|
|||||||
| Notka |
|
| Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
Sukienka na 18'nastkową impreze;)
Hej kobietki
przeszukałam forum i jakoś nie znalazłam odpowiedzi na pytanie:/ zastanawiam się jaki strój, najlepiej sukienka byłaby odpowiednia na 18 koleżanki mojego chłopaka Będzie to impreza na sali, w sumie około 60 osób w większości znajomi ale nie wiem jaki charakter będzie miała, elegancki czy też luźny... zastanawiam sie nad czymś pośrodku tak więc co proponujecie? mogłybyście załączyć linki ze zdjęciami ?Z góry bardzo dziękuje |
|
|
|
|
#2 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Sukienka na 18'nastkową impreze;)
Proponujemy wyszukiwarkę
|
|
|
|
|
#3 |
|
Przyczajenie
|
Szukałam już
ale niestety nic satysfakcjonującego nie znalazłam :P dlatego pytam
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Może wystarczy zapytać solenizantkę jaki charakter będzie miała impreza, a później przejrzeć wizażową szafę w poszukiwaniu sukienki?
|
|
|
|
|
#5 |
|
Przyczajenie
|
Szczerze mówiąc to ja solenizantkę raz na oczy widziałam i to jeszcze dziewczyna zdążyła mi podpaść więc niestety nie ma takiej opcji...
|
|
|
|
|
#6 |
|
Zadomowienie
|
to idziesz na impreze do dziewczyny, która ci podpadła ? ;o
|
|
#7 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a skad my mamy to wiedziec?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Raczkowanie
|
Skoro nie wiesz jakiego rodzaju to impreza, należy ubrać się "bezpiecznie". Ja proponuję ciemne dżinsy, do tego balerinki. Jeżeli chodzi o górę, to coś trochę świecącego, w ciemnym kolorze ale pasującego do butów i ewentualnie płaszcza/kurtki czy torebki. Nie maluj się też za mocno i nie "pindż" tylko idź w miarę naturalnie. Lepiej wypaść trochę biedniej od innych ale ładnie, niż przyjść wyfiokowana a wszyscy będą w trampkach
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:01.

przeszukałam forum i jakoś nie znalazłam odpowiedzi na pytanie:/ zastanawiam się jaki strój, najlepiej sukienka byłaby odpowiednia na 18 koleżanki mojego chłopaka
zastanawiam sie nad czymś pośrodku
tak więc co proponujecie? mogłybyście załączyć linki ze zdjęciami ?