|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Zakorzenienie
|
naprawić to, co zniszczyłam?
-
Edytowane przez doleo Czas edycji: 2011-11-11 o 19:08 |
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: naprawić to, co zniszczyłam?
w poniedzialek odezwij sie do niego
![]() zebys pozniej nie zalowala jak nic nie wyjdzie, to trudno ,ale chociaz sprobuj
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zakorzenienie
|
podejdz zagadaj, albo chociaż zacznij od 'cześć'. Jak nie spróbujesz to sie nie dowiesz
miałam kiedys sytuację, że po spotkaniu miałam sie odezwać, nie zrobiłam tego odrazu tylko odciagałam w czasie a potem to już głupio mi było sie odzywać bo minęły miesiące ale w koncu zebrałam sie w sobie i odezwałam się, i bylo ok
|
|
#4 |
|
Wtajemniczenie
|
Koniecznie do niego ponownie zagadaj! Bo pozniej będziesz żałować, że tego nie zrobiłas. Najlepiej prosto z mostu zapytaj go co się stało, że Wasz kontakt nagle się urwał. Wytłumacz, dlaczego się nie odzywałaś. Często z powodu takich niedomówień można stracić szansę na coś naprawdę fajnego!
|
|
#5 |
|
Wtajemniczenie
|
Jutro się do niego odezwij. I już, nie masz nic do stracenia, możesz tylko zyskać.
Ja miałam podobnie, nie odpisałam jednemu Panu na życzenia noworoczne, odpuścił sobie, potem spotkałam go przypadkiem, niepewna czy mu się jeszcze podobam (ach głupia ), zagadałam i pooooszło! Powodzenia! ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- i daj znać jak poszło |
|
|
|
|
#6 |
|
Zakorzenienie
|
Albo "ty" na żywo nie jesteś taka interesująca, jak "ty" w necie. Więc szuka dalej.
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...story by Elfir *** Kiedy stwórca składał ten świat, miał mnóstwo znakomitych pomysłów, jednak uczynienie go zrozumiałym jakoś nie przyszło mu do głowy. T.Pratchett |
|
|
|
|
#7 |
|
Zakorzenienie
|
Zagadaj do niego
Zapytaj wprost czy chciałby się spotkać, porozmawiać, czy po prostu nie ma już na to ochoty. W ten sposób wszystko się wyjaśni, takie domysły i podchody niczego nie dadzą |
|
|
|
|
#8 |
|
Zakorzenienie
|
-
Edytowane przez doleo Czas edycji: 2011-11-11 o 19:09 |
|
|
|
|
#9 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Podejdź do niego i zwyczajnie zagadaj. Jeśli okaże się, że nie wszystko stracone to wytłumacz mu swoje zachowanie, a wszystko będzie ok. ![]() Taka gra w "nie znamy się" jest dobra dla przedszkolaków.
|
|
|
#10 |
|
Zadomowienie
|
odwiedził Cię ,rozmawialiście ze sobą na żywo a teraz nie możesz mu powiedzieć zwykłego "cześć,co słychać ?"
|
|
|
|
|
#11 |
|
Zakorzenienie
|
-
gdyby wszyscy mieli po cztery jabłka gdyby wszyscy byli silni jak konie gdyby wszyscy byli jednakowo bezbronni w miłości gdyby każdy miał to samo nikt nikomu nie byłby potrzebny Edytowane przez doleo Czas edycji: 2011-11-11 o 19:09 |
|
|
|
|
#12 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Może jakaś wspólna impreza ? Dowiedz się gdzie bywa ,spotkaj go tam i ...zagadaj . |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Zakorzenienie
|
powinnaś zagadać
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:12.

ale w koncu zebrałam sie w sobie i odezwałam się, i bylo ok 
), zagadałam i pooooszło!