mam chwile,ze jedynie zalozyc torbe na glowe i wtedy byloby ok, nie mowiac o swoich kg bo napewno wiecej waze od CiebieHmm co by tu poradzic na ta twoja samoocene??odswiez buzie ,zrob peeling z kawy,naloz maseczke,a moze i jakis nowy ciuch zeby sie lepiej poczuc)Naprawde jestes ladna dziewczyna tylko pomoz sobie w to uwierzyc)

Aha a co go grzywki,masz w miare proste wlosy i grzywka bylaby akurat bo nie trzeba byloby jej prostowac tak jak niestety moja trzeba(

W sobote pierwszy dzien wiosny ,moze akurat czas na zmiany,w wygladzie nie ma czego w Twoim przypadku zmieniac ale nowe pozytywne myslenie o swojej osobie czemu nie)
pozdrawiam
majorka:) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-03-19, 21:31   #8
Weu
Zadomowienie

Myśle, że prosta grzywka wyglądałaby źle, ale grzywka z ukosa? I myśle, że powinnaś włosy pofarbować na taki czekoladowy kolor. L'oreal Casting ma w gamie sliczny czekoladowy kolor, myslę że pasowałby do Ciebie.
Weu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-20, 08:41   #9
ewooncia
Przyczajenie

ja mam dwie propozycje - po pierwsze uśmiech - i to by w zasadzie wystarczyło, ale jako że idzie wiosna i każda z nas jest żądna zmian, to może skróć trochę włoski - proponowałabym taką długość przed ramiona, taka fryzurka odświeży i doda zalotności zrób oko dobrym tuszem i wskocz w pastelową bluzeczkę bardzo ładne z Ciebie dziewczę, więc mocnego "robienia się" nie potrzebujesz! pozdrawiam
ewooncia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-20, 10:30   #10
PrincessTheRipper
Przyczajenie

Jestem za propozycją Weu. W czakoladowym brązie byłoby Ci ślicznie, na takie kolory aż dobrze się patrzy. Wyglądają naturalnie, nie to co te śmieszno-mięsne platynowe blondy. I odradzam prostej grzywki - niby taki krzyk mody, a u wielu osób powoduje śmiech. Krzyk... ba. To istny wrzask xD
Stary 2009-03-20, 10:47   #11
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

własnie tak myslałam nad przyciemnieniem ale jestem wiecznie blada i nie wiem czy nie bede wyglądała na bardziej zmęczona.a pytanie gdziekolwiek nie pojde czy jestem chora albo czy nie zemdleje naprawde mnie dobija...coz taka ma "uroda"
dobrze że chociaz dermacol działa na podkrązone oczy inaczej to juz całkiem tragedia by byla.Usmiechac się nie za bardzo lubie,pewnie dlatego ze nie jestem zadowolona z moich zebow.coz... jakby to moj chlopak powiedzial " nie ma to jak moje kompleksy"

grzywka niestety odpada moje włosy nie trzymaja sie razem,wyszla by grzywka z wielkim rodzialkiem posrodku jak nie z kilkoma wiele osob mi radzi grzywke ale ona poprostu mi nie pasuje zle w niej wygladam, mam drobną twarz i ona jakby mnie przytłacza.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-20, 14:50   #12
AnkaDe
Przyczajenie

GG do AnkaDe Send a message via Skype™ to AnkaDe

Mam identyczny kolor włosów, jak twój i ta sama długość
Moja grzywka jest z ukosa, fakt muszę prostować, z resztą tak jak pozostałe włosy. Wcześniej miałam leciutkie blond pasemka, ale odradzam... teraz mam czarne końcówki Chwale, chwalę A jeśli nie chcesz przyciemniać całych, to może właśnie leciutkie dwukolorowe pasemka, chociażby tym czekoladowym, jak radziły dziewczyny i jakimś o tonę jaśniejszym kolorem od odcieniu Twoich włosów
AnkaDe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-20, 15:02   #13
piwn00ka
Rozeznanie

a mi bys sie podobala w grzyweczce oraz kolorze jak marta zmudatrzebiatowska wtedy by cie to rozpromienilo taka moja wizja

piwn00ka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-20, 17:57   #14
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

hm teraz poważnie będę sie zastanawiać nad tym czekoladowym jesli juz to szamponem na próbe.tylko czy za blada nie bede,tego sie najbardziej obawiam a mam 16 lat, 3 klasa gimnazjum i siedze po nocach nad ksiazkami to cera nie promienieje...
Stary 2009-03-20, 18:20   #15
veiled
Rozeznanie

GG do veiled

hey piekna....i czego ty mozesz komus zazdroscic-sliczna buzia, swietna figura! a to ze masz sypkie wlosy to jak dla mnie duza zaleta- ja robie wszystko, zeby wlasnie takie miec! potrzebujesz jakiegos zywego koloru na wiosne (jesli chodzi o ciuchy)... znam ten bol-siedzenie do pozna nad ksiazkami a pozniej cera jest strasznie "zmeczona" i szara... ja uzywam maseczki under20 poprawiajacej koloryt cery-naprawde dobra... ciebie kompleksy dobijaja?! ....(śmiech na sali)... a co do wlosow to jak potrzebujesz drastycznej zmiany to tylko bob a jak mniej drastycznej to moze grzywka na bok... jesli to twoj naturalny kolor wlosow to nie katuj ich farbami-szkoda zdrowych wlosow...chyba ze bardzo tego chcesz... pozdrawiam
Stary 2009-03-20, 18:22   #16
kasiek763
Przyczajenie

też jestem za grzywką, nie zaszkodzi spróbować
a może akurat będzie dobrze)

Każdy przecież początek
to tylko ciąg dalszy,
a księga zdarzeń
zawsze otwarta w połowie
kasiek763 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-20, 18:25   #17
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

hmm co do figury to tak w 100% nie jestem z niej zadowolona.w klasie czy szkole sa dużo zgrabniejsze i tym sie pognębiam a waze 45 kg przy wzroscie 163cm niby ok no ale...

maseczki under twenty szukalam i szukalam i nie znalazlam. jak mnie nie interesowalo kupno to byla
Stary 2009-03-20, 18:44   #18
veiled
Rozeznanie

GG do veiled

to rzeczywiscie malo wazysz...(to juz nie chodzi o wyglad bo masz ladna figue, ale o zdrowie) ja przy wzroscie 164 waze 50kg... ale w gimnazjum tez wazylam 45...a jak przyszlam do ogolniaka to jakos mi sie przytylo...
Stary 2009-03-20, 18:47   #19
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

szkoła bardzo mnie męczy, nie wysypiam sie, wstaje o 6 rano aby dojechac do szkoły.niezaleznie o ktorej koncze lekcje wracam o 15 do domu.obiad i juz moge nic nie jesc...czasem zapominam o kolacji,czasem nie mam na nia poprostu czasu.poza tym baaardzo przejmuję się szkołą i tak reaguje na stres ze nie moge jeść.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-20, 18:52   #20
veiled
Rozeznanie

GG do veiled

Cytat:
Napisane przez Czarna Orchidea Pokaż wiadomość
szkoła bardzo mnie męczy, nie wysypiam sie, wstaje o 6 rano aby dojechac do szkoły.niezaleznie o ktorej koncze lekcje wracam o 15 do domu.obiad i juz moge nic nie jesc...czasem zapominam o kolacji,czasem nie mam na nia poprostu czasu.poza tym baaardzo przejmuję się szkołą i tak reaguje na stres ze nie moge jeść.

jakbym siebie slyszala... ja obecnie do szkoly wstaje o 5 rano a wracam okolo 16...wiec tez nie jest rozowo- ale ja mam taka zasade, ze zawsze sobie ta meke odbijam w czasie wolnym i dlatego mimo ze chudne w czasie chodzenia do szkoly to jak mam ferie,swieta czy wakacje-to zawsze przybieram na wadze...choc to tez nie jest za zdrowe... sa tez tabletki lub syropy, herbaty dla osob nerwowych- to pomaga, ja przed probna matura ustna z polskiego kupilam sobie syrop i bardzo mi pomogl...
Stary 2009-03-20, 19:10   #21
All_that_jazz
Zakorzenienie

Wysypiać się
Włosy podciąć,niekoniecznie z grzywką ale zdecydowanie skrócić-tak do żuchwy albo do brody.
Czarno-białe ciuchy -sio! Wyglądasz w nich blado.
Workowate ubrania sio! masz ładną figurę,możesz nosić dopasowane ubrania
All_that_jazz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-20, 19:13   #22
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

bluzka byla kupiona na specjalną okazje.na codzien w niej nie chodze ani w czarnych rzeczach zeby bylo smieszniej...to ostatnio nie moge znaleźć ładnych przylegających bluzeczek... (hm wymiary mam 80-60-80) talię mam bardzo szczupłą,wyzej jest nie lepiej.podniose ręce- widac wszystkie żebra.kręgi zreszta tez.no ale coz...
Stary 2009-03-20, 22:32   #23
ewak3
Przyczajenie

Włoski zdecydowanie skrócić poza linię brody,ja bym jakimś szamponikiem poprawiła kolor;może jakaś czekoladka lub kawka;chodzi oczywiście o kolor szamponiku,ale napewno dla poprawy nastroju warto zjeść czekoladę ze swym chłopakiem.
ewak3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-21, 12:36   #24
Agula 88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Weu Pokaż wiadomość
Myśle, że prosta grzywka wyglądałaby źle, ale grzywka z ukosa? I myśle, że powinnaś włosy pofarbować na taki czekoladowy kolor. L'oreal Casting ma w gamie sliczny czekoladowy kolor, myslę że pasowałby do Ciebie.
tez tak myśle
Agula 88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-21, 18:19   #25
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

dziękuję pięknie za wszystkie porady
może ktos jeszcze sie wypowie?
Stary 2009-03-22, 14:02   #26
madziunia2
Zadomowienie

Tak patrzę, patrzę myślę co by tu zmienić... ja podkreśliłabym kolor włosów jakąś szamponetką w czekoladowym odcieniu(będziesz się mogła zorientować czy kolor pasuje do Ciebie bo po trzech użyciach się zmyje). Poza tym tusz na rzęsy, błyszczyk i może jakieś cienie do powiek(delikatne). No i sweterek w jakimś żywszym kolorze. A przede wszystkim uśmiech,naprawdę ładna z Ciebie dziewczyna, nie wiem czemu masz o sobie takie zdanie...
madziunia2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-22, 14:07   #27
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64
Konto usunięte

Wloski ladne Nie rob grzywki na prosto! Przyciemnij troszke buzke bronzerem - mam wrazenie, ze ogolnie brakuje na niej "kolorokow"... I zagladnij na MM
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-22, 16:19   #28
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

na MM zaglądam i podziwiam nic innego mi nie pozostaje... co do bronzera to bałabym sie efektu.wydaje mi sie ze trzeba miec przy tym dużą wprawę zeby nie było takich "plam".zastanawialam sie nad rózem ale nie umialabym dobrac koloru ani sie nim obslugiwac.
błyszczyka,tuszu i cieni uzywam,delikatnie bo za mocno nie lubie.
Stary 2009-03-22, 17:55   #29
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64
Konto usunięte

ale bronzer to nie samoopalacz tylko wlasnie cos takiego jak roz tylko w kolorze brazowym hehe - bierzesz na pedzel i omiatasz policzki (jabłuszka) + skronie + czubeczek nosa - nie bedzie zadnych plam!!
eae59dc78e1e9e84c064a10ad74dde2dd7f297a0_6313dc73a6c64 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-23, 09:28   #30
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

dziękuję Cinderella spróbuję.a snilo mi sie dzisiaj ze przemalowałam wlosy na czekolade
wiem ze słabe zdjęcie ale moze widac jakim jestem typem kolorystycznym?
1. Jak się opalasz -cięzko,gdy przesadze ze sloncem latwo mogę sie poparzyc, opalenizna jest bardzo delikatna,szarawa

2. Kolor oczu -oczy zielone,z niebieską obwódką, w srodku jasniejsze zielone plamki,oprawa oczu prawie czarna.

3. Piegi - szaro-brązowe,głównie w lecie

4. Cera - chłodna, bardzo jasna

5. Naturalny kolor włosów - ciemne,gdzieniegdzie rudawo blond refleksy od słonca

6. Kolor ust (naturalny oczywiście) jest dość jasny, różowy
7. W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę?
zle czuję sie w czerwonym,rozowym, pomaranczowym.lubie szary zielony niebieski fioletowy.
pozdrawiam

Nowe wątki na forum Metamorfozy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości