![]() |
#1 |
Zakorzenienie
|
przemogłam sie.docencie to moje kochane ;)
przemoglam sie i zalożyłam watek...
mam dylemat dotyczacy mojego wizerunku...tutaj wiosna, wszystkie dziewczyny scinają wlosy, male metamorfozy a ja nie mam pomyslu ma siebie ![]() moze jakies pomysly co zrobic z wlosami? sa zdrowe,za łopatki bodajże,wystopniowane i proste.czasem sie pofalują. z góry dziekuję za pomoc ![]() wybaczcie nie mam innego zdjecia
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: przemogłam sie.docencie to moje kochane ;)
Hej,nie wiem czego zbytnio oczekujesz,bo jestes ładną dziewczyna i w dodatku szczuplutką
![]() Co do włosów,hmm?? moze jaka grzywka z łukosa,zawsze to jakas odmiana.Kolor jest akurat sa wycieniowane to czego chciec wiecej ![]() A co do wiosny to usmiech i jeszcze raz usmiech,pozdrawiam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
BAN stały
|
Rzeczywiście jesteś bardzo ładna.
Nie wiem czy to zdjęcie jest takie blade czy coś, ale jak już masz coś z włosami zrobić to polecam jedynie delikatne pogłębienie ich koloru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
dziekuje majorka
![]() ![]() a moja głowka czytając Twoje slowa o tym ze ladna i szczypla sobie mysli mimo woli"taaa chcialabym.lepiej sie schowam nie beda takiej ogladac" juz nie chce cytowac jak mysle o sobie bo to niczego nie zmieni. pozdrawiam i dziekuję jeszcze raz za odpowiedz ![]()
![]() |
#5 |
BAN stały
|
aaa, i jeszcze tusz do rzęs, błyszczyk taki pod malinowy odcień wpadający i więcej ci nie potrzeba. jesteś zbyt ładna by ukrywac się za makijażem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Raczkowanie
|
a może prosta grzywka?
![]() |
#7 |
Rozeznanie
|
a moja głowka czytając Twoje slowa o tym ze ladna i szczypla sobie mysli mimo woli"taaa chcialabym.lepiej sie schowam nie beda takiej ogladac" juz nie chce cytowac jak mysle o sobie bo to niczego nie zmieni.
pozdrawiam i dziekuję jeszcze raz za odpowiedz Kazdemu sie zdarzaja lepsze i gorsze dni.Tez mam chwile,ze jedynie zalozyc torbe na glowe i wtedy byloby ok, nie mowiac o swoich kg bo napewno wiecej waze od Ciebie ![]() ![]() ![]() Aha a co go grzywki,masz w miare proste wlosy i grzywka bylaby akurat bo nie trzeba byloby jej prostowac tak jak niestety moja trzeba ![]() W sobote pierwszy dzien wiosny ,moze akurat czas na zmiany,w wygladzie nie ma czego w Twoim przypadku zmieniac ale nowe pozytywne myslenie o swojej osobie czemu nie ![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zadomowienie
|
Myśle, że prosta grzywka wyglądałaby źle, ale grzywka z ukosa? I myśle, że powinnaś włosy pofarbować na taki czekoladowy kolor. L'oreal Casting ma w gamie sliczny czekoladowy kolor, myslę że pasowałby do Ciebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
ja mam dwie propozycje - po pierwsze uśmiech - i to by w zasadzie wystarczyło
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Przyczajenie
|
Jestem za propozycją Weu. W czakoladowym brązie byłoby Ci ślicznie, na takie kolory aż dobrze się patrzy. Wyglądają naturalnie, nie to co te śmieszno-mięsne platynowe blondy. I odradzam prostej grzywki - niby taki krzyk mody, a u wielu osób powoduje śmiech. Krzyk... ba. To istny wrzask xD
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
własnie tak myslałam nad przyciemnieniem ale jestem wiecznie blada i nie wiem czy nie bede wyglądała na bardziej zmęczona.a pytanie gdziekolwiek nie pojde czy jestem chora albo czy nie zemdleje naprawde mnie dobija...coz taka ma "uroda"
![]() dobrze że chociaz dermacol działa na podkrązone oczy inaczej to juz całkiem tragedia by byla.Usmiechac się nie za bardzo lubie,pewnie dlatego ze nie jestem zadowolona z moich zebow.coz... jakby to moj chlopak powiedzial " nie ma to jak moje kompleksy" ![]() grzywka niestety odpada moje włosy nie trzymaja sie razem,wyszla by grzywka z wielkim rodzialkiem posrodku jak nie z kilkoma ![]()
![]() |
#12 |
Przyczajenie
|
Mam identyczny kolor włosów, jak twój i ta sama długość
![]() Moja grzywka jest z ukosa, fakt muszę prostować, z resztą tak jak pozostałe włosy. Wcześniej miałam leciutkie blond pasemka, ale odradzam... teraz mam czarne końcówki ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Rozeznanie
|
a mi bys sie podobala w grzyweczce oraz kolorze jak marta zmudatrzebiatowska wtedy by cie to rozpromienilo taka moja wizja
![]()
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
hm teraz poważnie będę sie zastanawiać nad tym czekoladowym
![]() ![]()
![]() |
#15 |
Rozeznanie
|
hey piekna....i czego ty mozesz komus zazdroscic-sliczna buzia, swietna figura! a to ze masz sypkie wlosy to jak dla mnie duza zaleta- ja robie wszystko, zeby wlasnie takie miec! potrzebujesz jakiegos zywego koloru na wiosne (jesli chodzi o ciuchy)... znam ten bol-siedzenie do pozna nad ksiazkami a pozniej cera jest strasznie "zmeczona" i szara... ja uzywam maseczki under20 poprawiajacej koloryt cery-naprawde dobra... ciebie kompleksy dobijaja?! ....(śmiech na sali)... a co do wlosow to jak potrzebujesz drastycznej zmiany to tylko bob a jak mniej drastycznej to moze grzywka na bok... jesli to twoj naturalny kolor wlosow to nie katuj ich farbami-szkoda zdrowych wlosow...chyba ze bardzo tego chcesz... pozdrawiam
![]() |
#16 |
Przyczajenie
|
też jestem za grzywką, nie zaszkodzi spróbować
![]() a może akurat będzie dobrze ![]()
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
hmm co do figury to tak w 100% nie jestem z niej zadowolona.w klasie czy szkole sa dużo zgrabniejsze i tym sie pognębiam
![]() maseczki under twenty szukalam i szukalam i nie znalazlam. jak mnie nie interesowalo kupno to byla ![]()
![]() |
#18 |
Rozeznanie
|
to rzeczywiscie malo wazysz...(to juz nie chodzi o wyglad bo masz ladna figue, ale o zdrowie) ja przy wzroscie 164 waze 50kg... ale w gimnazjum tez wazylam 45...a jak przyszlam do ogolniaka to jakos mi sie przytylo...
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
szkoła bardzo mnie męczy, nie wysypiam sie, wstaje o 6 rano aby dojechac do szkoły.niezaleznie o ktorej koncze lekcje wracam o 15 do domu.obiad i juz moge nic nie jesc...czasem zapominam o kolacji,czasem nie mam na nia poprostu czasu.poza tym baaardzo przejmuję się szkołą i tak reaguje na stres ze nie moge jeść.
![]() |
#20 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
jakbym siebie slyszala... ja obecnie do szkoly wstaje o 5 rano a wracam okolo 16...wiec tez nie jest rozowo- ale ja mam taka zasade, ze zawsze sobie ta meke odbijam w czasie wolnym i dlatego mimo ze chudne w czasie chodzenia do szkoly to jak mam ferie,swieta czy wakacje-to zawsze przybieram na wadze...choc to tez nie jest za zdrowe... sa tez tabletki lub syropy, herbaty dla osob nerwowych- to pomaga, ja przed probna matura ustna z polskiego kupilam sobie syrop i bardzo mi pomogl...
![]() |
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
Wysypiać się
Włosy podciąć,niekoniecznie z grzywką ale zdecydowanie skrócić-tak do żuchwy albo do brody. Czarno-białe ciuchy -sio! Wyglądasz w nich blado. Workowate ubrania sio! masz ładną figurę,możesz nosić dopasowane ubrania |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
bluzka byla kupiona na specjalną okazje.na codzien w niej nie chodze ani w czarnych rzeczach
![]()
![]() |
#23 |
Przyczajenie
|
Włoski zdecydowanie skrócić poza linię brody,ja bym jakimś szamponikiem poprawiła kolor;może jakaś czekoladka lub kawka;chodzi oczywiście o kolor szamponiku,ale napewno dla poprawy nastroju warto zjeść czekoladę ze swym chłopakiem.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
dziękuję pięknie za wszystkie porady
![]() może ktos jeszcze sie wypowie? ![]()
![]() |
#26 |
Zadomowienie
|
Tak patrzę, patrzę myślę co by tu zmienić... ja podkreśliłabym kolor włosów jakąś szamponetką w czekoladowym odcieniu(będziesz się mogła zorientować czy kolor pasuje do Ciebie bo po trzech użyciach się zmyje). Poza tym tusz na rzęsy, błyszczyk i może jakieś cienie do powiek(delikatne). No i sweterek w jakimś żywszym kolorze. A przede wszystkim uśmiech,naprawdę ładna z Ciebie dziewczyna, nie wiem czemu masz o sobie takie zdanie...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Konto usunięte
|
Wloski ladne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
na MM zaglądam i podziwiam
![]() błyszczyka,tuszu i cieni uzywam,delikatnie bo za mocno nie lubie.
![]() |
#29 |
Konto usunięte
|
ale bronzer to nie samoopalacz
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
dziękuję Cinderella
![]() ![]() wiem ze słabe zdjęcie ale moze widac jakim jestem typem kolorystycznym? 1. Jak się opalasz -cięzko,gdy przesadze ze sloncem latwo mogę sie poparzyc, opalenizna jest bardzo delikatna,szarawa 2. Kolor oczu -oczy zielone,z niebieską obwódką, w srodku jasniejsze zielone plamki,oprawa oczu prawie czarna. 3. Piegi - szaro-brązowe,głównie w lecie 4. Cera - chłodna, bardzo jasna 5. Naturalny kolor włosów - ciemne,gdzieniegdzie rudawo blond refleksy od słonca 6. Kolor ust (naturalny oczywiście) jest dość jasny, różowy 7. W jakich kolorach czujesz się dobrze, a które źle podkreślają Twoją urodę? zle czuję sie w czerwonym,rozowym, pomaranczowym.lubie szary zielony niebieski fioletowy. pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:58.