| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Zwierzęta domowe - wiZOOż Forum dla miłośników zwierząt domowych. Szukasz porady w temacie psów, kotów, żółwi, chomików itp.? Forum wiZOOż to miejsce dla ciebie. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-07-10, 11:37 | #1 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-09 Lokalizacja: PL 
				 | Uśmiech delfina | 
|     |   | 
|  2010-07-10, 12:34 | #2 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-09 
				 | 

Dot.: Uśmiech delfina

Nigdy nie byłam w delfinarium i nigdy nie pójdę, zawsze wiedziałam, że zwierzęta żyją tam w strasznych warunkach, ale nie wiedziałam, jak to dokładnie wyglada. Dzięki za artykuł.

| 
|     |   | 
|  2010-07-10, 13:42 | #3 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2009-05 
				 | 

Okropne   Ładnych pare lat temu byłam w delfinarium  . Biedne zwierzęta. 
				__________________ Stań się słońcem, a wszyscy Cię zobaczą. F.Dostojewski | 
|     |   | 
|  2010-07-10, 23:04 | #4 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-11 
				 | 

No i tym sposobem rezygnuję z wizyty w delfinarium w tym roku. Dziękuje za artykuł. 
				__________________ Jesteś architektem moich snów, projektantem uśmiechu, wynalazcą szczęścia  cel na ten rok - rzucić palenie. Raz na zawsze! | 
|     |   | 
|  2010-07-11, 17:53 | #5 | 
| Rozeznanie Zarejestrowany: 2009-07 Lokalizacja: Warszawa, Dublin 
				 | 

bylam kiedys w delfinarium, plywalam z delfinami i z tego co tam patrzylam mialy w miare dobre warunki bo baseny byly ogromne chcociaz szkoda mi bylo ze kilka razy dziennie musialy robic sztuczki (chociaz to dotyczy tez biednych fok) ale niezgadzam sie apropo terapeutycznych zdolnosci zwierzat, dnia ktorego plywalam z delfinami bylam swierzo po zlamaniu nogi niewygojonym jeszcze i to w jaki te malesntwa obchodzily sie z moja noga bylo niesamowite, wiedzaly ze jest chora i byly bardzo delikatne. tak samo u mnie w pracy raz w tygodniu przeprowadzana jest dogoterapia i pies nie wyglada na nieszczesliwego....

| 
|     |   | 
|  2010-07-21, 23:46 | #6 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-03 
				 | 

cos strasznego... widzialam kiedys program o delfinach w roli zywych torped... potrafily popelnic samobojstwo - uderzajac wielokrotnie glowa w sciany basenu   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Zwierzęta domowe - wiZOOż | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:04.