|
Notka |
|
Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Raczkowanie
|
![]() Zawroty głowy...
Witam, mam bardzo uciążliwy problem i nie mam bladego pojęcia co mi dolega a tym bardziej jak temu zapobiec. Mianowicie od około 3 dni mam okropne zaworty i bóle głowy , gdy siedzę, leżę czy chodzę no po prostu bez przerwy. Najgorsze jest to , że nie wiem co mogło to spowodować miałam zamiar iść z tym problemem do lekarza ,niestety okazało się ,że w przychodni do której należę jest remont a skończy się za 3 dni. Dla ścisłości dodam ,że od zawsze nie jem warzyw i rzadko jem owoce. Myślę ,że to może przez to ale nie jest do końca pewna ,więc pomyślałam ,że spytam o rade was.Może sami przez takie coś przechodziliście ,albo słyszeliście od kogoś o podobnych dolegliwościach i ich rozwiązaniu. Czekam na wasze odpowiedzi z góry serdecznie dziękuję za pomoc
![]() Ps. Nie byłam pewna do jakiej kategorii w "forum zdrowie" dodać ten post, ta według mnie najlepiej pasowała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Rozeznanie
|
Dot.: Zawroty głowy...
Czasami zdazają się takie bóle,a to od ciśnienia,a to od upałow,zla dieta itp.Ale jeśli to potrwa dłuzej to zasuwaj do lekarza.A moze za dlugie przebywanie na slońcu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Raczkowanie
|
To raczej nie możliwe, ponieważ mieszkam w Irlandii i tutaj prawie wcale słońce nie świeci ,heh.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Raczkowanie
|
Trudno jest jakkolwiek Ci odradzić albo pomóc, bo nie powiedziałaś ani słowa na temat swojego codziennego jadłospisu i sposobu odżywiania, poza tym, że nie jesz warzyw i owoców.
Mimo wszystko wybrałabym się od razu do lekarza, może to nic poważnego, ale lepiej się upewnić, czy wszystko ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
No cóż, na co dzień jem na śniadanie płatki kukurydziane , lub kanapki z dżemem na obiad różnego rodzaju zupy domowej roboty i drugie danie typu -naleśniki , czy kurczak w różnej formie , od czasu do czasu jakiś batonik a kolację sobie odpuszczam. I tak w sumie wygląda mój codzienny jadłospis. Mam zamiar właśnie się wybrać do lekarza, ale jak już wcześniej wspomniałam jest remont i nie ma jak... muszę czekać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zadomowienie
|
Jenny, idz do innej przychodni albo do walk in surgery w najblizszym szpitalu.
![]() |
#7 |
Raczkowanie
|
Myślę, że jeśli mi się jutro czy za 2 dni nie pogorszy to poczekam ,aż remont się skończy . Jeśli zaś jutro będzie gorzej posłucham Twojej rady i pójdę do pobliskiego szpitala.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.