|
Notka |
|
Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
pytanie co do stosunków z mężczyzną
Mam pytanie co do wspólżycia z swoim mężem piszę to od siebie i od niego gdyż mamy mały problem jesteśmy małżeństwem z pięcioletnim stażem.A nasz kłopot to od gdzieś tak dwóch miesięcy mój mąż nie może z finiszować swojego orgazmu.Na początku było to dla nas fajne gdyż mogliśmy się dłużej kochać lecz teraz oboje zastanawiamy się w czym jest problem.Gdyż zrobiło się to dość męczące ponieważ ja potrafię finiszować kilka krotnie a on nic i próbujemy dalej lecz po jakimś czasie ja mam dość a on dalej nic i często kończymy naszą wspólną noc przeżyć bez jego finiszu. I jest to dla nas nie pokojące gdyż może co mu dolega lub no sama nie wiem, on złości się a ja nie mogę mu pomóc i zasypiamy w złych humorach.Proszę pomóżcie nam w czym tkwi problem?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyjaciel Wizaz.pl
|
Dot.: pytanie co do stosunków z męższczyzną
Przesuwam na odpowiedniejsze forum
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usunięte
|
przyjmuje regularnie jakieś leki? na depresje/nadcisnienie/serce czy cokolwiek innego?
niektóre leki mogą powodować takie zaburzenia orgazmu. ja np. po antydepresantach mam zeeeero orgazmu :/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zakorzenienie
|
może długodystansowiec. więc może niech spróbuje sam się doproawdzić do orgazmu. i po tej samoczynnej zabawie spróbójcie się kochać, może wtedy będzie szybciej?
a jak nie pomoże to lekarz.
![]() |
#6 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ---------- Też tak mówiliśmy ale to zrobiło się nudne hihi nie wiem może i zasięgniemy porady lekarza |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Konto usunięte
|
skoro nie bierze żadnych leków, to najlepiej iść do internisty po skierowanie na podstawowe badania. być może okaże się, że to jakiś problem somatyczny.
a może ma jakies stresujace sprawy teraz? problemy w pracy np.? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Rozeznanie
|
Przeciez moze to być stres.Moze zła dieta,przyjmowanie niektorych leków tez tak działa.A moze to juz jest naprawde jakis powazniejszy problem i trzeba się udać do specjalisty.Ale z tego co wyczytalam to jestescie jeszcze w młodym wieku więc to jest napewno tylko przejściowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |||
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:25 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Rozeznanie
|
Nie napewno to nic powaznego nie jest,ale teraz pamietaj tez ,ze jak próbujecie to on sie napewno stresuje czy uda mu się skonczyć czy nie,wiec dodatkowe niepotrzebne nerwy.Podejdzcie do tego na luzie,zeby on się niczym nie denerwował.Moze jakies dobre winko na rozluznienie??Zycze powodzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Nie depcze krokusów
|
Może wydłużycie grę wstępną i rozpoczniecie stosunek jak już będzie rozgrzany do czerwoności?
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Raczkowanie
|
a jak się układa między wami?
Może już go po prostu nie pociągasz fizycznie, albo jakiś konflikt jest między Wami do którego się nie chcesz przyznać. Fizycznie to on powinien być jak ogier, no chyba że coś ze zdrowiem nie tak, ale tu nie będę krakać ![]()
![]() |
#14 |
Konto usunięte
|
ale z drgiej strony zalezy ile ma lat, jaki styl życia prowadzi, zalezy od ogolnego stany zdrowia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Powiem Ci, że nie zawsze orgazm znaczy wytrysk, jeżeli to drugie się spóźni to już jest po ptakach, brak wytrysku powoduje nastawienie na wytrysk i dodatkowy stres, przecież on jest macho i zawsze może....sobie tak wyobrażać. Trzeba go jakoś zresetować niestety nie wiem jak, ale frustracja brakiem wytrysku bez twojej pomocy może skończyć się eksperymentami na boku. (można mieć nadzieję że z klęskami) Może macie jakąś rutynę? próbowanie w ten sam sposób w jaki się nie udało narzuca myśl o konieczności wytrysku. Normalny facet ma wytrysk jak jest wyluzowany, może zrób mu to co lubi najbardziej? Zwracaj się nie do niego, tylko do jego penisa, w chwilach uniesienia tam siedzą wszystkie jego zmysły, słuch pewnie też. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Aaaa zapomniałem dodać, że wzwód nie trwa wiecznie...może spróbój wykonać jakiś szybki numerek z Twojej inicjatywy? Wzięty z zaskoczenia nie zdąży dobrze pomyśleć i skupić nsie na problemie. ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Faceci to przeważnie krótkodystansowcy a nie maratończycy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |||
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
a co to jest "męższczyzna"?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
"męższczyzna" częściej zwany mężczyzną (pomyliłem się 3 razy pisząc ten trudny wyraz) potocznie facet, to istota człekokształtna posiadająca tyle samo włosów co goryl, ale są innej długości. Cechy psychomotoryczne i słaby instynkt stadny przeważnie pozwalają na udomowienie konkretnego osobnika, Zwykle można odróżnić od kobiety poprzez cechy zewnętrzne - większy zarost na twarzy, z reguły mniejszy biust, rosnący z wiekiem brzuch. Istota ta posiada śmieszny wyrostek z jajnikami w worku zamiast pochwy przydany podczas wspólnych zabaw i tresury. Śluz wydzielany czasem przez otwór na końcu tego wyrostka może być przyczyną powstawania w ciele kobiety niezłośliwych nowotworów, które organizm kobiety potrafi wydalić po 9 miesiącach. Po wydaleniu kobietę z nowotworem łączy dziwna więź mająca na celu podtrzymanie życia nowotworu ale to już inny temat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#20 | |
Raczkowanie
|
Dot.: pytanie co do stosunków z mężczyzną
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Przyczajenie
|
Dot.: pytanie co do stosunków z mężczyzną
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:15.