|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1 |
Przyczajenie
|
Znacie jakąś fajną farbę- odcień brązu ??
2 tygodnie temu przefarbowałam pierwszy raz włosy na kolor orzechowy brąz z Joanny. Niestety nie wyszedł taki kolor jakiego oczekiwałam.
W cieniu albo w pomieszczeniu jest ok, ale jak wyjdę na słońce świeci mi się na kolor miedziany coś pod rudy.... Nie wiem jak się go pozbyć. Macie jakieś domowe sposoby na zmycie miedzianego połysku? Zastanawiałam się nad brązową farbą. Ale wspomnę o tym że nie chciałabym bardzo mocnej, ponieważ mam jasną karnację i będzie mi brzydko. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Przyczajenie
|
Dot.: Znacie jakąś fajną farbę- odcień brązu ??
Ja polecam palette średni popielaty brąz 10 minut colors ponieważ popiele świetnie kryją rudy odcień włosów sama to sprawdziłam więc wiem co mówię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zadomowienie
|
ja mogę Ci polecić casting creme gloss mroźny kasztan. Kolor piękny o takiej ,,fioletowej?'' poświacie. Ostatnio przerzuciłam się na miodowy kasztan- też fajny ale mieni się na złoty. Warto spróbować tej koloryzacji bo kolor utrzymuje się miesiąc- jak Ci się nie spodoba to możesz testować dalej.
![]() Edytowane przez pokrzywa Czas edycji: 2010-07-14 o 14:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Raczkowanie
|
a może spróbuj tą samą Joanną, tylko odcieniem palona kawa?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:41.